Sayfadaki kardeşlerden yardım istiyorum :)
Reklamlar
-
Arkadaşlar kendimce biraz para biriktirdim 8-9 bin bütçem var. Biraz baktım forumlara pulsar ns 150 , ns 200, as 150 güzel gibi geldi. Daha öncesinde dayımın cbr 125 ve 250 lik kullandım fakat kendi motorum yoktu. Sizce bu modellerden birini almam mantıklı mı yoksa tavsiye edebileceğiniz bir model varmı acaba benim için hız önemli değil ilk amaç rahat sürüş ve az yakması şimdiden teşekkür ederim
Reklamlar
-
Honda tabiki bajaj yerine paran varsa japon yoksa Hint çin
-
8-9 bin dediğin ekipman plaka ruhsat mtv filan bunları çıkartınca kalan paramı
-
ekipmanlarımı tamamladım lakin diğer masraflar konusunda pek bilgim yok ama motorun kenidisine maksimum verebileceğim 9 buçuk geri kalanını bi şekilde halledebilirim
-
ns150 alma derim 2. el ns200 alabilirsin
-
2014 model 21 binde var ns 200 temiz olma ihtimali var mıdır çankırı burası çok gezemez
-
saskin18 adlı üyeden alıntı
2014 model 21 binde var ns 200 temiz olma ihtimali var mıdır çankırı burası çok gezemez
burdan kimse bilemez göstericeksin motoru alırken
-
çok teşekkür ederim sizde de bajaj varmış siz bayiye mi gidiyorsunuz acaba kime gösteriyorsunuz
-
saskin18 adlı üyeden alıntı
çok teşekkür ederim sizde de bajaj varmış siz bayiye mi gidiyorsunuz acaba kime gösteriyorsunuz
evet yetkili servise gidiyorum
-
NS 200'ün işi belli olmaz. Temiz de olabilir, çok hor da kullanılmış olabilir. Ne olursa olsun güzel bir bakımdan sonra her türlü gidiyor ama... Lakin Çankırı'yı bilemem. En iyisi temiz bir usta bul ve motora bakmaya asla tek başına gitme.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:02 ----------
ozan1991 adlı üyeden alıntı
evet yetkili servise gidiyorum
Bakma Ozan'da motor değiştirdi ama halen apache'sinin resmini koyuyor avatarına
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
NS 200'ün işi belli olmaz. Temiz de olabilir, çok hor da kullanılmış olabilir. Ne olursa olsun güzel bir bakımdan sonra her türlü gidiyor ama... Lakin Çankırı'yı bilemem. En iyisi temiz bir usta bul ve motora bakmaya asla tek başına gitme.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:02 ----------
Bakma Ozan'da motor değiştirdi ama halen apache'sinin resmini koyuyor avatarına
kazalı dominarın resminimi koyam
-
ozan1991 adlı üyeden alıntı
kazalı dominarın resminimi koyam
Sakın yapma öyle bişey
-
eyvallah çok saol alırsam bir gün bende öyle yaparım inşallah
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:11 ----------
eyvallah hocam zaten anlayan abilerle birlikte gitmek lazım ilk olduğu için kazık yeme ihtimalim yüksek olur :D
-
Motorsikletde 2. El alacaksan tavsiyem güvendigin bir yerden al yoksa sifir al benim önerim tvs apache 180 hero hunk bu tür hintler hem saglam hemde sifiri ucuz Türkiyeye geldigimde bir kac arkadasin vardi bence fiyatina göre cok güzel makinalar ( benim motora basladigim zaman Türkiyede bu tarz hintliler olsaydi alirdim)
-
150 lik yeter uzun süre kullanırım diyorsan 0 tvs apache al memnun kalıcağın bir motor
-
hmm o modelde fena durmuyor bi araştırmak lazım hocam saolun
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:39 ----------
aslında ben bi tane alıcam iyisi olsun diyorum fazla değiştirme seçeneğim olmayacak ama o model güzel duruyor biraz okuyayım yorumları çok saolun
-
Yeni honda CB125F al. Kafanda rahat olur.
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
Yeni honda CB125F al. Kafanda rahat olur.
Gecen trafikte elemanla muhabbet ettim 1,7-1,8 litrelerden bahsediyor,yerlerde yuvalanip yemin billah diyor..
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Gecen trafikte elemanla muhabbet ettim 1,7-1,8 litrelerden bahsediyor,yerlerde yuvalanip yemin billah diyor..
Rodaj'da die basamadığındandır o. Bende Pulsar ile aynı yakıyordum. Şimdilerde 4,33lt yakıyor 100km de. Ağlamaklı oluyorum
-
onun için 1 ay fazla çalışmam lazım bekle mi dersin
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:53 ----------
100 km de 4,33 litre çok iyi değil mi motorlar genelde öyle mi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)