Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

NİNJA 250 R 2011 EGZANTRİK (BİLGİ PAYLAŞIMI YARDIM )

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 150 nS
    HERKESE İYİ AKŞAMLAR DİLİYORUM NASİPSE ALICISI OLACAĞIM NİNJA 250R 2011 İKİNCİ EL BİR ARAÇ VAR ARKADAŞLAR ARAÇ SAHİBİ EGZANTRİĞİNDEN SES GELİYOR DEDİ BU ÇÖZÜLEBİLİR BİŞEYMİ KAÇA MAAL OLUR MOTOSİKLETTE NE GİBİ SIKINTILARA SEBEP OLUR ARAÇTA HARİCİ BİR SIKINTI YOK DİYE BİLİYORUM BU KONUDAKİ SORUMU YANITLAYABİLİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    matrax33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 400 sxc
    bulaşma başın yanar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    WR 250 R
    kaç binde motosiklet, bazılarının orjinalinde var egzantirik sesi. 0km mt07 de bile var mesela.

Motosikleti
    Bajaj Pulsar 150 nS
    Motosiklet 25 binde görünüyor SEDEF BEYAZ- GOLD JANT -TEK!!
    İlan No: 561152675
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...61152675/detay İlan bu

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:05 ----------

SEDEF BEYAZ- GOLD JANT -TEK!!
    İlan No: 561152675
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...61152675/detay Hasar kaydı falan yok emsallerne göre temiz duruyor arkadaş fiyatı bilerek düşük tuttuğunu söylüyor emsalleri 12-13. Bin liradan satışta biraz araştırdım ne kadara mal olur bu egxantrik değişimi yada gergisi

bassturbin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xj6 Diversion F
    Sesi dinlemek lazım, rolantide geliyorsa gergiden gelir bir duyulur lik lik lik diye bir duyulmaz, orta devirden sonra geliyorsa yavaş gazı açınca 7 binlerde uğultulu takırdamalı ses gelir bu zaman zincirden gelir.2008 ninja 250 motorumda vardı, gergiden gelen sese gerginin içini açıp çok ince pul koyarak halletmiştik çünkü gergi veya zincir bozuk değil sadece zinciri iten otomatik gergide iten yerle kendi haznesinde çok minik boşlultan dolayı rolantide ses geliyordu.25 binde eksantirik zincirine birşey olmaz normalde.İyi dinleyip bakmak lazım sese başka bir nedenden yani bir yerdende geliyor olabilir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:20 ----------

Motorun sahibi değil bilen bir ustaya gösterip karar ver almaya.Maslak oto sanayide Kawasaki Alkan usta var gösterin oraya motoru benim adımı verebilirsin senin eski kalfan Şafak tavsiye etti de motosiklet nette yazıştık de rica et para vs almaz.İçine sinmezse o motoru veya hiçbir motoru satın alma...

GLADiUSS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    16'' Bajaj Pulsar 200NS & 91'' MZ ETZ 251
    2011 model bir aracın 25000 de olması hiç inandırıcı değil. Motor elinde kalırsa şaşırma.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)