Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Fiyatlar uçuş !!!

REKLAM ALANI

Öncelikle herkese merhaba.motosiklette cc yükseltmek istiyordum artık kesmiyor.fiyatları görünce askıya aldım.bi müddet daha böyle devam edicem galiba.neyse fiyatların Durumu ne olur sizce herkesin tekeri düz bassın 👍👍👍

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    guleyc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC700X
    indirim gelecek diyolardı

Motosikleti
    ......
    Dostum,al eline bezi bir güzel temizle motorunu,ona küçük surprizler yap,deposunu aç birakma..gönlunu hoş tut,yağini balını değiştir ve elindekiyle idare et.
    kalidor, aonal, mombohunter ve 1 diğerleri bunu beğendiler..

Motosikleti
    660 Tenere
    Fiyatların düşmeyeceği kesin euro 3 4 5 6 7 gidiyor. Birde ÖTV+KDV+gümrük vergisi. Neyse daha fazla yazmak istemiyorum :D

Alıntı levend84 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum,al eline bezi bir güzel temizle motorunu,ona küçük surprizler yap,deposunu aç birakma..gönlunu hoş tut,yağini balını değiştir ve elindekiyle idare et.
    Fiyatları gördükten sonra motorum gözümde cc yükseldi 😂😂😂
    fatih.met bunu beğendi.

atalayalper - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Malaguti Dune 125-X Black Edition
    Sene sonuna doğru 7 tl olacakmış Euro söylemler, duyumlar bu yönde.

Metela - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer GT+ GT Plus
    Alıntı guleyc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    indirim gelecek diyolardı
    bindirim diyecektin herhalde

bende şöyle 4 silindir 6** lük bir makineye geceçyim diyordum, herhalde rüyamda geçeceğim.

DesAres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tricity
    Bakıyorum herkes yakınma dolu paylaşımlar, mesajlar yazmış. Umarım şuan ki ekonominin durumu, işsizlik, paramızın değer kaybı, KDV (ÖTV, MTV, GÜMRÜK VERGİ)'lerinin artmasını göz önünde bulundurarak oylarınızı doğru kullanırsınız.
    EnvEng, kalidor ve Erkan344 bunu beğendiler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    WR 250 R
    30 ocak 2014 de 600rr, 24 aralık 2014 de z750r, 22 ekim 2015 de 250cc naked, 13 temmuz 2017de 150nk almayı düşünmüş forumdan yardım istemişsin hocam. Cc düşürerek gelmişsin zaten böyle devam et daha az masraflı 😁

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı DesAres adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bakıyorum herkes yakınma dolu paylaşımlar, mesajlar yazmış. Umarım şuan ki ekonominin durumu, işsizlik, paramızın değer kaybı, KDV (ÖTV, MTV, GÜMRÜK VERGİ)'lerinin artmasını göz önünde bulundurarak oylarınızı doğru kullanırsınız.
    Hic zannetmiyorum. Bi defa bu kadar guce ulasan, cok istisnai bi durum olmadikca kimseye birakmaz. Cikabilecek her sonuc ön gorulmus, ona gore strateji belirlenmistir. Hele hele elindeki gucu kaybetmesi demek, ya iceri girmesi, veya disari kacmasi demekse. "Yahu arada kaynadi, şu sifirlama tapeleri harbiden de montaj miymiş?" dedikleri anda corap sokugu gibi gelir arkasi. Paralar bosuna vergi cenneti ulkeciklere kacirilmiyor.

ozan1991 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tvs apache/Bajaj dominar 400/yamaha mt07
    Alıntı DesAres adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    oylara bakınca herkes memnun gözüküyor

Motosikleti
    xmax 400 momo abs 2014 peugeot django 150
    Fiyatlar kesinlikle düşmeyecek. İki üç ayda birde artar. Piyasa ölü 20 bin e 2016 xmax satıyoruz arayan yok. Cc yükseltmek hayal artık. 200 dolara çip alıp 3 beş beygir artırıp binicez artık.

watercolours - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    speederbike
    Emekliye ikramiye falan. Seçimden sonra bu fiyatları da arayacağız. Danışmanlar da yeni vergi türü icat etmek için kafa yormaya başlamıştır herhalde.

fatih.met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tvs Apache, Gsr600
    125cc motor 10 bin lirayı geçmişken..... ne diyecektim ben yaa? evet bu kadar vallahi yazarken unuttum.

