Bu çarpmayla Allah'ın izniyle o çocuklara bişey olmamıştır gibi, ulan cümle kuramadım.
Bu çarpmayla Allah'ın izniyle o çocuklara bişey olmamıştır gibi, ulan cümle kuramadım.
En sinir olduğum noktada şu
Bu şerefsizlerin caydırıcı hiçbir ceza almayacak olmaları
Gerçekten tek teker yapmaya çalışırken olduysa adam öldürmeye teşebbüsten yargılanmalı. Tabi güzelim yurdum kanunlarına göre tutuksuz yargılanıp salınacak, ceza yiyeceğini anladığında da kaybolacaktır. Polis yakasından tutup götürse ne olacak, savcı bırakıyor. Savcının da eli kolu bağli yasa belli. Yasayı kim çıkarıp onuyor işte eleştirilecek yer orası!
İçim cız etti lan. Allah kimsenin başına vermesin.
adam caddede kum gibi insan, çoluk-çocuk içinde ön kaldırmış gidiyor. ne diyeyim bilemedim şimdi.
allahım sen koru cümlemizin sevdiklerini böylelerinden
İnşallah birley olmamıştır ama kız çocuğu öarpma anından sonra annesi ayağa kaldırıyor bir kaç saniye sonra kız tepkiyi kesiyor gibi annesi nefes al diye bağırıyor bebek arabasına yandan çarpıp çevirip düşürüyor çarpma çok şiddetli görünmüyor gibi daha o bebeğin bıngıldağı bile sertleşmemiştir ufacık bir darbe bile kötü sonuçlar doğurabilir inşallah ikisinede birşey olmamamıştır isterse sürücü gebersin gitsin zerre üzülmem ama çocuklara birşey olmasın
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
Linç etmemişlermi orda egzozunu götüne soktuğumun puştunu..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Kader işte neyin nereden geleceği hiç belli olmuyor
Senin kaldırımda ne işin var? Ben orada esnafın yerinde olsam tekme tokat manyağı yapardım. Kalabalık olduğunu gördüğün halde neden hala giriyorsun birde teker yapmaya çalışıyor hey yavrum hey.. Beyin noksanı
Bundan şikayetçi olmayacaksın bırak salsınlar,evinden alcan gerisi allah kerim..
Hatta kır kemiklerini at kenara nasıl olsa cezası yok.
Hayatımda en korktuğum şey bir çocuğa çarpmak.😔
Haberlerde yaralandıklarını söylüyorlar inşallah öyledir editleyen admine teşekkürlerimi sunuyorum
Ülkede tekere kalkıp tek tekerde makas atıp bir de oraya buraya yükleyerek izlenen bir gereksiz kitle oldukça böyle daha da özenen kitle de olacaktır ve böyle özenen kitle kendi canlarını hiçe sayıp başka canlara kast edeceklerdir ve arkadaşların da dediği gibi caydırıcı hiç bir şey yok. 2. videonun ağır çekiminde 1. ve 2. saniye arasında farın parlaklığı artıp yerden yükseliyor 3. saniyede çoktan kontrolünü kaybetmiş ayakları ile toplamaya çalışıyor ya teker denedi ya da artçı ile sürmeye alışık olmadığından ani gaz ters tepti. Videodaki motor pulsar gibi 130+ kg ağırlığı var sadece motorun çocuklar sadece yaralanmış bile olsa ufak bir yaralanma olacağını düşünmüyorum olan günahsızlara oldu.
Youtube üzerinden sürekli teker video'ları paylaşanlar ve buna el kol olanlar yüzünden artık etraf sözde "tekerci" denilen "Sülük"ler ile kaynıyor.Genelde genç ve kendine özgüveni olmayan sülüklerin,toplum içinde insan hayatını tehlikeye atma pahasına ilgi çekme amaçlı oluşan kazalara fazlası ile rastlıyoruz.
"Yok abi her teker yapan aynı değil" diyenler olacak.Trafiğe ve yaya'ya kapalı alanda zevk,hobi ve eğlence amaçlı yapanlar yani "STUNT" kategorisinde yapan bilinçli insanlar tabiki düzgün motorculardır.Ancak bu geri kalan "Sülük"ler malesefki motosiklet sınıfı farketmezsizin "eziklik" ve "özgüvensizlikten" böyle işlere karışıyorlar.
2 saniyelik özgüven için kendi hayatınızı ve etrafınızdakileri riske atmayın.
yapıştırın müebbeti gitsin cinayet bu
Yemin ederim şerefsiz katıksız o evlafı idam ediceksin yaşamaya hakkı yok kandız köpeğin
Ölmek için değil ölene kadar Sür..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)