DÖRT KURYE, DÖRT MOTOR, DÖRT HAFTA, DÖRTBİN KM
Reklamlar
-
Reklamlar
-
ekrem bey,
markadan bağımsız konuşursak;
nasıl altınelbiseli adam bu camiada adını herkese ezberletmiş, "bence" bir çağ atlatmış ise,
siz de bu camiada adı ezberlenen ve gerçekten bir çağ atlatan biri olacaksınız gibime geliyor.
önce markanıza sonra da motor camiasına yaptığınız ve yapacağınız katkılarınızdan dolayı şahsınıza çok teşekkürler.
-
[/COLOR]
zapalka adlı üyeden alıntı
ekrem bey,
markadan bağımsız konuşursak;
nasıl altınelbiseli adam bu camiada adını herkese ezberletmiş, "bence" bir çağ atlatmış ise,
siz de bu camiada adı ezberlenen ve gerçekten bir çağ atlatan biri olacaksınız gibime geliyor.
önce markanıza sonra da motor camiasına yaptığınız ve yapacağınız katkılarınızdan dolayı şahsınıza çok teşekkürler.
Teşekkür ederiz. İsim yapmamız gerçekten önemli değil. Sadece şu sektörün hak ettiği yeri görsek yeter diyorum. Zira vatandaşımız motosikleti gerçekten çok seviyor.
-
Moderatör
ekrem ata adlı üyeden alıntı
[/COLOR]
Teşekkür ederiz. İsim yapmamız gerçekten önemli değil. Sadece şu sektörün hak ettiği yeri görsek yeter diyorum. Zira vatandaşımız motosikleti gerçekten çok seviyor.
Motosikleti seviyoruz Ekrem ağabey, vergileri sevmiyoruz
Bunun için çalışmalar yaptığınızı bunu en çok dillendirenlerden biri olduğunuzu da biliyoruz.
Lakin artık 50 cc'ye kadar düştü piyasa vergi diliminden, benzin fiyatlarından ve MTV yüzünden.
Bir kerede sizin nezninizde ben dillendirmiş olayım dedim.
50 cc bir model var mı planlar arasında ?
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
Lucas adlı üyeden alıntı
Motosikleti seviyoruz Ekrem ağabey, vergileri sevmiyoruz
Bunun için çalışmalar yaptığınızı bunu en çok dillendirenlerden biri olduğunuzu da biliyoruz.
Lakin artık 50 cc'ye kadar düştü piyasa vergi diliminden, benzin fiyatlarından ve MTV yüzünden.
Bir kerede sizin nezninizde ben dillendirmiş olayım dedim.
50 cc bir model var mı planlar arasında ?
50 cc yılın ikinci yarısında kesin olmamakla beraber olabilir değerli lucas.
-
100 cc ( 97 cc ) altı da ilgi, alaka, kalite bekliyor.
-
Projenizde başarılar. Eleştiri dinleyen ve erdemle karşılayan birisi olarak gördüğüm için sizleri, düşüncemde şu; dört arkadaşın ve projenizin sonucunun güvenilirliği için "en büyük hile hilesizliktir" sözünüze itimat etmemizi beklemekten çok o dört arkadaşı bir kaç gün facebook gruplarına konular açarak yorum yazanlar arasından felan seçseydiniz de tarafsız olunduğuna en başından beri bizlerde sözden çok göz ile inansaydık. veya sosyal medya üzerinden canlı yayın olsun, bütün bir mesai gününün kaydının herhangi bir platforma kaydedilip izlenebilme şansı vb. somut örneklerle daha inandırıcı olurdu.
-
Ekrem Ata Bey Bende Kuryecilik Yapiyorum
-
Mlhbl07 adlı üyeden alıntı
Projenizde başarılar. Eleştiri dinleyen ve erdemle karşılayan birisi olarak gördüğüm için sizleri, düşüncemde şu; dört arkadaşın ve projenizin sonucunun güvenilirliği için "en büyük hile hilesizliktir" sözünüze itimat etmemizi beklemekten çok o dört arkadaşı bir kaç gün facebook gruplarına konular açarak yorum yazanlar arasından felan seçseydiniz de tarafsız olunduğuna en başından beri bizlerde sözden çok göz ile inansaydık. veya sosyal medya üzerinden canlı yayın olsun, bütün bir mesai gününün kaydının herhangi bir platforma kaydedilip izlenebilme şansı vb. somut örneklerle daha inandırıcı olurdu.
