Mondiali satıyorum adam taksitle verecek parayı, sizce parayı tamamlayınca mı satışı yapmalıyım,yoksa şimdi mi?
Taksitle verme diyenler lütfen yazmasın ne yapacağımı biliyorum. Adam öyle biri değil
Mondiali satıyorum adam taksitle verecek parayı, sizce parayı tamamlayınca mı satışı yapmalıyım,yoksa şimdi mi?
Taksitle verme diyenler lütfen yazmasın ne yapacağımı biliyorum. Adam öyle biri değil
Gidip bi tavuğa çarpar ise, polis gelip seni içeri alır iyi düşün. 2. kez tavuk katili olarak anılabilirsin.
Satar satmaz kaydını ver. Sorumluluk sende kalmasın. Parayı bir şekilde alırsın nasıl olsa.
Parayı alma kaygin yoksa neden hemen vermiyorsun
İlerde başınızın agırmasını istemiyorsanız satışını hemen verseniz iyi olur.
İki ayrı alternatif var.
1- Satışı ödemeyi alana kadar bekletirsiniz: Motosikleti alan adam (kendi veya motosikleti bir başkasına satarak) uygunsuz bir işe bulaşır ve araç sahibi olarak siz suçlu olursunuz. En basiti ceza yer, motoru bağlatır vb. Yine siz sorumlusunuz.
2- Satışı hemen verirsiniz: Noter satışı sırasında paranın tamamını aldığınızı beyan ettiğiniz için o an itibariyle aracı alan kişi size bir kuruş ödeme yapmasa bile yasal olarak birşey hak iddia edemezsiniz.
Adamın yerinde olsam 1 hafta kullanırım motosikleti hiç para vermeden vazgeçtim derim
Adam yaşlı başlı olabilir, başka birisi alır sağa sola gideyim geleyim derken başına bir iş gelirse başınız ağrır.
Taksite güveniyorsunuz, satışı en baştan yapın gitsin.
Kardeş yanlış anlama,birak köydeki dayıyı,Babamin oğluna notersiz araç vermem...
Noter satisi ver,Emmide illaki koyun dana vardir,2 tane koyun iste,parayi verene kadar rehin kalsin sende.
Belli ki tanıdığa satıyorsun, parayı da zaten her türlü alırım diyorsun, kasma hiç ver satışı gitsin, parayıda taksit taksit alırsın.
Parada sıkıntı yok diyorsun ama yine bir senet gibi bişi yap. Sonrada motoru dayının üstüne yap noterde.
Satış vermezde o adamın da Allah göstermesin başına bir iş gelirse başına büyük bela alırsın.
HONDA
#BZ3082
Taksitler için senet imzalatın, sonra satışını verin.
sağolun arkadaşlar,satışı yapcaz kısmetse.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)