Harley Davidson'dan Dünyanın En Pahalı Motosikleti: Blue Edition
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Suudlardan biri bunu alıp saf altınla kaplatır, değeri 10 milyon dolar olur.
-
Enteresan bir zevkleri var. Harley bazı modelleri gözüme hoş geliyor ama siyah olacak abi bu nedir hem tipsiz hem mavi. Zevkler ve renkler
instagram.com/gerivites
youtube.com/user/nimbus8222
-
Lastikleri de mavi yapaydınız.. Hatta sürücüyede şöyle mavi altın elmaslı bir elbise..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
Anger clouds judgement and it makes us do things that we end up regretting. Things we can never take back.
-
Düşünsene virajda motoru yatırdın. Gidon yere sürtüyor. Ve barend(gidonucu)’ deki 5,40 karat taşlar gözünün önünde seke seke çalılığa gidiyor.
Hahahah
Egzos da aşağı bakıyor. Farklı bişey olmuş.
Tebrikler bucherer.
-
Motosiklet gorunumlu luks obje.
-
gerivites adlı üyeden alıntı
Enteresan bir zevkleri var. Harley bazı modelleri gözüme hoş geliyor ama siyah olacak abi bu nedir hem tipsiz hem mavi. Zevkler ve renkler
Mod H-D değil, Bucherer'e ait. Yani bir H-D modelini alıp bu hale getirmişler. Daha doğrusu motosikletin canına okumuşlar.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
-
bu ne len? bedava verseler almam.
-
valla çok şaşalı olmuş da bunu nerde sürücen ? bunu süren zaten süper zengin ya kaçırırlar ya vururlar iş alır başına.zaten mecbur kask takmicak ki yüzü gözüksün
-
Merhaba abilerim, 17 yaşında motora yeni başlamayı düşünen kardeşinizim, sizce Harley Davidson Blue Edition ile başlayabilir miyim? Bu motor A2 ile sürülebilir mi? Tekere falan gelir mi?
-
Bir tane numara yapan köpek vardı ona benziyor arka kısmı.
Aha bu
-
O ekzosların trafik için uygun olması mümkün değil zaten. Sürmek için değil bu alet.
-
Koskoca Harley , Yamahaya özenmiş :p
-
Kilit ne takcaz buna esas mesele o bence
-
O değil buna kasko da yapmazlar
instagram.com/gerivites
youtube.com/user/nimbus8222
-
Vallahi ülkemizde düne kadar bundan daha iyileri yapılıyordu.. Adam devlete g... yırttı bana destek olun ben bir türküm dünyaya satalım diye devlet hiç el atmadı. Neden acaba diye düşünmeye gerek varmı ? Tarhan telli şu an dubaideki krallara motosiklet yapıyor ve dünyadaki sayılı üreticilerden biri. Hatta bir dönem harley bazı motorlarını tarhan aracılığı ile custom yapıp satışa sunuyordu.. Şimdi bu adam dururken koskoca harley böyle bir makina yaptığı zaman açıkcası etkilenmiyorum.
http://www.ttmotor.com.tr/site/custom.php?l=en
-
MahmutBiner adlı üyeden alıntı
Vallahi ülkemizde düne kadar bundan daha iyileri yapılıyordu.. Adam devlete g... yırttı bana destek olun ben bir türküm dünyaya satalım diye devlet hiç el atmadı.
TT Customs'ı yermek için yazmıyorum. Gerçekten de dünya kalitesinde iş çıkartıyorlar. Bu ekonomik ortamda varlıklarını sürdürememiş olmaları da çok üzücü. Ama ürünlerin seviyeleri aynı değil. Bu motosikleti dünyaca meşhur mücevher markası dizayn etmiş. Manetine kadar herşeyi mücevher ayarında üretmişler. Fiyatı da o yüzden böyle. TT Customs kullanılabilir motosiklet yapıyor, bu ise icabında hareket edebilecek bir mücevher gibi birşey. Haliyle de ne fiyatı, ne de kendisi TT Customs ürünleriyle karşılaştırılabilir değil.
-
hasmet adlı üyeden alıntı
TT Customs'ı yermek için yazmıyorum. Gerçekten de dünya kalitesinde iş çıkartıyorlar. Bu ekonomik ortamda varlıklarını sürdürememiş olmaları da çok üzücü. Ama ürünlerin seviyeleri aynı değil. Bu motosikleti dünyaca meşhur mücevher markası dizayn etmiş. Manetine kadar herşeyi mücevher ayarında üretmişler. Fiyatı da o yüzden böyle. TT Customs kullanılabilir motosiklet yapıyor, bu ise icabında hareket edebilecek bir mücevher gibi birşey. Haliyle de ne fiyatı, ne de kendisi TT Customs ürünleriyle karşılaştırılabilir değil.
ttcustom tarafından aynı şekilde tasarlanmış motosikletler oldu. Denk gelmemiş olabilirsiniz. Hele şu an dubaide yaptığı motosikletler parayla satın alınabilecek cinste değil tamamen altın hatlara sahip ürünler. Zaten biliyormusunuz bir dönem harleyle davalık olduktan sonra uzun bir süre beraber çalışmalar yaptılar. Tarhan onlara özel tasarım motosikletlerinde yardımcı oluyor onlarda tarhana isteğine göre motor tasarlıyorlar. Şu an hala anlaşmaları ve çalışmaları devam ediyormu bilmiyorum. Söylediğiniz gibi fiyat olarak karşılaştırmak mümkün olmasa bile ben ttcustom her açıdan dünyadaki büyük chopper üreticileri karşısında çok daha başarılı buluyorum
-
Aga bu motora kilit takmıyoruz. Onun yerine bu aleti alabilecek bir kasa yaptırıyoruz. Şehir turunu tamamladıktan sonra yaptırdığımız mücevher kasasına
kilitliyoruz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)