VE Motorumu Sattım. Yeni Motorum... :)
Reklamlar
-
Yamaha X-max 250 vardı bende artçı şikayetim ve süspansiyon şikayetimden dolayı sattım. Evet hemen satıldı iyi bir paraya çünkü çok yeniydi daha. Hemen 1-2 gün araştırıp sorup soruşturup Daelim S3 Advance 250 ABS aldım. Alalı birkaç gün oldu ama artçı şikayetimiz yok, yakıt gayet iyi, sele rahatlığı ve konforluğunu söylemiyorum bile. Anahtarsız çalışma özelliği de hırsılara karşı yeteri bir önlem eeee daha ne olsun.
Reklamlar
-
Hayırlı ve uğurlu olsun yeni motosikletiniz. Bu motosikletin belli bir hızdan sonra kadranda +20 km kadar fazla gösterdiğini unutmayın. Kazasız, belasız sürüşler dilerim.
-
-
-
x max satıp dealim s3 almak
hayırlı olsun.
-
Teşekkür ediyorum herkese... ALLAH herkese kazasız belasız sürüş ve ayrıca aynalarda motoru gören kapı açarken dikkat eden insanlarla karşılaştırsın.
-
troll müsün nesin anlamadım. daha dün xmax konforsuz diye başlık açtın, bugün xmax'i sattım daelim aldım diyorsun. bu ne hız? milleti burada kekleyip eğleniyor musun?
troll değilsen bir caps ver, bir kanıt göster bakalım, beklemedeyiz.
-
hokahey adlı üyeden alıntı
troll müsün nesin anlamadım. daha dün xmax konforsuz diye başlık açtın, bugün xmax'i sattım daelim aldım diyorsun. bu ne hız? milleti burada kekleyip eğleniyor musun?
troll değilsen bir caps ver, bir kanıt göster bakalım, beklemedeyiz.
bir aralar biri vardı, değişik isimlerle hesap açıp yazıyordu.
bu o işte.
-
zapalka adlı üyeden alıntı
bir aralar biri vardı, değişik isimlerle hesap açıp yazıyordu.
bu o işte.
tahminim ya ist_gezg nickli deli oğlan, ya da "" nickli olan.
vurun arkadaşlar.
-
2 günde ne ara satıp ne Çabuk karar verdiniz ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)