Ayaklik basamak kaldirmam gerekiyor
Reklamlar
-
Benim bacak boyum kisa geliyor sanirim, diz kapagim saseye degiyor normalde giderken fark ettim deponun pedlerine degmeso gerekiyor ama assagida kaliyor, aslinda ortalama biriyim 177 boy, motorumda da ayarlanabilir basamak yok, biraz baktim kaldiricak aparatda goremedim
Foto ile aydinlatiyimmi
Reklamlar
-
Yoksa once doğru oturun(nasıl oturdugunuzu bılmıyoruz). Bır yumruk bosluk bırakın parmak ucuyla basın .
-
EUOGLU adlı üyeden alıntı
Yoksa once doğru oturun(nasıl oturdugunuzu bılmıyoruz). Bır yumruk bosluk bırakın parmak ucuyla basın .
Parmak ucuyla basarsam ikidebir ayagimi ileri geri yapicam bu da zor sonucta pistte de degiliz ne zaman kullanicagimiz belli degil arka frenide geciktiririm
-
Motosiklette doğru oturuş pozisyonu videolu anlatım;
Altın Elbiseli Adam - Motosiklette oturuş pozisyonu
Pegleri cruiser sınıfında ileri/geri hareket ettirme şansın var.
Naked türü motorlar için pegleri geriye çekip racing tarzı ayaklar geride sürüş yapma şansın var.
Pegleri yukarı kaldıran kimseyi duymadım şimdiye kadar. Oturuş pozisyonunda bir yanlışlık olduğunu düşünüyorum.
Peglere parmak ucuyla değil ayak topuyla yani parmakların bittiği noktanın hemen gerisiyle basman gerek. Freni geciktirmekten çok motora gerektiği gibi oturmadığın için aniden karşılaşacağın bir tümsek/çukurda motordan düşme ihtimalin daha yüksek. Zira motoru durduran arka frenden çok ön fren. Depoyu doğru şekilde bacaklarınla kavramadan el ve kollarını rahat hareket ettirmen de bek mümkün değil.
Umarım anlatabilmişimdir.
-
dakar motoru mu o ne ki yetmiyo bacak boyu?
-
velizrsln adlı üyeden alıntı
Parmak ucuyla basarsam ikidebir ayagimi ileri geri yapicam bu da zor sonucta pistte de degiliz ne zaman kullanicagimiz belli degil arka frenide geciktiririm
Aynen arkadaşlar pistte değiliz ben amuda sürüyorum motoru sonuçta ellerim daha kullanışlı.
-
Senin teknik hepten yanlış RoofRoof amuda sürüyorsan motora şöyle bineceksin;
-
forum kendini motorcu sananlarla dolu, çocuklar gelmiş ahkam kesmiş
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)