Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Kask Önerisi :(

REKLAM ALANI
    E.Yzr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R25 Abs, CRF 250L
    MT karbon sneak modeline de bakmanı öneririm

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Yoqhtır...
    Alıntı E.Yzr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    MT karbon sneak modeline de bakmanı öneririm
    Teşekkürler öneri için.

Nefret ediyorum şu kask alma olayından. Kaska karar kılıyorsun sonra üretim tarihi mevzusu işin içine giriyor. Acaba yeni mi yoksa eski mi ıvır zıvır. Sırf bu yüzden kafaya yoğurt kovası geçireyim de en azından ne olduğunu bileyim psikolojisine giriyorum.

bilalefe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bell qualifier kullaniyorum memnunum

Motosikleti
    Yoqhtır...
    Şimdilik emektar LS2 FF352’me güneş vizörünü taktım ve pinlock’umu bu vizöre geçirdim. Müzik dinlemek bile işkence olacak şimdi :(

DEMİR ATLI34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki z750s
    ben shoei nxr isomorph tc 4 aldım kampanya vardı çok memnunum 1.790 idnirimli fiyatıydı şuanda 2000-3000 arasında. tavsiye ederim ses ve güvenlik yönünden ve tasarımıyla güzel kask.

Motosikleti
    Yoqhtır...
    Shoei nxr yalnızca knn54 olan modeli fiyat aralığımda. Onu da takmam Shoei qwest yada Arai axces II baktım ama onlar da baya eskiler sanki. Güncel bir kask bulma işi baya zorlaştı. Kur da kıpraştı. Bakalım ne bulacağız...

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:41 ----------

https://www.motosikletonline.com/Pre...R-3775937.html

Acep bu nasıldırkine? Premier hep bana Çin malı soba markası olarak gözüküyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:56 ----------

Up up. Sharklar hakkında düşünceleri de merak ediyorum.

Motosikleti
    Dominar 400 UG
    Alıntı Angrypower adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Shoei nxr yalnızca knn54 olan modeli fiyat aralığımda. Onu da takmam Shoei qwest yada Arai axces II baktım ama onlar da baya eskiler sanki. Güncel bir kask bulma işi baya zorlaştı. Kur da kıpraştı. Bakalım ne bulacağız...

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:41 ----------

https://www.motosikletonline.com/Pre...R-3775937.html

Acep bu nasıldırkine? Premier hep bana Çin malı soba markası olarak gözüküyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:56 ----------

Up up. Sharklar hakkında düşünceleri de merak ediyorum.
    Shark dediysen yazıyım.

S900 serisini kullandım geçmişte. Kamyona kafa attım 70-80 km/h ile sadece vizör hasar aldı. Çeneden vurmama rağmen kask hala bütün halde idi (gerçi iki bilek kırığı ile sonuçlandığını düşünürsek yavaşlatmış olabilir) cidden sağlamdı. Güneş vizörü filan da mükemmel. Ses pek yoktu.

Şuanda Skwal kullanıyorum. Açıkçası parasını etmeyen bir kask. Ortalama 2 ayda bir vizör kulağı kırıyor (vizörü tutan kilit yayları çok sıkı, açıp kapatırken dahi kırıyor. İki kereden takarken kırıldı, artık temizliğini de çıkarmadan yapıyorum). Ücretsiz değiştirseler de akşam yolunu değiştirip Anes'e gidiyorsun. Adama dert anlatıyorsun. Sağolsunlar hiç problem yapmadılar ama işte uğraşmak kötü.
    Rüzgar yiyorsun ama uğultu yok. Hava kanallarını makul yerlere koymuşlar. Kilit sistemini beğeniyorum. Güneş vizörü yine mükemmel.

Shark iyidir hoştur fakat Snell sertifikası olmaması şüphelendirici. Gel gelelim ki büyük kaza atlattım ve hasar almadım çok şükür bu da düşündürüyor. Snell'in olmamasının Amerika'da tercih edilmediğinden dolayı olduğunu düşünüyorum.

Yakın zamanda motor+kask değişimi yapacağım. Artık farklı bir markayı da denemek istiyorum. O yüzden takipteyim.

Ekleme: Çevremde herkes Shark kullanıyor. Neredeyse hiç şikayet duymadım.

valeros46 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Mümkünse güvenlik-bütçe açısından 4-5 farklı markanın farklı modellerini belirle. Mağazada dene, kafana en iyi oturanı al. AGV K5 kullanıyorum. Dış kabuğu çok büyük. Kaskın padlerinin konforu, D ring oluşu güzel. Vizör için de 3 farklı açılıp kapanma modu sağlayan mekanizma lile birlikte geliyor. Güvenlikle ilgili bişey söyleyemiyorum, kaza yapmadım. 3 yıllık kullanımın sonunda pad lerde herhangi bir yayılma, esneme yok. Güzel vizör seçenekleri de var. İlk çıktığında 850 TL' (euro 2,2 tl iken) ye gelmişti bana. Kompozit malzeme. Şahane bir kask mı değil ama alternatif olabilir. Alternatif olması adına: Suomy karbon kasklarına da bakabilirsin ama kafana tam uyuyor ise Shoei' yi öneririm.

