selam arkadaşlar ben geçen gün 26,07,2006 çarşamba günü öglen saat 13,30 sıralarında işten eve yemek yemeye gelmiştim yemegimi yedim işe gitmek için motorumwa bindin seyir halinde giderken hızım 50 km karşı taraftan gelmekte olan 16 U 3206 plakalı kamyonet benim tarafımdaki sokaga kafayı sokunca benim önümü kesti bende frene asıldım ama motor kızakladıgı gibi arabanın tamponun altına girdi (önden)motor arabanın altına girmesi ile benim yere düşüp ayaga kalkmam bir oldu baktım adam aşagı indi ben motora bakıyom bikere yerimde iki tur attım ne oldugunu anlamadım zaten neyse adam bana bişeyin varmı diyo bende daha ne olucak motorun ... belledin dedim adam bana hala sende bişey varmı diyo ben yok bişeyim diyom adam soruyo adama bi bagırdım motoru arabanın altından alalım diyom adam yok polis gelince alırız diyo ya git dedim şurdan bide elinde sigara var benzinide akıyo motoru kaldırdım motor haşat far yerde tampon denen bişey kalmamış zaten polis geldi zabıt tuttu öbür gün raporu aldım adam %100 kusurlu adamın sigortadan para ödencekmiş ben motoru direksiyon yomuk halde motorcu getirdim bıraktım karşı tarafın sigortasından exper geldi motora baktı motorcuya bu motorun masrafını sordu 918 ytl dedi adam bu motoru kaça alırsın dedi motorcuya 200 ytl ye alırım dedi(hurdasını)adam şimdi ne motoru yaptırıyo ne de yenisini veriyorlar herhalde 0 ını vericeklermiş bekliyoeum ama 0 ını verince bende farkını alıcaklarmış .....alırlar o zaman benim motorumu yaptırsınlar benim motor daha 2006 model 7250 km de ya şimdi amca oglunun motoru ile tatil yapıyorum aksi şeytan tam da 01,08,2006 memlekete gidicektim (karabük)motorla hayırlısı bakalım benim motor kaç günde çıkıcak servis exper onay versin 1 günde motoru alırsın diyo ama bu adam ne zaman onay verir bilmiyorum bu konuda bana yardım edecek arkadaşları msn den bekliyorum şimdiden teşekkür herkese..