Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

MT 25 20.000 BAKIMI

REKLAM ALANI
    burakrak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xtreme max 200
    Alıntı beyazsaray adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öncelikle 2 ay öne MT-25 motorumu almış bulundum.Hem bu vesileyle artık bi motosiklet sahibi olduğumu duyurmuş olayım Hemde bi kaç soru sormak istedim 20 bin bakımına yamaha bayisi 600 TL çekti , sizce normal mi ? Değişen parçaların listesine baktığımda 300 tl gibi bişey çıkıyor.Eğer extra bi parça değişmesi gerekirsede fiyata ekleniceği,böylelikle tahminen 1000 tl yi geçebiliceğini düşünüyorum.Sizce malzemeleri kendim alıp, işi bilen bi ustada daha uygunamı yaptırmalımıyım?Şimdiden sağolun.
    Ben de motoru yeni aldım direk yağ ve yağ filtresi sipariş verdim huyumdur değişmeden binmem gerçi 15000'e az kaldı zaten değişmesi gerekiyordu garantisi bittiği için de serviste yaptırmak istemedim. 3 litre motul 7100 (154 tl) birde r25 yağ filtresi (66 tl) sipariş verdim yarın kargolar gelir kendim değişicem. Hava filtresi için 20000 km yazılmış o yüzden durumunu kontrol ettim çok tozlu değildi değişmek istemedim. Radyatör suyu 50-100 ml kadar eksikti ona biraz antifiriz ekledim. Kısacası biraz eliniz yatkınsa kendiniz yapın 1000 tl az para değil
    ABONE OLMAK İÇİN >>> youtube.com/channel/UC2pNC9t3HM5t01YezVcCwzw

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    WR 250 R
    Alıntı levend84 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kanka R6 alsam sıkıntı,ben dengesiz adamim rahat durmam.hee uslu uslu giderim diyende gitsin 5-6 yaşinda bebeleri kandirsin..
    valla haklısın, ben uslu uslu giderim diyordum ama güç elinin altındaysa kullanıyosun. Nefsimiz o gaz kolunu dibine kadar çevir diye bağırıyo 😁

Motosikleti
    ......
    Alıntı Boldpilot adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla haklısın, ben uslu uslu giderim diyordum ama güç elinin altındaysa kullanıyosun. Nefsimiz o gaz kolunu dibine kadar çevir diye bağırıyo ��
    215... Rpm 2-3 Diş daha çikar..yani az daha gideri var...

Fotoyu neden kaldirdin?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    WR 250 R
    215... Rpm 2-3 Diş daha çikar..yani az daha gideri var...

Fotoyu neden kaldirdin?
    kötü örnek olmamak adına 😁

Motosikleti
    ......
    kötü örnek olmamak adına ��
    Bilen biliyor...bilmeyene adres vermeye gerek yok diyorsun hee...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    WR 250 R
    orjinal egzozla 217 felan diyor düz rüzgarsız yolda, performans egzoz üst devirleri rahatlattığı için 230 diyenler var onların yalancısıyım ☺️ ama nakedda 200 den sonrası sağlıksız kafa sallamaya başlıyor, böyle yaprak kımıldamayan bi gün olunca bayır aşşağı salacam.

Motosikleti
    ......
    orjinal egzozla 217 felan diyor düz rüzgarsız yolda, performans egzoz üst devirleri rahatlattığı için 230 diyenler var onların yalancısıyım ☺️ ama nakedda 200 den sonrası sağlıksız kafa sallamaya başlıyor, böyle yaprak kımıldamayan bi gün olunca bayır aşşağı salacam.
    Boy 1.65-1.70 olsa o hizlari görursun,ust vücut geniş ve iriyse resmen duvar oluyor.Ben 1.90´ım.eski kasa z750 surdum resmen gögsumden tepik yedim.sahibi 1.60 55kilo biri.çok farkediyor.

Kisaca,uzun ve iri kişiler Naked´a binmesin aga,gitsin maxiscootere,tenereye,gs´e binsin..

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    WR 250 R
    Boy 1.65-1.70 olsa o hizlari görursun,ust vücut geniş ve iriyse resmen duvar oluyor.Ben 1.90´ım.eski kasa z750 surdum resmen gögsumden tepik yedim.sahibi 1.60 55kilo biri.çok farkediyor.

Kisaca,uzun ve iri kişiler Naked´a binmesin aga,gitsin maxiscootere,tenereye,gs´e binsin..
    fazer 8 e binsek olmamı 😁

Motosikleti
    ......
    fazer 8 e binsek olmamı ��
    olur tabi...

canpahali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı RASYONALİST adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    onunku balkanlardan bizimki balgamlardan mı geliyur?
    Endonezyadan geliyor...
    Harikasınız

Motosikleti
    ......

