Emniyet Bu Sefer Ceza Yerine Kask Hediye Etti..
Reklamlar
-
Kuşadası'nda polisten sürücüye kask hediyesi
AYDIN'ın Kuşadası ilçesinde polis ekipleri gerçekleştirdiği denetimde, durdurduğu motosiklet sürücülerine kask dağıttı. Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri, motosiklet sürücülerini kask takmaya...
AYDIN'ın Kuşadası ilçesinde polis ekipleri gerçekleştirdiği denetimde, durdurduğu motosiklet sürücülerine kask dağıttı.
Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri, motosiklet sürücülerini kask takmaya teşvik etmek ve dikkatlerini çekmek için Kaya Şavkay Meydanı'nda denetim yaptı. Motosiklet sürücülerine yönelik kontrollerde, belgeleri tam ama kaskı olmayan sürücülere kask hediye edildi. Kontrol noktasında trafik polislerinin cezai işlem yapacağını sanan kasksız motosiklet sürücüleri, kendilerine kask hediye edilmesinin şaşkınlığını yaşarken, kendilerine hediye verilen kasklar için teşekkür etti.
Kuşadası Trafik Büro Amir vekili Mehmet Gör, "Bölgemizin turizm kenti olmasından, pratik olması gerekçesi ve trafik yoğunluğundan dolayı ilçemizde motosiklet kullanımı oldukça fazla. Bu bağlamda, kask kullanımını artırmaya çalışıyoruz. Bugün yaptığımız etkinlikte kaskı olmayan vatandaşlarımıza kask verdik. Ayrıca ikaz da bulunup, bir daha ki sefere kasksız motosiklet kullanımında cezai işlem uygulayacağımızı belirttik" dedi.
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Reklamlar
-
@Angrypower,kanka bak kask arıyordun,kuşadasında olsan nasiplenirdin..
-
Yeminle kaçırmazdım. LS2 FF352 kulaklarımı sağır etti. Amele zamanımda noxx çeneden açılır bir kask almıştım. Yarın da onu deneyeceğim. Lakin sessiz bir kask bulmam lazım. Sessizden ziyade içinde fırtınalar kopmayan bir tane.
-
Ya muhtemelen çançin çon kask hediye etmişlerdir arkadaşlar..
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
Yeminle kaçırmazdım. LS2 FF352 kulaklarımı sağır etti. Amele zamanımda noxx çeneden açılır bir kask almıştım. Yarın da onu deneyeceğim. Lakin sessiz bir kask bulmam lazım. Sessizden ziyade içinde fırtınalar kopmayan bir tane.
352 bu kadar dandik mi?
-
Off diyorum anlatılmaz yaşanır dandikliği. Yağmur yağıyor içeri giriyor, toz geliyor gözüne giriyor. Çene altından tüm rüzgar gözlerine vuruyor.
Yarın bunu takacam ama bu da çözüm değil.
https://nox-helmet.com/fr/boutique/m...ur=blanc-white
-
hachiko adlı üyeden alıntı
Ya muhtemelen çançin çon kask hediye etmişlerdir arkadaşlar..
Düşünmeleri bile iyidir sonuçta istemezlerse dağıtmazlar.
Çünkü :
Sonuçta kullanıcıların kendi korumasını düşünüp motosikletini bir tık altını alıp alması gerekiyor.
Ama Çan Çin Çonlu kask ona bir şey diyemeyiz.
-
DesAres adlı üyeden alıntı
Düşünmeleri bile iyidir sonuçta istemezlerse dağıtmazlar.
Çünkü :
Sonuçta kullanıcıların kendi korumasını düşünüp motosikletini bir tık altını alıp alması gerekiyor.
Ama Çan Çin Çonlu kask ona bir şey diyemeyiz.
Yok tabiki doğru yukarıdaki arkadaşlar iç geçirmişler ona ithafen yazdım
-
Ya artçı için kask lazım keşke burda da olsa böyle bi hediye :D
-
thedarkfire adlı üyeden alıntı
Ya artçı için kask lazım keşke burda da olsa böyle bi hediye :D
Kanka bize denk gelmez,kask verirler diye cıbıldak binsek motora hemen ceza yapıştırırlar bize...
Gökten kask yağsa,bize leğen düşer,oda yerden sekip bir yerimize kaçar.....
-
Bide şöyle düşünmek lazım. En azından gözlerine sinek böcek falan kaçmayacak.
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Kanka bize denk gelmez,kask verirler diye cıbıldak binsek motora hemen ceza yapıştırırlar bize...
Gökten kask yağsa,bize leğen düşer,oda yerden sekip bir yerimize kaçar.....
Aynen öyle :D
Bi kask almam lazım 400-500 TL aralığında artçı için.
-
Aynen öyle :D
Bi kask almam lazım 400-500 TL aralığında artçı için.
Premier Viper 450tl on numara kask..
-
Premier Viper 450tl on numara kask..
Bakıyım güzel duruyor.
-
Bakıyım güzel duruyor.
Güzel değil harika...
Dahili antifog
Alt boyun pedi
çene perdesi
Güneş vizorü vs...
Angrypower'a beğendiremedik kaskı,bir bilse neler kaçırdığını...
-
Güzel değil harika...
Dahili antifog
Alt boyun pedi
çene perdesi
Güneş vizorü vs...
Angrypower'a beğendiremedik kaskı,bir bilse neler kaçırdığını...
:D Burdaki bayilerde bulabilir miyim bilmiyorum olmadı internetten alrıım.
-
:D Burdaki bayilerde bulabilir miyim bilmiyorum olmadı internetten alrıım.
Daha hesaplı istersen bu var
https://urun.n11.com/kask/hjc-cs14-n...ask-P219227981
-
Kesin suriyelilere hediye etmislerdir. Bizim burda sitede bir imalathane var adamlar tavuk parçalayıp satıyor aksaray fatih unkapanı eyüp bölgeside suriyeli cocuklar scooter'la kasksız vızır vızır mal dağıtıyor. Merak ediyorum beni gecen hafta 3 kere ceviren polis bu cocukları cevirince ne yapıyor...?? Kask hediye ediyor herhalde...Ehliyeti bıraktım kimliği yok ki . Napcan adam öldürse yine yapcak bisey yok.
-
Amcada hayatında ilk defa kask görmüş gibi.
-
ne hakla ceza kesmediklerini anlamadım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)