Vites göstergesi bence eksiklik değil. Kim göstergeye bakarak vites değiştiriyor. Zaten vites için ekrana bakmak zorunda kalıyorsanız iyi bir eğitime ihtiyacınız var. Ben hız için bile göz atmıyorum.
Vites göstergesi bence eksiklik değil. Kim göstergeye bakarak vites değiştiriyor. Zaten vites için ekrana bakmak zorunda kalıyorsanız iyi bir eğitime ihtiyacınız var. Ben hız için bile göz atmıyorum.
Fuar zamanı gelseydi ben de 24-25 tahmin ediyordum ama şu anda 27den aşağı olacağını sanmıyorum
instagram.com/gerivites
youtube.com/user/nimbus8222
bence honda bir süpriz yapıp 25 binden getirip yaz sonu 27 28 lere çıkartıp yılı da 30 la kapatabilir. O değilde crf250M gelsin ya
cıbıldak cbr... ı ıhh mantıklı gelmiyor.
yamaha mt125 18,500
suzuki gsx-s 125 18,500
honda cb125r 18,500
ktm duke 125 24,500
Şu tabloya göre cb250'nin 21 - 22k olmasını beklemek çok mantıksız olur. 25.000 - 26.000 civarında fiyatı olacaktır. Fiyat belirlenince bu mesajımı hatırlatırım. Hatta net fiyat tahminim 26.500tl
Abimin 100 bin butcesi var bunlari cok begendi turkiye piyasasina gelince cb1000r alicak
Beyler 22-23 e gelirse kaçırmadan alın derim. Bence 24 den aşağı gelmez o da lansman fiyatı olur 1 aya 25 i yaz sonuna 26 yı geçer.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:36 ----------
Nasıl da normale bağlandı artık bu fiyatlar. 250 lik motora 25 bin tl. 2 sene önce bunu desen adam döverlerdi şimdi 25 olsa da alsak diyecek duruma düştük. Ciddi anlamda motor alınacak bir piyasa yok şuan.
Duke 200 ABS
Steam ID : DaniCalifornia * Origin : DaniCaiifornia * PSN ID : DaniCaliforniaTR
Az devir çeviren motosikletler daha uzun ömürlü gibi sanki
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:25 ----------
790 la mt7 nin uzaktan , yakından, sağdan, soldan, önden, arkadan alakası yok. 4 tane mod var motorda, bütün desteklerini kapatıp kullanıcam diyen adamı ayakta alkışlarım. Ben teker felan anlamam ama 4. viteste gazla tekere gelebilir o derece agresif.
crf250 Rally'nin 23.500 olduğu yerde bu alet 21 - 22 bin gelirse almak isteyen ve o parayı veririm diyen hemen alsın, ben 24binden aşağı olacağını sanmıyorum, hatta tahminim 27.
Ve evet ben de 250cc bakarken bu fiyatlar yüzünden, 20 gün önce geçen yılın fiyatlarıyla gittim Dominar 400 aldım, pişman mıyım, hayır değilim hakim bey. Honda babamın oğlu değil ya, mecbur muyum o kadar parayı 250cc'ye vermeye. Açıkçası son zammı görünce şu an olsa Dominar da alamayacakmışım. 20 bin tl üstü para motosiklete vermek istemiyordum, neyse ki vermeden alabildim. Ekleyeceğim tüm aksesuarları hesapladım Dominar gene de 20bini geçmiyor neyse ki.
Böyle devam ederse bu ekonomi işleri, Dominar 400 binebildiğim değil ama sıfır olarak alabildiğim alabileceğim en yüksek cc'li motosiklet olabilir.
Sonrasında mı, ölmez sağ kalırsak emeklilikte küçük cc'lerle yaşamaya devam ederim küçük bir sahil kasabasında.(Çok ciddiyim)
Ne yalan söyliyim, Honda, yamaha v.s. hiiç biride gözümde değil. Motosikletim var mı, sıfır abs'li enjeksiyonlu, su soğutmalı, kaydırmalı debriyajlı, led farlı bilmem neli mi, evet, işimi fazlasıyla görecek mi, çok çok hem de, o zaman adaaaam sende. daha 5 yıl motosiklet düşünmek yok bana, sürmeye ve ona iyi bakmaya çalışırım hepsi bu.
Honda, yamaha vesair markalar 4 - 5 yıl daha benim için yok sayılacaaak, say!
Parası olup acımadan verecek olana şimdiden hayırlı uğurlu olsun.
Benim motosiklete hele hele 250 cc bir motosiklete 20bin üstü verecek param yoktu, olsa da vermeye niyetim yoktu, vermeden alabildim neyse ki yenisini.
Buna ben de katılıyorum. Youtube'da filan motosiklet test ettiğini iddia eden bazı tipler, bir çok modelde buna takılıyorlar, bu bir eksidir diyorlar hayret ediyorum. Yahu vites göstergesi olsa nolur olmasa nolur, sürekli gözün göstergede mi gideceksin, zaten göz vites göstergesinde ise acemilik var demektir. Haa olsa daha mı iyi olur evet daha iyi olur ama, vites göstergesi bana göre de bir eksiklik değildir. Devir göstergesi olmayan motora bindim ben yahu zamanında (ilk gelen parti 2007 cbf 150) asıl eksiklik oydu bana göre, vites göstergesi vardı devir yoktu, tam komedi, bindiğin motorun rölanti devrinden haberin yok, düşünsene, ama vites kaçta biliyon, neye yaradı.
Olması güzel bir şey ama olmaması eksiklik değil bana göre.
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:13 ----------
20 bin üstü 250cc için çok yüksektir, ki 20 bin bile yüksektir esasen, her şeyin fiyatı uçmuş, bu fiyatlar hepimize normal geliyor. Yahu bir kaç sene önce 250ccler kaç paraydı, o zaman bile o paraya 250cc alınır mı deniliyordu, şimdi 500 - 750 cc fiyatı olmuş, herkes almaya razı. herkesin mi alım gücü yükseldi, bir tek ben mi borç harç alabiliyorum anlamadım ki arkadaş?
Neyse ben kaçtım, bana ne lan cb250r'den. Ulaşamadığım ciğere pis der giderim arkadaş
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)