Walla ön rüzgar siperliği aldım. Geçende ilk kez 145'ten 160 gördüm. Azcık yavaş vuracağımda Tekstilkent ayrımından sonra yol düzlük ve bir açılıyorki, orada kırbaç vurmazsam nerede vuracağım?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:58 ----------
Ben işe git gel için kullnıyorum motoru daha çok. O yüzden o değer hiç sağlıklı değil Pulsar 2,9lt yakıyordu
bende gezmek için alcam ama şehir içinde kafam karıştı ne alacağım konusunda )
Bajajın motorlarına bir şey diyemem, iyidir veya kötüdür, kullanıcıya ve beklentiye göre değişir.
Ancak servis kalitesi genel olarak kötüdür ve adama çektirir. Elbet arada çok iyi servisleri de var ancak birçok şehirdeki servisleri bisikletçiden bozma, kaba saba, motorun bir yerini tamir ederken diğer yerini bozan tipte. Allahtan forumda Ekrem Abi var da yardımcı oluyor, o olmasa birçok kişi şu anda mağdur olmuştu. Almayı düşündüğünüz motorun yaşadağınız şehirdeki servislerini internetten araştırın, hakkında yapılan yorumlara bakın.
Eğer ki olumlu yorumlar görmediyseniz o bayilerden bırakın motor almayı arkanıza bakmadan kaçın
eyvallah hocam saolun bunu da göz önünde bulundurcam inşallah
Öncelikle ikinci el motorlara bakmalısın. Bu paraya şu an spacy falan alınabiliyor. Bir de senin tarzın nedir, onu da yazmalısın.
racing veya mt modelleri hoşuma gidiyor 2. el piyasasına da arada bakıyorum dek gelse şöyle temiz alacam inşallah
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)