Düzeltme:Uzun ve iri kişiler 500cc uzeri naked makinaya binmesin,olay zaten 160-170´den sonra kopuyor.

Motosikleti
    yamaha mt-25

bodybuilding ile uğraşan biri olarak rüzgarın kralını yiyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    WR 250 R
    Alıntı zuluman adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bodybuilding ile uğraşan biri olarak rüzgarın kralını yiyorum.
    iyi bi program varmı? kollar 41de kaldı gelişmiyor

Motosikleti
    ......
    iyi bi program varmı? kollar 41de kaldı gelişmiyor
    Ters piramit yap,arka kola fazla yuklenme.

Kucuk ağirlik çok tekrar,z bar ile max 10*10 kg 7 tekrar.vucudu 3´ e böl.dinlendirmeyi ihmal etme.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    WR 250 R
    Ters piramit yap,arka kola fazla yuklenme.

Kucuk ağirlik çok tekrar,z bar ile max 10*10 kg 7 tekrar.vucudu 3´ e böl.dinlendirmeyi ihmal etme.
    günde 2 bölge haftada 4 gün çalışıyorum, göğüs ön kol, sırt arka kol, omuz, bacak 4x15-12-10-10şeklinde. Bacağı genelde atlıyorum gerçi o gün daha çok cardio ile geçiyo. 2 sene önce 72 kg cılız bi adamdım, şimdi 86kg yim ama şu an tıkanmış durumdayım. Ramazan da geldi gerçi biraz ara veririm hafta sonları giderim sadece.

Motosikleti
    ......
    günde 2 bölge haftada 4 gün çalışıyorum, göğüs ön kol, sırt arka kol, omuz, bacak 4x15-12-10-10şeklinde. Bacağı genelde atlıyorum gerçi o gün daha çok cardio ile geçiyo. 2 sene önce 72 kg cılız bi adamdım, şimdi 86kg yim ama şu an tıkanmış durumdayım. Ramazan da geldi gerçi biraz ara veririm hafta sonları giderim sadece.

Esasinda bacagi atlamak sıkıntı,sistem tum uzuvlarla senkron çalişir,sen kardiyoda uzun efor kasarsan ee birde duzenli protein almazsan hammal gibi indir kaldir birseye faydasi olmaz.

Ayrica definasyona başla,en azindan kası parçalarken bir miktar yağ alir,ramazandan sonra sıkı beslenme ve duzenli programla(Hard body) toplarsin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    WR 250 R
    Esasinda bacagi atlamak sıkıntı,sistem tum uzuvlarla senkron çalişir,sen kardiyoda uzun efor kasarsan ee birde duzenli protein almazsan hammal gibi indir kaldir birseye faydasi olmaz.

Ayrica definasyona başla,en azindan kası parçalarken bir miktar yağ alir,ramazandan sonra sıkı beslenme ve duzenli programla(Hard body) toplarsin.
    epeydir boks yapıyorum zaten vücut zayıfkende fena değildi, son 2 yıldır daha çok kilo almak için salona başladım. Bayağıda güçlüyümdür 4x5 muscle up, human flag felan yapabiliyorum bu kiloyla. Zayıflamayıda gözüm yemiyor kardiyo yaparken işkence çekiyor gibiyim 😁

Motosikleti
    ......
    epeydir boks yapıyorum zaten vücut zayıfkende fena değildi, son 2 yıldır daha çok kilo almak için salona başladım. Bayağıda güçlüyümdür 4x5 muscle up, human flag felan yapabiliyorum bu kiloyla. Zayıflamayıda gözüm yemiyor kardiyo yaparken işkence çekiyor gibiyim ��
    4*5 M-up Çok iyi.

simurgg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-07
    Alıntı pea adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Subap ayarı 40000 km'de bir olarak gözüküyor.
    Yağ, yağ filtresi, hava filtresi, buji ve gidon rulmanları değişiyor kılavuza göre. Gidon rulmanını gerçekten değiştireceklerse 600TL mantıklı olabilir, uzun iş çünkü.
    Klavuz degistirin demiyor, pek cok baska seyle birlikte kontrol edin diyor (aslinda MT-07 icin konusuyorum ama MT 25 icin de aynidir diye tahmin ediyorum)

Norton772 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Dio
    Bir de bajaj servisi pahalı diyorlar.bu ne arkadaş 600 tl servis mi olur yuh!

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)