Motorum mt 125 orijinali sinyalini yerine şerit led takılır mı ve dörtlü yapmak istesem 3 pinli anahtar alıp sol sağ ve ortada kütüğü birleştirsem çalışır mı
Motorum mt 125 orijinali sinyalini yerine şerit led takılır mı ve dörtlü yapmak istesem 3 pinli anahtar alıp sol sağ ve ortada kütüğü birleştirsem çalışır mı
Gerekli Kuvvet Damarlarındaki ASİL KANDA MEVCUTTUR!
M.Kemal ATATÜRK
dörtlü için ikili anahtar ve iki diyot ile yapabilirsin.
sinyallere gelince led şerit kullanabilirsin fakat motor çalışırken voltaj 14v üzerine çıktığından led cipleri ısınır kısa sürede yanar.
led sinyal ampullerinin içinde minik driver devresi var voltaj yükselse bile ledi bozmaz. bunlardan kullan.
birde led sinyal kullanmak istersen sinyal flaşörünü, led flaşör ile değiştirmen gerekir.
4lü set 30 tl civarı aliexpreste uğraştığına değmez bence
Arabada ve kamyonda çok kullandım. Bi sorun görmedim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:32 ----------
Şu an motordada stop lambası led. Sürekli yanıyor parkıda. Bi süredir kullanıyorum.
Kendinden silikonsuzsa uğraşma hiç. Su geçirir. Silikonluların metresi 5 10 lira zaten. Sanayide oto aksesuarcılarında bulursun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:51 ----------
Cgciler gibi bloğa janta filan led yapma gözünü seveyim. Mt125e yazık :D
Kimsede olmayanı yap o zaman.
Mitsubishi minübüs kullanıyordum eskiden. Stop lambasını matkapla baya deldim. O deliklere tek tek mantar led döşedim. Su girmesin diye sıcak silikon ile kapattım lehimledikten sonra. Görüntüsü mükemmel olmuştu. Audi mercedes vb araçlarda olan stop gibi. Öyle bişey yapabilirsin bence. Sen anlarsın o işten.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)