Ben 16 yaşındayım 125 cc motor kullanma ehliyetim var ben cbf 150 veya ns150 alıp muayenede sorduklarında 125 cc desem inanırlarmı boş lagaluga yapcaklar terketsin sadece cevap
Ben 16 yaşındayım 125 cc motor kullanma ehliyetim var ben cbf 150 veya ns150 alıp muayenede sorduklarında 125 cc desem inanırlarmı boş lagaluga yapcaklar terketsin sadece cevap
16 yaşındayken böyle özgüvenim olsa ansızın 82 moskova.
Dislike butonu çok büyük ihtiyaç.
dediğin için geldim. sen inanıyor musun söylediğine koskoca tuvturk inanacakboş lagaluga yapcaklar terketsin
instagram.com/gerivites
youtube.com/user/nimbus8222
Zaten genelde muayene yaparken motorun kaç cc olduğunu araç sahibine soruyorlar kardeş senin motor kaç cc bi söyleyiver de şuraya yazalım diye.
Canım kardeşim, motor almayı planlıyorsun iyi güzel hoş ama ilk önce motor almanın nasıl süreçlerden geçmek olduğunu biraz araştır biraz detaylarını öğren aksi halde bu ve bunun gibi cevaplara maruz kalabilirsin. Bilmemek ayıp değil ama senin sorduğun soru da soru değil kusura bakma.
la bunun nasıl ehliyeti olabiliyor.
Bence hükümet ehliyet yaşını tekrar düşünmeli.
Bir kişinin sorumsuzluğuna, tavrına, ukalağına bakıp tüm yaşıtlarını eleştirmeyiniz lütfen
Her yaşta sorumsuz, ukala, umursamaz insan olabilir ama bir kişiyi görüp tüm yaşıtlarına mal etmek hatadır.
Herşey yetiştirmeye bağlıdır. İlla ki görmüşsünüzdür küçük yaşta olgun davranan kişileri (bireyleri) tabi ki tek yetiştirmeye değil yaşanmış olaylardan kendimize ne kadar pay çıkardığımız da olgunluğumuzu belirler.
bizde soz senettir dersin gecersin muayeneden kardes.
ayrica, muayenede ehliyetini neden sorsun sana adam onu ben hic anlamadim. senin o motoru surebilecek yetenegin var mi diye bakmiyorlar ki. o motor karayoluna cikmaya elverisli mi diye bakiyorlar. o polisin isi. yakalarsa seni otturur. o zaman da polis abilerine "bondoko ozgovon sozon oloyonozdo yok oltoyoz coco olo olsom ocorom bon yooo" dersin halledersiniz bir sekilde raad ol.
bos laga lugami yaptim simdi terkediyorum musadenle minik kardesim.
Mevzuyu çakarlarsa,,
´´Abi bende bilmiyordum bu şekilde aldim´´der,safa yatarsin..
Veya..
´´Kes traşı ver hologrami´´dersin...
Sana cc sormazlar 1 . sana cc vs soracak kişi polis oda sormaz 2.
bakar a1 ehliyet var sen ise a2 ehliyet gerektiren motosiklet kullanıyosun. Basar cezayı geçer buda 3.
Vizede hiç cc sorduklarını da görmedim o kadar motosiklet ve araba vizeye götürdüm buda 4.
Kaç cc diye sormuyolar zaten direk ruhsatı veriyosun.
Genç sen yanlış şeyden korkuyorsun. TÜV den değil polisten korkacaksın Polis amcalar yakalarsa fenaaa
Daha motor almadıysa 150 cc ile 125 cc arasındaki devasa farkı anlatsak ya arkadaşa. Biri 200 yapıyo diğeriyle en fazla 100 yaparsın falan desek. Biri 5 bin tl diğeri 50 bin tl falan desek. Muazzam fark var aralarında, kesinlikle 150'lik alman lazım desek .... yer mi acep?
Gerçekten 25 cc'ye bu kadar muhtaç mısın?
Respect
Al işte sonra diyorlar ki Gökhan neden çocuk yapmıyorsun , gel de yap .
motor isterse 1000 cc olsun isterse senin ehliyetin bile olmasın sıkıntı olmuyor ki. çünkü ehliyetin varmı yokmu diye sormuyorlar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)