Yeni Honda CB 250R geliş tarihi ve fiyatlar,almayı düşünen??
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar. Yeni CB 250R aldığım duyumlara göre 20 mayıs itibari ile stoklarda olacakmış. Fiyat hakkında bilgim yok ama tahminim 24-25 gibi yüksek bir fiyatı olacaktır. Almayı düşünen arkadaşlar var mı aramızda? Motor hakkındaki fikirleriniz nelerdir?
Reklamlar
-
Çok güzel bir tasarımı var. Ben böyük abilerini merak ediyorum. CB1000R
-
Bence de tasarımı çekici.Ayrıcı geçmiş ve günümüz tasarım anlayışını harmanlamış olması hoş olmuş. CB1000R ayrı bir güzel tabi
-
Yanlış anlayın yada anlamayın ama Hale’n onunalacağıma gene Dominar alırım. Kimse bana Honda kalitesi demesin. 250cc classmanındaki adam kalite aramamalı bence. Paranızın idaresi size kalmış ama benim gözümde o motor o para etmez. Msx125, cb500f falan tmm da. Cb250r 26-27 nedir arkadaş? Git mt-25 al. Yada Dominar al. Arai, daniese falan ekipman diz. Üstüne güzel sağlam lastik. Oh maşallah. Kral olursun kral.
-
24-25'ten getirir de onu alan olursa hakikaten helal olsun Honda'ya derim.
Ingiltere'de crf250 (rally degil) 4649 pound, cb300r 4429 pound.
Tr'de crf250 19600 tl. Bu motor 21'in uzeri gelirse Honda acik acik niyeti bozmus demektir.
Ayrica 21'in uzerine her turlu cift silindir mt-25 daha mantikli olur.
-
Modelin sonundak "R" ibaresi neyi temsil ediyor? CBR 250 R tamam racing di ama bu bildiğin retro&naked karışımı bişey ve racing adına hiçbir iz taşımıyor. CBR 250 ya da CB 250 gibi bişey daha uygun olurdu sanki.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:39 ----------
herdem09 adlı üyeden alıntı
24-25'ten getirir de onu alan olursa hakikaten helal olsun Honda'ya derim.
Ingiltere'de crf250 (rally degil) 4649 pound, cb300r 4429 pound.
Tr'de crf250 19600 tl. Bu motor 21'in uzeri gelirse Honda acik acik niyeti bozmus demektir.
Ayrica 21'in uzerine her turlu cift silindir mt-25 daha mantikli olur.
21.000 TL üzeri gelir net. Benim de tahminim 23-24.000
-
-
Motor çok güzel ama arkadaşların dediği gibi 21 civarı olmalı maksimum fakat 125 r 18500 olduğuna göre bu kesin 24-25'ten aşağı satılmaz ki arkadaşa katılıyorum. O paraların çok altına dominar alırım ki aldım da bu sebepten ötürü.
-
zaten cbr250 yi 20 den satıyorlardı euro 4 abs olucak alıcak olan 25 hazırlasın bende vermezdim o parayı motor alıcak olsam
-
Fiyat bandı 27 civarı duymuştum, 20-21 ler imkansız, msx olmuş 13.500
Bu arada sanki 125 tasarımı 250 den daha güzel..
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
Cafe (R)acer buda
Geçen Honda’nın Twitter sayfasında bu motoru pazarlıyor Honda. Vites göstergesi var motorda die. Yıl olmuş 2018 koskoca satış ve reklam departmanınız böyle mi satıl stratejisi belirliyor?
Hiç yakışmıyor Honda’ya dedim. Gıkları çıkmadı
kaldı ki bu motorda vites göstergesi yok. 125'liğinde var. orada bahsettikleri yanılmıyorsam vites değiştirme uyarısı ışığıydı, daha da komik
-
kym adlı üyeden alıntı
kaldı ki bu motorda vites göstergesi yok. 125'liğinde var. orada bahsettikleri yanılmıyorsam vites değiştirme uyarısı ışığıydı, daha da komik
Yok artık. Aynı göstergeyi de mi koyamamışlar. Bence yanlış biliyorsun ben vites göstergeli die hatırlıyorum. Gene de illa Japon alacağım ben derseniz o fiyata MT-25 var ki dolu dolu 14k rpm çeviriyor. Dominar titriyor ağa diyenlere titremeyen Japon da var.
Demeden edemeyeceğim. O paraya 2.el mt-07 zorlanır. Evlat acısı yemin ederim.
-
Yok artık. Aynı göstergeyi de mi koyamamışlar. Bence yanlış biliyorsun ben vites göstergeli die hatırlıyorum. Gene de illa Japon alacağım ben derseniz o fiyata MT-25 var ki dolu dolu 14k rpm çeviriyor. Dominar titriyor ağa diyenlere titremeyen Japon da var.
CB250R 26 K dan Fiyatı olsa.
17-18K'ya düzgün 15-16 Model Mt25 alınır.
Veya 13-14K'ya İnazuma 13-14 Model alınır,kalan 9-12K bütçe ile 3-4yıl işletme giderleri karşılanır.
Gider Tablosu 3 Senelik
Sigorta 1000tl
Vergi 300-400tl
Yakıt 3 Yılda 40K yapılsa 40.000X0,20Krş=8K
Bakım 1.5-2k Max
-
şu videoya bakarsan, 125'likte sağda vites göstergesi varken 250'de hararet göstergesi var.
aynı sekilde youtube'da cb300r diye aratırsan ektradan vites göstergesi taktırmış bir çok uzak doğulu abiyle karşılaşabilirsin
-
Alanya da 0 km cb500f var 2015 0 km adam onu satamıyor 27500 e buna hangi keriz 25000 bin tl verir bilemiyorum. Parayı ağaçtan toplamıyoruz....
-
25 ile 27 bin arasında gelir.kim alır kimse bu fiyattan almaz.lansman fiyatı adı altında 23 falan derlerse işte ancak o zaman toplar piyasayı.
-
Dolu dolu 14k? Onun ilk 6-7k sı boşa çeviriyo
-
Devir çevirmesi motosikleti iyi yapan etkenlerden mi? 7-8 bin devir çeviren tek silindirler ağlasın
Ben cb250r a baktığım zaman papatya diskler, nissin kaliperler ve ters maşa görüyorum. Fiyatını bilemem ama üstünde bir şeyler var bu motorun
-
hondamotosiklet_tr Merakla beklenen spor naked ailesinin yepyeni üyesi CB250R modelimizle tanışmak için 12 Mayıs Cumartesi günü bayilerimizi ziyaret edin!
Not: CB250R modelimizi test etmek isteyen takipçilerimizin bayilerimizle iletişime geçmesi gerekmektedir.
Yeni paylaşılmış.
-
fıyatı 22-22,5 arası olucak sanırım bayıdekı arkadas oyle dıyordu.cb 125 gördum yakındanfena degıl ederı etmezı tabiki tartısmam ama naked olarak guzel yapmıslar abs lı
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:47 ----------
burak burk adlı üyeden alıntı
25 ile 27 bin arasında gelir.kim alır kimse bu fiyattan almaz.lansman fiyatı adı altında 23 falan derlerse işte ancak o zaman toplar piyasayı.
bence 22-22,5 cıvarı ama 23 bını gecmez sanırım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler