Öncelikle herkese merhaba.motosiklette cc yükseltmek istiyordum artık kesmiyor.fiyatları görünce askıya aldım.bi müddet daha böyle devam edicem galiba.neyse fiyatların Durumu ne olur sizce herkesin tekeri düz bassın 👍👍👍
Öncelikle herkese merhaba.motosiklette cc yükseltmek istiyordum artık kesmiyor.fiyatları görünce askıya aldım.bi müddet daha böyle devam edicem galiba.neyse fiyatların Durumu ne olur sizce herkesin tekeri düz bassın 👍👍👍
Dostum,al eline bezi bir güzel temizle motorunu,ona küçük surprizler yap,deposunu aç birakma..gönlunu hoş tut,yağini balını değiştir ve elindekiyle idare et.
Fiyatların düşmeyeceği kesin euro 3 4 5 6 7 gidiyor. Birde ÖTV+KDV+gümrük vergisi. Neyse daha fazla yazmak istemiyorum :D
Sene sonuna doğru 7 tl olacakmış Euro söylemler, duyumlar bu yönde.
Bakıyorum herkes yakınma dolu paylaşımlar, mesajlar yazmış. Umarım şuan ki ekonominin durumu, işsizlik, paramızın değer kaybı, KDV (ÖTV, MTV, GÜMRÜK VERGİ)'lerinin artmasını göz önünde bulundurarak oylarınızı doğru kullanırsınız.
30 ocak 2014 de 600rr, 24 aralık 2014 de z750r, 22 ekim 2015 de 250cc naked, 13 temmuz 2017de 150nk almayı düşünmüş forumdan yardım istemişsin hocam. Cc düşürerek gelmişsin zaten böyle devam et daha az masraflı 😁
Hic zannetmiyorum. Bi defa bu kadar guce ulasan, cok istisnai bi durum olmadikca kimseye birakmaz. Cikabilecek her sonuc ön gorulmus, ona gore strateji belirlenmistir. Hele hele elindeki gucu kaybetmesi demek, ya iceri girmesi, veya disari kacmasi demekse. "Yahu arada kaynadi, şu sifirlama tapeleri harbiden de montaj miymiş?" dedikleri anda corap sokugu gibi gelir arkasi. Paralar bosuna vergi cenneti ulkeciklere kacirilmiyor.
Fiyatlar kesinlikle düşmeyecek. İki üç ayda birde artar. Piyasa ölü 20 bin e 2016 xmax satıyoruz arayan yok. Cc yükseltmek hayal artık. 200 dolara çip alıp 3 beş beygir artırıp binicez artık.
Emekliye ikramiye falan. Seçimden sonra bu fiyatları da arayacağız. Danışmanlar da yeni vergi türü icat etmek için kafa yormaya başlamıştır herhalde.
125cc motor 10 bin lirayı geçmişken..... ne diyecektim ben yaa? evet bu kadar vallahi yazarken unuttum.
En az 6 yıldır araba ve motor fiyatlarını sürekli takip ediyorum. Ve sürekli bir artış var. Hiç bir zaman indirim görmedim. Yakın zamanda da motor almayı düşünüyorum. Fiyatlar psikolojik sınırı aşalı zaten çok oldu. Ama bu motor sevdasından vazgeçelim anlamına gelmiyor. Almadığım her yıl bir kaç ay daha fazla çalışmam gerekiyor. Bu sebeple eğer niyetimiz varsa kredi veya borç harç yolu ile mümkün olan en kısa sürede almak. Ben bir iki aya CB 250R almayı düşünüyorum gelir gelmez. Tahminim 26 bin fiyat bandında olacaktır bu gidişle. Şimdi demeyin bu fiyata 250 cc motor alınırmı. Bu lafları söylemeye başlayalı 5-6 yıl oldu zaten. Bizim elimizde değil bir çok şey. Fiyatlar tavan diyoruz ama ortalık lüx arabadan geçilmiyor. Millette para var demekki. Bende gücümün yettiğini en kısa sürede almayı mantıklı görüyorum.
O lüx araçlara zenginler biniyor,size ne ? Siz zengin misiniz? Kiminle aşık atıyorsunuz anlamadım ?
150cc scooter alacağım 16 bin tl, 2108 modeli 20bin tl bizi bu düşürenlerin sülalesi gün yüzü görmesin, o kadar beddua ediyorum tutmuyor, deist mi olsak hazır popüler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)