Motorum en fazla 75 80 i görüyor. Ustayla görüştüm karbüratörü 200 ccye çıkarmayı ve yağ değişimi gibi şeyler önerdi.Karbüratör değiştirmek bi problem yaratır mı ? Bariz hız farkı olur mu?
Motorum en fazla 75 80 i görüyor. Ustayla görüştüm karbüratörü 200 ccye çıkarmayı ve yağ değişimi gibi şeyler önerdi.Karbüratör değiştirmek bi problem yaratır mı ? Bariz hız farkı olur mu?
usta seni kazıklıyor hiç gerek yok,karbüratörü başka ustada temzillettir bide subap ayarı yaptır, yağını 10-40 motul koy en az 100 110 yapması lazım
Tm teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 05:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:30 ----------
Bu arada motor honda cb 125e
Sen elmadan karpuz tadı gelsin istiyorsun.
Tek mantıklı seçenek satıp başka motosiklet almak.
Hiç bulaşma, pişman olursun. Kesinlikle önermiyorum. Bu tip bir değişiklik istiyorsanız astarı yüzünü geçer, o sürate çıkan motosiklete vereceğiniz paranın üzerine çıkar. Onun yerine motosikletinizi satıp istediğiniz gibi bir motosiklet almak çok daha mantıklı. Yapılamaz değil, elbette yapılır ancak maliyet ve performans oranı hiç de beklediğiniz gibi olmayacak ve beklenmedik arızalar sizi motosikletinizden soğutacaktır.
O zaman biraz daha bekleyip öyle yapacağım güzel bir temizlik ve bakım şimdilik en mantıklısı. Teşekkür ederim ...
Karbüratör benzin ayarını yaptır işini bilen sağlam ustaya hava ayarını yaptır bujini değiştir zincirlerini yağla tekelek dönen göbekleri yağla düzenli olarak yağınıda değiştir benim motorda öyle idi benzin ayarını kıstırmamla birlikte hava benzin karışımı yüksek hızlarda eşit olmaya başladı son hızı 100 110 görürken 125 görür oldum sadece benzin ayarını kıstırarak
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)