200-205i göreydik iyiydi
200-205i göreydik iyiydi
instagram.com/gerivites
youtube.com/user/nimbus8222
Sonuna kadar izledim. Cgci diyip geçiyoruz ama onlarında farklı bi Dünyası varmış.
MZ gruplarına girdiğimdede böyle düşünüyordum. Çoğu kişinin beğenmediği eski tip motorlar. Ama kullanıcıları o motorlara aşık. Onlarında ayrı bi Dünyası var.
Benim merak ettiğim Bunlara hiç ekipman kullan diyen olmuyor mu? Yarışmak için soyunuyorlar. Rüzgarı deri ile yarıp geçmek için mi acaba
intro,geçişler ve prodüksiyon gayet başarılı..
Aslında hoş bir aşk. Adamların imkanı yok CG'yi yarış motoru yapmışlar üstüne yatan da yarışçı olmuş. Bizde yok ki drag pistleri millet yarışsın.
Tamam güzel cg seviyorlar eyvallah ama arkadaşım bi kask takın mont giyin dizlik falan eldiven kullanın canınıza yazık değil mi?
bende sonuna kadar izledim farklı bir tutku adamlar bu işi severek canı gönülden yapıyor saygı duydum
Kafalar hakikaten pırıl pırıl. Aşağılamak haddimize değil elbette; kısıtlı bütçe ve imkanlarla insanlar bir şeyler yapmaya, enerjilerini bir yere odaklamaya çalışmış. Hatta sanırsam bir yerden sonra bütçe sıkıntısı da değil olay, sonuçta motosiklet tamirci dükkanı olan adam CG'den daha pahalı motorlar alabilecek durumda olmalı. Videoda R125 de var sanırsam, bunun parasıyla da CG'den kat be kat iyi motorlar alınabilir. Olay tutkuda bitiyor.
Bahsedeceğim nokta tam da bu aslında, keşke daha düzgün imkanlar olsa da bu tayfa ekipmanı ve teknik bilgisiyle adam gibi yarışçılar olsa. Pist olsa mesela; otobanda hem kendi canlarına, hem başkalarının canına kast etmeseler. Boş duyar kasmanın da alemi yok elbette, şu anki durumda yaptıkları iş akıl karı değil. Ama bunu düzeltmenin yolu bir şeyler yapmaya çalışanın önünü kesmek değil, doğru yola yöneltmektir. Sonuçta ortada bir fazlalık enerji var ve bunun bir yere gitmesi lazım
Prodüksiyondan mıdır neydendir. ilk defa saygı duydum. Mersinde iken beni de yarıştırdılar 2-3 defa. sebebi 45 kg olmamdı...
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
Bu akşamüstü hava karardı kararacak bi egzoz sesi geldi baktım bi cgci 150 -160 arası hızla yatmış motora benzinlik önünden geçiyor. O an kafamı kaldırdım baktım çıkışa doğru inşallah kimse çıkmaya zorlamaz diye Allahtan kimse çıkmadı. Yoksa cg ci vize istasyonuna (200 m ) uçardı. Motorda nasıl basıyor görseniz aradan 5 dk geçmedi bu sefer yolun karşı emniyet şeridinden aynı cgci geçti. O ana kadar ölmediğine sevindim. Muhtemel bir yarışa hazırlanıyor. Yada festivaldeki motosikletçi abilere gösteri yapacak
Şu gençlere yatırım yapsak motoGp kupası getirirler
Ruh aynı ruh..İşte memleket olarak en büyük sorunumuz bütçe yetersizliği. Şimdi bu İntikam lakaplı arkadaş belli ki severek,tutkuyla yapıyor bu işi. Bugüne kadar ölmemesi de başarı..Motorun üzerine çıplak yatarak rüzgar direncini düşürtecek kadar da fizik ve matematik bilgisi var. Ustası var, ustaya saygı ve vefası var. Bildiğin Hollywood filmlerinin düşük bütçeli hali..Fast and Furious - Tarsus Drag..Ben o bölgede yaşasam 50 defa helvamı yemişlerdi.
Youtube kanalının adı 140 journos. Her videosunu sonuna kadar izlettiren tek kanal. Linki: https://www.youtube.com/channel/UCO-...hy0oKrSa69DLMw
Bir işi gönülden severek yapmak çok önemli, bu arkadaşlar güvenli sürüş kavramından zerre nasiplerini almamışlar ama yine de kel kör bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. Yani para yok, imkan yok, vizyon yok, eğitim yok, ekipman yok belki ama pek çoğumuzdan daha keyif alarak biniyorlar motora.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)