rölantideyken gaz açınca pot diyip stop ediyor
Reklamlar
-
Karbüratörün üstünde sağ tarafta rölanti ayar vidası var 8/1 tur saat yönüne çevirin,yetmezse 8/2 tur çevirin problem çözülecektir
Reklamlar
-
manofsteel adlı üyeden alıntı
Karbüratörün üstünde sağ tarafta rölanti ayar vidası var 8/1 tur saat yönüne çevirin,yetmezse 8/2 tur çevirin problem çözülecektir
8 tur yetmezse 4 tur mu ? Yada yetmezse çeyrek tur mu?
Yani 1/8 yetmezse 2/8=1/4 mü?
-
-
manofsteel adlı üyeden alıntı
Sayın patpop doğrudur
gerçekten matematiksel hata mı var yoksa o kadar çevirmek mi gerekir diye merak ettim. Çok fazla ayarları kurcalamam da.
-
karbüratörünün tipini bilmimyorum 3 tane iğne olur biri rölantidir bu çalışıyor seninkinde diğer ikisinde tıkanma olabilir söküp temizlemeyi deneyebilirsin
-
Tamam tamam benzin bitmiş :D :D :D Bu gün gittim aldım doldurdum herley yoluna girdi :D O pot sesi de birden gazı açtığımda geliyordu muhtemelen benzin yetiştiremediği için oluyordu oda düzeldi :D
-
thedarkfire adlı üyeden alıntı
Tamam tamam benzin bitmiş :D :D :D Bu gün gittim aldım doldurdum herley yoluna girdi :D O pot sesi de birden gazı açtığımda geliyordu muhtemelen benzin yetiştiremediği için oluyordu oda düzeldi :D
İyi iyi, bir sıkıntı çıkmadığına sevindim :D Geçmiş olsun diyelim, benzine dikkat
-
thedarkfire adlı üyeden alıntı
Doğru bilmişim dikkat edin bence benzinle ilgili mesajımdakilere. Yoksa boşa gidersiniz benzinliğe.
-
freelancer adlı üyeden alıntı
İyi iyi, bir sıkıntı çıkmadığına sevindim :D Geçmiş olsun diyelim, benzine dikkat
Yarın ustaya vericem göstergeyi yaptırıyım :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:36 ----------
patpop adlı üyeden alıntı
Doğru bilmişim dikkat edin bence benzinle ilgili mesajımdakilere. Yoksa boşa gidersiniz benzinliğe.
Teşekkürler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)