Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Fiyatlar uçuş !!!

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yamaha X-Max 250
    Alıntı titan37 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Toplumun hepsi zengin o zaman bi biz fakiriz. Ben gördüğümü söylüyorum. Aşık atmak değil mesele sadece gözlem ve bir değerlendirme ;)
    Yaşadığım şehrin 50.000 nüfusu olsa, 10.000 aile eder.Sokakta 100 tane lüks araç görünce bu şehri zengin mi yapıyor?Kalan 9.900 kişiyi fakir mi yapıyor?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yamaha MT-25
    Motoru yenilemediğin her an, işin daha da zorlaşacak. Bugün alamıyorsan, yarın da alamayacaksın. Vazgeç bu sevdadan. 150 cc ye mahkumuz.
    “Bir delil ile 40 alimi yendim; ama 40 delil ile bir cahili yenemedim.” Mevlana

DesAres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tricity
    Alıntı ozan1991 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    oylara bakınca herkes memnun gözüküyor
    Evet hocam, burada mırın kırın ediyorlar sonra ne hikmetse anladınız

gerivites - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    D400
    Çok iyi zamanda zar zor borçla aldım ama 11 ay sonra bitiyor borcu. O zaman kafa rahat. Daha da değiştirmem motoru. Borçlar bitince belki bi tane de 50cc alırım malum 4lt benzin de bel büker bu devirde
    instagram.com/gerivites
    youtube.com/user/nimbus8222

Motosikleti
    Yamaha Ybr125 >> Bajaj Pulsar 200NS
    Alıntı DesAres adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bakıyorum herkes yakınma dolu paylaşımlar, mesajlar yazmış. Umarım şuan ki ekonominin durumu, işsizlik, paramızın değer kaybı, KDV (ÖTV, MTV, GÜMRÜK VERGİ)'lerinin artmasını göz önünde bulundurarak oylarınızı doğru kullanırsınız.
    bu sefer büyük yemin etmişler , hem faiz , hem döviz , hem cari açık düşecek diye.
    İnansak mı diyorum :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı mgora adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu sefer büyük yemin etmişler , hem faiz , hem döviz , hem cari açık düşecek diye.
    İnansak mı diyorum :D
    Genelde bu tip vaatleri muhalefet vermiyor muydu yahu? On alti senelik iktidar bozdugu seyleri duzeltecegim diye vaatte mi bulunuyor?

"Guclu Turkiye icin", "Onlar konusur AK parti yapar" falan yok mu bu sene? AK Parti de mi konusmaya basladi? E ama kim yapacak o zaman? Cok kafam karisti...

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)