Teşekkür ederiz. Dört arkadaşımızın bu başlık altında olmalarını sağlayacağız. Açık söylemem gerekirse ne yaparsak yapalım acaba soru işaretleri hep olacaktır. Sosyal medyayı yakından takip eden birisi olarak arz ediyorum. Ama şeffaf olarak da düşüncemi sundum.
Bununla beraber bazı çekimlerimiz ve etkinlik sonunda sunumumuz da olacak.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:00 ----------
Slayer5810 adlı üyeden alıntı
Ekrem Ata Bey Bende Kuryecilik Yapiyorum
başarılar diliyoruz.
-
Farklı ve cesur bir deneme olacak , tebrik ederim.
-
Sektörün içine bu kadar girmeniz kullanıcıları dinlemeniz ve gereken önemi göstermeniz benim için yeterince içten ve dürüst olduğunuzu gösteriyor. Bu etkinliğe katılan kurye arkadaşlarında sizin kadar dürüst içten ve kullanıcı dostu olması dileğiyle.
Takipte kalacağım.
Yeni model ve projelerde başarılar dilerim.
-
Ns160 nasıl bir motor derseniz ilk 350 km deneyimim olarak doğrusu çok hoşuma gitti ve bekletimim üstünde çıktı şimdilik çok şey söyleyecek kadar değil ama abs çok büyük etken tur daha iyi amortisör çok iyi lastikler daha kaliteli olmuş hizlama duruş kalkislar hafif olduğu için daha iyi koltuk çok rahat vitesler sorunsuz geçiyor gidon yükseltmeye gerek bile yok bence trafikte çok iyi yakıt 60 tl 350km yaptım zamanla eksileri varsa cikicak hayırlısı bakalım hacı ali erdemir
-
Berbat bir slogan seçimi.Net.
-
Jetex kurye adlı üyeden alıntı
Ns160 nasıl bir motor derseniz ilk 350 km deneyimim olarak doğrusu çok hoşuma gitti ve bekletimim üstünde çıktı şimdilik çok şey söyleyecek kadar değil ama abs çok büyük etken tur daha iyi amortisör çok iyi lastikler daha kaliteli olmuş hizlama duruş kalkislar hafif olduğu için daha iyi koltuk çok rahat vitesler sorunsuz geçiyor gidon yükseltmeye gerek bile yok bence trafikte çok iyi yakıt 60 tl 350km yaptım zamanla eksileri varsa cikicak hayırlısı bakalım hacı ali erdemir
Titreşim var mı? Son hız denemesi yaptın mı diyecem ama motosiklet rodaj da sanırsam?
ABS dışında kaydırmalı debriyaj tarzı teknolojik bişi var mı?
-
V15’i 1 günlük kullanmıştım ve v15 sayfasına yazmıştım. Benim çok hoşuma gitmişti. Lakin 80-90’ı geçecek diyenler kullanmasınlar. Zira 110’a ulaşması biraz sürüyor ayrıca 90’dan sonra titreşim başlıyor. Gidişi, dengesi, duruşunu ben çok sevdim. Cafe,park,deniz kenarına nereye bırakırsan bırak ilgi çekiyor. Dominar’ı almak istememiştim ben. V15 daha çok hoşuma gitmişti ama ödemeyi yapmıştım bir kez
-
Başarılar dilerim.
Ekrem Bey, bir şeyi gözardı ettiğinizi düşünüyorum. Ülkede düşük cc de büyük ölçüde, (gerçek) touring veya bazı arkadaşların deyimi ile enduro eksiği var. Ha bazı markalar getirdi ama fiyatları malum. Ve bence ülkemizde bu segmente son yıllarda ilgi hayli arttı. Keşke en azından bir As200 getirebilseydiniz, belki şu an ben de bir Bajaj kullanıcısı olabilirdim, zira As serisi hariç ilgimi çekmiyor modeller. As150 var diyeceksiniz belki ama 200 ile arada baya bi fark var.