Alıntı Boldpilot adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    30 ocak 2014 de 600rr, 24 aralık 2014 de z750r, 22 ekim 2015 de 250cc naked, 13 temmuz 2017de 150nk almayı düşünmüş forumdan yardım istemişsin hocam. Cc düşürerek gelmişsin zaten böyle devam et daha az masraflı 😁
    Sormaya bende o konuları gördüm ufakken yazdıklarım ne güldüm 😂😂😂

En az 6 yıldır araba ve motor fiyatlarını sürekli takip ediyorum. Ve sürekli bir artış var. Hiç bir zaman indirim görmedim. Yakın zamanda da motor almayı düşünüyorum. Fiyatlar psikolojik sınırı aşalı zaten çok oldu. Ama bu motor sevdasından vazgeçelim anlamına gelmiyor. Almadığım her yıl bir kaç ay daha fazla çalışmam gerekiyor. Bu sebeple eğer niyetimiz varsa kredi veya borç harç yolu ile mümkün olan en kısa sürede almak. Ben bir iki aya CB 250R almayı düşünüyorum gelir gelmez. Tahminim 26 bin fiyat bandında olacaktır bu gidişle. Şimdi demeyin bu fiyata 250 cc motor alınırmı. Bu lafları söylemeye başlayalı 5-6 yıl oldu zaten. Bizim elimizde değil bir çok şey. Fiyatlar tavan diyoruz ama ortalık lüx arabadan geçilmiyor. Millette para var demekki. Bende gücümün yettiğini en kısa sürede almayı mantıklı görüyorum.
    twisten bunu beğendi.

hokahey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı titan37 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    En az 6 yıldır araba ve motor fiyatlarını sürekli takip ediyorum. Ve sürekli bir artış var. Hiç bir zaman indirim görmedim. Yakın zamanda da motor almayı düşünüyorum. Fiyatlar psikolojik sınırı aşalı zaten çok oldu. Ama bu motor sevdasından vazgeçelim anlamına gelmiyor. Almadığım her yıl bir kaç ay daha fazla çalışmam gerekiyor. Bu sebeple eğer niyetimiz varsa kredi veya borç harç yolu ile mümkün olan en kısa sürede almak. Ben bir iki aya CB 250R almayı düşünüyorum gelir gelmez. Tahminim 26 bin fiyat bandında olacaktır bu gidişle. Şimdi demeyin bu fiyata 250 cc motor alınırmı. Bu lafları söylemeye başlayalı 5-6 yıl oldu zaten. Bizim elimizde değil bir çok şey. Fiyatlar tavan diyoruz ama ortalık lüx arabadan geçilmiyor. Millette para var demekki. Bende gücümün yettiğini en kısa sürede almayı mantıklı görüyorum.
    o lüks araçların çoğuna kredi ile biniliyor. kredi olayı bir patlarsa, yani krediler ödenemez noktaya gelirse işte o zaman yandı gülüm keten helva.
    titan37 bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha X-Max 250
    O lüx araçlara zenginler biniyor,size ne ? Siz zengin misiniz? Kiminle aşık atıyorsunuz anlamadım ?

gorefest - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT09 Tracer
    150cc scooter alacağım 16 bin tl, 2108 modeli 20bin tl bizi bu düşürenlerin sülalesi gün yüzü görmesin, o kadar beddua ediyorum tutmuyor, deist mi olsak hazır popüler

Alıntı drtayfun adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    O lüx araçlara zenginler biniyor,size ne ? Siz zengin misiniz? Kiminle aşık atıyorsunuz anlamadım ?
    Toplumun hepsi zengin o zaman bi biz fakiriz. Ben gördüğümü söylüyorum. Aşık atmak değil mesele sadece gözlem ve bir değerlendirme ;)

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)