yamaha ys125 neden satmıyor?
Reklamlar
-
bir zamanlar efsane ötesi olan ybr125 satış rekorları kırarken onun deva mı ys 125 neden satmıyor.insanlar yamahadan mı soğudu,yoksa bu kasadan mı bıktı yada yamaha 3 kat pahalı olduğu doğrumu?yamaha TÜRKİYEDEN çekilir mi?batar mı ne dersiniz?
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:50 ----------
delight 125 13bini hakediyor mu?pcx var o fiyata demek ki sıkıntı yamahada
Reklamlar
-
göktürkali adlı üyeden alıntı
batar mı ne dersiniz?
Kesin batar. Bu işlere tövbe eder ama hey hayt ne fayda.
-
-
-
Satması için,geçerli bir sebebi var mı?
-
hem alım gücü düşüyor, hem fiyatlar yükseliyor. sebebi bu olmalı.
-
sürekli zam gelen ybr ve hiç bir teknik özelliği değişmeyen yine ybr
kombine fren koydukları motoru 12 liradan satmaya çalışırlarsa vatandaşda gider aynı paraya daha iyi özellikler sunan markaya gider olay bu rahmetli barkın rötuşlu ybr yi anlatırken (Ybr yine bizim bildiğimiz aynı ybr ) derdi
-
Ülkemiz büyüdü ve güçlendi artık bizde Avrupa ülkeleri gibi yüksek cc'lere geçiyoruz 125 cc ile işimiz olmaz . yersen
-
11 bin lira paran olsa ys125 mi alırsın yoksa aynı fiyat aralığında başka motorlara mı bakarsın? Neden satılmadığını bence biliyorsundur. Paran olsa bile almayacağına eminim. Bende almam başkası da almaz.
-
bir zamanlar efsane ötesi olan ybr125 satış rekorları kırarken onun deva mı ys 125 neden satmıyor.insanlar yamahadan mı soğudu,yoksa bu kasadan mı bıktı yada yamaha 3 kat pahalı olduğu doğrumu?yamaha TÜRKİYEDEN çekilir mi?batar mı ne dersiniz?
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:50 ----------
Niye batsın ki adamlar YS 125 satmıyor ise R25'in iki katına çıkmış motosikletin sıfırını satıyor oradan yırtıyor. Tabi alanlarda abi tipe bak be fena, en hızlı 250'lik, abi Japon malı beee, abi yeniyim R25 alıyorum helvacı nerede be ? Diyenler olduğu için batmazlar.
Ayrıca dedikleri gibi satması için bir neden yok çünkü bir CBS eklediler ve biraz da grenajları yenilediler (YBR 125 ile YBR 125 ESD farkı gibi) sonra satmaya çalışıyorlar millet alır mı (hayır).
Ayriyetten de artık düşük cc grubunu ele geçirmiş Çinliler var iken ve eskiye oranla sağlamlıkları baya artmış iken (85.000 KM drift var forumda). Niye alsınlar ?
Bir de şu konu var tabi ki : paramızın değeri düşüyor bunla beraber de alım gücü düşüyor ve fiyatlar da artıyor bir de devlette bunlara rağmen KDV, ÖTV, MTV, Gümrük Vergisini arttırınca sonuç : (satmıyor, satamıyor).
-
60bin km'ye yaklaşan Crypton motorum var, gerek alt motor,gerek yürüyen,halen kusursuz kondisyonda,Allahtan bir mani çıkmaz ise,inadına motor ikiye ayrılana kadar bakımlarını yapip yapip bineceğim...
Ulan aldığımda 20bin deydi 2 yılda 38bin km'dir kullanıyorum sadece ön far Ampulunu değiştirdim,sinyal,stop vs.hala üzerinde gelenler mevcut.
-
levend84 adlı üyeden alıntı
60bin km'ye yaklaşan Crypton motorum var, gerek alt motor,gerek yürüyen,halen kusursuz kondisyonda,Allahtan bir mani çıkmaz ise,inadına motor ikiye ayrılana kadar bakımlarını yapip yapip bineceğim...
Ulan aldığımda 20bin deydi 2 yılda 28bin km'dir kullanıyorum sadece ön far Ampulunu değiştirdim,sinyal,stop vs.hala üzerinde mevcut olan.
aslında doğru olan da bu. sürekli eşya yenileyerek cari açığı arttıyoruz. malın ekonomik ömrünü tamamlayana kadar kullanmalıyız. böylesi daha iyi.
-
Aynen öyle Üstad,kapitalizmin oyunları bunlar,
X markanın Y modeli makyajlanmış,arkadaşım otomobil alacak,neyse şu şehir efsanesi Tok kapı sesiyle meşhur markanın bir modeline bakmaya gittik,hemen satış danışmanı geldi Başladı lakırtıya,şöyle özellik böyle özellik ooo motoruda soğumuyor anlatıyor paso,dedim arkadaşım bir öncekiyle arasında elle tutulur bir fark yok bana farklılıktan bahset??bana mekanik/motor farklılıkla gel..yok halen aynı türküyü çığırtıyor...vay babam vay..sonuç aldırmadım zaten o markaya ifritim,Kia Ceed aldık.
Çin malı 100luk mondigundi kullandım her hafta ampul patlatıyordu.(üst yorumu editlerken araya kaynak oldu)
-
-
-
13 bin tl verilene kadar söyle bir motor alınabilir
-
Zamanın çin malı motosikletleri, hint malları vs eskiden olduğu gibi düzenli olarak arıza çıkartıp bozulmuyor. En azından sağlam modeller de var. Konfor, performans vs gibi konularda geri kalsalar da iş görüyorlar. Hiç bi numarası olmayan, arkada çift yay bulunan, kampana frenli ys 125 e kim ne diye para döksün
-
Yamaha Türkiyeyi zerre takmıyor ister satılsın ister satılmasın düşüncesinde nasolsa para kazanıyorum ha almışlar ha alamışlar kafasındalar.
-
Hayret, neden satmıyor acaba ?
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)