Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Korsan motosiklet taşımacılığına Ceza..

REKLAM ALANI
    Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    Alıntı zapalka adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yolcu taşıdığını nasıl anlamış ki polisler ?

yolcu mu söylemiş ben yolcuyum diye ?

arkadaşım dese nasıl anlayacak ki ?
    arkadaşın nereli veya evlimi bekarmı gibi bir soru sorsa apışıp kalırsın polis karşısında :D

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    twisten - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Nikkfurie adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşın nereli veya evlimi bekarmı gibi bir soru sorsa apışıp kalırsın polis karşısında :D
    Az önce tanıştık ismini bile bilmiyorum demek zor olmasa gerek. Hoş iddiada bulunanın iddiayı kanıtlaması beklenir. Ohal var, savcı hakim kararı olmadan telefonunu alıp inceleyebilir. Scotty programını bulup az baksa görür ne olduğunu. Yani sonuçta her türlü yakalar...

Akias - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GV250 Aquila 2016
    Alıntı twisten adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Az önce tanıştık ismini bile bilmiyorum demek zor olmasa gerek. Hoş iddiada bulunanın iddiayı kanıtlaması beklenir. Ohal var, savcı hakim kararı olmadan telefonunu alıp inceleyebilir. Scotty programını bulup az baksa görür ne olduğunu. Yani sonuçta her türlü yakalar...
    Çevremde scotty yapmış bir kişi var genel olarak dikkat ettikleri scooter tip motosiklet ve artçısı hele ki artçıda herhangi bir bone var ise direk çeviriyorlar ve sorguya çekiyorlar araya da yem atıyorlar arkadaşın üzerinde şu bu çıktı vs alacağız alakanız nedir diye.

Motosikleti
    honda wing go, kenbo 125cc cup
    Alıntı Akias adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çevremde scotty yapmış bir kişi var genel olarak dikkat ettikleri scooter tip motosiklet ve artçısı hele ki artçıda herhangi bir bone var ise direk çeviriyorlar ve sorguya çekiyorlar araya da yem atıyorlar arkadaşın üzerinde şu bu çıktı vs alacağız alakanız nedir diye.
    Bone ne alaka?
    Bide haklılar artçıya birşey olsa ne olucak. Vergi sağlık vs gibi sorunlar çözülmeden bu işin yapılması doğru değil.
    Her ne kadar kendi sürüşüme güvensemde bilmediğim kişiyi artçı olarak almam.
    Araba ile bile huyunu suyunu bilmediğim (isterse hakim savcı vs olsun (güven verse bile)) kişiyi taşımam. Nedeni mi?
    Yolda fenalaşır bir şey olur sonra al başına belayı. Ailesi dava açar uğraş dur.

Motosikleti
    Yeşil Kubazaki CR1
    Bu uygulamanın tanıtımı ile ilgili bu forumda bizzat admin tarafından açılmış konu linki, ballandıra ballandıra, resimlerle, mesimlerle :

Scotty ile İstanbul'da ışınlan! Scotty uygulaması nedir? Nasıl kullanılır?
    http://www.motosiklet.net/forum/gunc...lanilir-3.html

"Kardeş, biz bu ilanı advertorial babında haber diye girelim de bunun yasal çerçevesini oturttunuz mu?" diye bir soran çıkmadı mı adminler içinde, konuyu açmadan önce? İlan gelirleri iyi de; okuyucular "böylesine bir tanıtım kampanyası yapılıyorsa yasal altyapısı da oturtulmuştur" diye düşünür...

Gerçi, kardeşburasıtürkiyenebekliyon... o da ayrı konu...

Akias - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GV250 Aquila 2016
    Alıntı patpop adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bone ne alaka?
    Bide haklılar artçıya birşey olsa ne olucak. Vergi sağlık vs gibi sorunlar çözülmeden bu işin yapılması doğru değil.
    Her ne kadar kendi sürüşüme güvensemde bilmediğim kişiyi artçı olarak almam.
    Araba ile bile huyunu suyunu bilmediğim (isterse hakim savcı vs olsun (güven verse bile)) kişiyi taşımam. Nedeni mi?
    Yolda fenalaşır bir şey olur sonra al başına belayı. Ailesi dava açar uğraş dur.
    Bonenin alakası genel scotty sürücülerinin artçıları için tek kask bulundurması hijyenik nedenlerden ötürü şeffaf bone kullanıyor çoğu

Motosikleti
    honda wing go, kenbo 125cc cup
    Alıntı Akias adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bonenin alakası genel scotty sürücülerinin artçıları için tek kask bulundurması hijyenik nedenlerden ötürü şeffaf bone kullanıyor çoğu
    Ne komik bi durum. Böyle saçma iş mi olur ben koca kafalıyım. XXXL kask yoksa ne olacak elemanda? Yada ufak kafalı biri sistemden motosikletçi istedi elemanda m beden kaskla geldi. Bol gelen kask kaza durumunda kafadan fırladı ne olacak?
    Artçı için ekipman gerekli değil mi? Böyle bir uygulamada? Şahsen ben binmemde binsem bile full ekipman isterim beni taşıcak elemandan

mavzer-i - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hypermotard 796 / vulcan s / versys 650
    ben scoty ye üyeyim. aklında soru olan varsa sorabilir.
    cezası 2 bin küsür
    plaka senin üzerine ise bağlıyorlar senin üzerine değilse sadece ceza kesip yolluyorlar
    scoty firmasına ceza makbuzunu veriyorsun ve avukatlık vekaleti imzalıyorsun. senin cezanı ödeyip dava açıp parasını geri alıyor. eğer yolcuya da korsan kullanmaktan ceza keserlerse onunda cezasını karşılıyorlar.
    motorun çekilmişse 45 günde alıyorsun geri.

taksici lobisi iş başında demek ki yine. Uber'den sonra scotty e mi gelmiş sıra.

scotty'i überi vs eleştirenleride anlamıyorum zorla bindirmiyorlar sadece ej bi seçeneği oluyor insanların siz isterseniz yine sarı taksinize binersiniz.

BikeManiac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw f700 gs
    Polis scotty uygulamasını indiriyor ve yolcuymuş gibi sürücüyü çağırıyor. Oltaya gelen sürücüye cezayı yapıştırıyorlar. Devlet resmen vatandaşa tuzak kurarak para toplama peşinde.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)