MahmutBiner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    1200Z Super Ténéré
    Evet arkadaşlar Yamaha Kardeşlerin yaptığı meşhur indirimle kendime 1tane AGV K3-SV kask almıştım. Çokta memnundum hayvan gibi rüzgar alması dışında. Ne yazıkki bugün bir sinir nöbeti ile (ki kesinlikle tasvip edilecek bir yanı yok.) kaskı elimden attım. Sonra attıktan sonra kaskı aklıma kaskın artık emekliye ayrılacağı geldi ve bu sefer daha da sinirlenip tamamen kırdım. 2 defa sağlam darbe alınca kırıldı. Merak edenler için istemsiz testimizi de yapmış olduk.

Malum artık bir kaskım yok ve idareten LS2 FF352'yi kullanacağım ama bana ciddi bir kask önerisi lazım şuanda. Dolar, Euro uçmuş, sen ne halt yedin be adam derseniz de çok haklısınız.

Kaskın sol alt tarafı kırıldı. Kesinlikle içinde kafaya zarar verici bişeyde olmamış
    Geçmiş olsun emin olun ff352 agv k3 den daha dayanıklı bir kask . Hatta imkanınız olursa yeni kask alınca aynı darbeyi o kaskada uygulayın bakalım sonuç ne olacak. Tavsiyem fiyat peformans olarak nexx sx.100 modelleri.

Alıntı MahmutBiner adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun emin olun ff352 agv k3 den daha dayanıklı bir kask . Hatta imkanınız olursa yeni kask alınca aynı darbeyi o kaskada uygulayın bakalım sonuç ne olacak. Tavsiyem fiyat peformans olarak nexx sx.100 modelleri.
    Nexx sx.100 Modeli hakkında bilginiz var mı acaba? Polikatbonat malzemeden üretilmiş. Acaba sağlamlık konusunda nasıldır, Sharp testinden 3 yıldız almayı başarabilmiş. Bu fiyatlarda fiberglass kevlar karışımı kasklarda mevcut. Model çok Kafa karıştırıyor

çok uzun bir araştırmadan sonra Marushin 999Rs almıştım, bugün alacak olsam (benimki henüz çok eskimedi) yine alırım .

evdeki led tv'den tut cep telefonuma, evimi boyayacağım duvar boyasından ufaklığın pusete kadar her malzemeyi saplantı derecesinde araştıran değişik bir yapım var. Hem dış kabuğu hem de hafifliği hemde malzeme kalitesi olarak o bütçeye alabileceğin en iyi kasklardan biri. Kafa yapına uymazsa shoei qwest'te bakabilirsin, qwest ile fiyatı denk ama qwest organik fiberken 999Rs kompozit fiber. Şahsi tavsiyemdir.

Motosikleti
    Yoqhtır...
    Shark aklımda hep. Bende shoei qwest’lere baktım ama hep pahalı hemde baya eskiler galiba karar veremedim. Marushin konusuna giremiyorum çünkü adamların satma derdi yok. Artık fiber malzeme alacağım en az. Arai axces2 lere kafamı kurcalamıyor değil. İntercom da kullanacağım için yerlerinin hazır olmadı direk tercih sebepleri arasında oluyor

Güneş vizörü yerine gözlük kanalları olsa daha iyi. Takarım gözlüklerimi daha iyi polarize koruma sağlar. Agv k3-sv nin güneş vizörü pek de korunuyordu. Ve en önemlisi pinlock ready olacak. Buğu yapmayan vizör hikaye. Agv yeterince nefret ettirdi.

DEMİR ATLI34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki z750s
    hocam bahsettiğin kasklar eski modeller.ses yalıtımı olsun güvenlik olsun ve kask ölçümleri açısından zengin olan bir model shoesi nxr isomorph. allah korusun ucuz ve sağlam olmayan bir kask alıp lazım olduğunda iş görmezse ciddi bedeli olabilir. bende bunu düşünerek kıydım bütçeye sağlık daha önemli. shark markasının testlerini izlemiştim bi ara havaya atıp yere düşen kask parçalanmıştı.

Motosikleti
    Yoqhtır...
    Yani shoei qwest’e de yaklaşma diyorsun. Qwest olsa daha çabuk alabilirdim ama nxr ile arasında 1000₺ temiz oynuyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:39 ----------

Schuberth R2 nasıl bir kask acaba? Bunu da düşünebilirim aslında. Sessizliği ile ünlü ya malum marka?

Kabutoya ne dersin

Motosikleti
    Yoqhtır...
    Kabuto’lar da gereksiz pahalı geliyor gözüme. Schuberth aklımı fena çeldi intercom seti de montajlı ama Sena c1 de 1300-1400₺

gerivites - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    D400
    Alıntı hokahey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    minionsa benziyor bu güzelmiş
    instagram.com/gerivites
    youtube.com/user/nimbus8222

Motosikleti
    Yoqhtır...
    Beynim yandı her ara da kask bakmaktan. Şuan Arnavutköy iskeledeyim. Bir çocuk geldi gri R25 ile kafada spada kask. Normal günlük kıyafetleriyle. Benim altımda tech 90 kot, 4riders motor çizmeleri iletim ve sivil olarak işimde gücümde

O yüzden kask önemli. Bana kask bulun

Osm@n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 250 - 2016
    Bana kask bulun
    Buldum. Yolcunun kaskı mükemmel ötesi. Tüm vücudu koruyor.

Motosikleti
    Yoqhtır...
    Alıntı Osm@n adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Buldum. Yolcunun kaskı mükemmel ötesi. Tüm vücudu koruyor.

https://radorecdn.pckolog.com/komikl...kaski_d620.jpg
    Yaw o yere düşerse ölmez cidden. Yuvarlanıp gider. Kendi momentumun bulup öyle ölür ancak

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)