Yazın motora başlayacağım motor önerisi
Reklamlar
-
arkadaşlar 250cc sınıfında bir motor istiyorum mt25 duke 250 ikisi de güzel motorlar ss ve naked model önerirseniz sevinirim motor için bütçe 25.000₺ ben torklu makina istediğim icin duke a daha yakınım ama ikinci el sorun da olabilir tavsiyelerinizi bekliyorum (gis veya honda nın sürücü eğitimlerine de gitmeyi düşünüyorum.)
Reklamlar
-
esekherif adlı üyeden alıntı
arkadaşlar 250cc sınıfında bir motor istiyorum mt25 duke 250 ikisi de güzel motorlar ss ve naked model önerirseniz sevinirim motor için bütçe 25.000₺ ben torklu makina istediğim icin duke a daha yakınım ama ikinci el sorun da olabilir tavsiyelerinizi bekliyorum (gis veya honda nın sürücü eğitimlerine de gitmeyi düşünüyorum.)
Ekipman için de para ayırdınız dimi 25kdan hariç!
-
-
mt-25 yaklaşık 36 beygir az buz rakam değil.Yeni başlayacağım diyorsun.Bilemedim.
-
Yeni başlayacakmıssın madem,Al 150drift geliştir kendini,hem bak 140-150 basanlar bile var konularda ne gerek var düke,küke,müke...
-
O paralara çıkma yeni başlayacaksan. Bence 2. el motorlara bak ve mümkünse ABS li olsun. Duke 250 2. elde 14 e güzel bulunur ama satarken 12 ye zor satarsın öyle bir alet alıcısı az ama ABS li en azından. MT 25 de zamlansa bile alıcısı olmadığı için 2. elde ucuza güzel bulursun. Satarken Duke kadar uğraştırmaz ama aldığım paradan satıcam dersen o iş olmaz. En azından 2. elle başlayıp düşme kalkmaları bunlarda yaparsın daha rahat olur ve daha az masraf çıkar. Alıştıktan sonrada geçeceksen o paralara 390 alırsın daha iyi.
-
Tork seviyorsanız 2. El piyasası hızlı bir motor bakın, zira 2-5 ay sonra 250 cc gücü sizi tatmin etmeyecektir. Hemen satıp daha güçlü makina alırsınız. Tavsiye R25 yada cbr 250.
-
Honda cb 250 r neden düşünmüyorsunuz peki ?
-
arkadaşlar iyi güzel 150 alın demişsiniz de fiyatlar malum bikere alıp bi 2-3 sene kullanıcam mecbur ona göre tavsiye verin lütfen
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:24 ----------
harun27 adlı üyeden alıntı
Honda cb 250 r neden düşünmüyorsunuz peki ?
sevmedim tasarımı nı fuarda görmüştüm duke daha iyi onun yerine zaten aynı özellikleri var duke lastikleri daha iyi hatta
-
Nolur çevirmen olan eşekherif olduğunu söyle.
-
Dostum kesinlikle düşük cc öneriyorum ilk motosikletin olacak anladığım kadarıyla, düşeceğinin garantisini verebilirim sana. Hangi zeminde ne kadar hızlı gitmelisin frene nasıl basmalısın vs vs alışana kadar çok kırıp dökeceksin. Motosikletin mekaniği, söküp takmayı falan daha iyi kavrarsın benim tavsiyem 3 e 4 e bir tane temiz drift alman.
-
Al bi drift bence. Biraz tecrübe kazan sonra daha büyük makineye geçersin.
-
duke 250abs al o halde
o değilde sen niye bu kadar çok öneri istiyon 6 tane konun var hepsinde öneri istemişsin niye bekledin ki bu kadar zam gelmesinimi
-
600 luk al bence fiyatlar malum devamlı değiştirmek zorunda kalmazsin .
-
Yeni başlayanlar için Kawasaki H2R tavisye ediyorum. Manyak motor...
-
cb250r 21 22 bin tl falan diyorlar eğer doğruysa honda olmasından dolayıda piyasası otomatik olarak olucaktır.tork diyorsan zaten 250cc de aranıcak bir durum değil.duke tork mt25 güç hissettirir.
-
esekherif adlı üyeden alıntı
Duke 250abs 1 saat denedim, oldukça rahatsız bir alet bana göre. MT25'i sürmedim ama tahminim daha rahattır. Mesela şu anda kullandığım Dominar400 Duke 250 abs'den bariz daha konforlu. Bence MT25'i test et, hatta ikisini de et karar ver. Ama ben düşünmeden MT25 alırdım ikisi arasından. ayrıca arka çanta takmak v.s. gibi şeylerde duke biraz daha sıkıntılı gibi, hem tip hem ergonomi olarak.
(Buradakiler hep şahsi fikirlerdir, denemeden karar vermeyiniz, buradakiler ancak fikir verecektir, napın edin deneme sürüşü yapın, hiç değilse bayiide selesine oturun, iyice bir inceleyin, youtube'da bolca videoları var döndürüp döndürüp izleyin, hele hele sıfır alacaksanız)
-
250'lik motorlarda içim acıyor bu bütçelere.
Her iki motora da geçtiğimiz sene bakan biri olarak, şu an bu fiyatlar mantık dışı.
ABS bence başlangıç için bu tip motorlarda olmazsa olmaz, tavsiye olarak değil de ben senin yerinde olsaydım ikinci el, eski kasa, 2015-16 model Duke 250 ABS bakardım
-
gogozh adlı üyeden alıntı
600 luk al bence fiyatlar malum devamlı değiştirmek zorunda kalmazsin .
600 luk iyidir,hem büyüyüncede biner..ama 40yaşindan sonra bol gelirse o zamanda sıkıntı...
Olmadi 250ye daraltip kullanir yine..
-
Boy kilo önemli.
180 ve üzeri isen duke250 de rahat edemezsin.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)