-
Herkese selam, Ben 98 yılından beri aralıksız kuryelik yapıyorum, ve NS 160,ı test etme fırsatım oldu, şu anda 390 km yol yapdım, ve devam ediyorum, benim görüşüm, vibrasyon rahatsız etmiycek kadar hafif var, ivmelenmesi 160 cc kıvamında, abs harika çalışıyo, yağmurda E5 de önüme ani bir araç kırdı kazık fren yapdım ve fren mesafesi uzamadan ve kızaklamadan durdum , frenle 5 üzerinden 5 yıldız aldı benden
-
Adventure sport’u bimemde cruiser kullanıcılarına alternatif tam getirdiniz sonra geri götürdünüz. Bide mesela 125cc scooter getirseniz? Gerçekten ucuz tarafta. Kışın ikinci motor, kullanmaya yeni başlayana alternatif falanda güzel olur.
-
NS160'ı merak edenler için onun önceki hali NS150 ile ilgili neredeyse tüm detayları iyisi kötüsü yazmıştım bloğumda meraklısına burada da bulunsun:
http://mymotorcycleexperience.blogsp...n-soluklu.html
NS160, abs ve yağ soğutma eklenmiş ve 2 hp düşürülmüş eski ns150 olduğuna göre sanırım en azından sürüş deneyimi anlamında benim blogda yazdığım günlük de, düşünenlere faydalı olabilir. Ben NS150'yi memnunuiyetle 2 yıl ve 17.650km kullandım. Şimdi Dominar400 aldım. Belli ki NS160, 150'ye göre çok daha iyi hale getirilmiş.(Her ne kadar fiyatlar epeyce artmış olsa da.)
Benim Bajaj'la devam etmemde Ekrem Ata ve İstanbul Baymoto'nun düzgün servis hizmetinin önemli katkısı vardır açıkçası, tabii "kısıtlı bütçeme göre" sıfır olarak ulaşabileceğim en eli yüzü düzgün motosikletleri Bajaj'da bulabilmemin de etkisi var.
Ekrem bey ile yüz yüze tanışmış değilim ama kendisinin müşteriye yaklaşımı, karşısında bir müşteri değil de bir arkadaşı varmış gibi, sanki Bajaj Satış ve Pazarlama Müdürü ile değil, bir ağabeyinizle, arkadaşınızla muhatap oluyormuşsunuz kadar samimi ve içten yaklaşıyor, sorunlarınıza ve sorularınıza er geç cevap veriyor. Üstelik bunu sadece mailleşmelerimizden edindiğim izlenimle söylüyorum. Umarım bir gün tüm motosiklet sektöründe bu tarz yaklaşımlar görürüz.
Keşke (tüm markalar için) motosiklet fiyatları da bu hale gelmemiş olsaydı. Tabii bunun esas nedenleri belli burada anlatmaya gerek yok.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:53 ----------
Angrypower adlı üyeden alıntı
V15’i 1 günlük kullanmıştım ve v15 sayfasına yazmıştım. Benim çok hoşuma gitmişti. Lakin 80-90’ı geçecek diyenler kullanmasınlar. Zira 110’a ulaşması biraz sürüyor ayrıca 90’dan sonra titreşim başlıyor. Gidişi, dengesi, duruşunu ben çok sevdim. Cafe,park,deniz kenarına nereye bırakırsan bırak ilgi çekiyor. Dominar’ı almak istememiştim ben. V15 daha çok hoşuma gitmişti ama ödemeyi yapmıştım bir kez
Emeklilik günlerimde deniz kenarında kullanabileceğim motosiklet olabilir benim de v15 ileride. Tam tatillik ve günlük kullanımlık motosiklet.
-
Titreşim rahatsıs etmiycek kadar var, yani bir tvs veya çinli motorlar kadar yok
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)