3. olay bu :D
Az dolaşayım dedim canım sıkkındı, arabanın biri, genç bi kardeşimiz kullanıyor yanında da heralde kız arkadaşı vardı genç bi kızdı.
Hayır alıp veremediğin ne benle neden yarışmak istiyosun?
Hayır geçeceğim zaten ortada niye bu uğraş?
3. olay bu :D
Az dolaşayım dedim canım sıkkındı, arabanın biri, genç bi kardeşimiz kullanıyor yanında da heralde kız arkadaşı vardı genç bi kızdı.
Hayır alıp veremediğin ne benle neden yarışmak istiyosun?
Hayır geçeceğim zaten ortada niye bu uğraş?
Allah başka dert vermesin Kanka
Sonuç aldın mı? anahtarını?
Bilerek yenilseydin sevinseydi Genco . O değil de Nebi mı ne GTR'a kafa tutuyordu denk gelirse ilisme aman hee
Aman kanka çok hızlı CC yükseltmek hayra alamet değil...bu işin sonu yok,yetmeyen adama H2R'da yetmez..
Zaten bu durumun,Makul mantıklı bir açıklaması olamaz..
Otobanda,otomobil ile kısa süreli 240 km/h çıktım,sonra 120'ye düşünce sanki 50ile gidiyormuş hissi veriyor,hee iki tekerde en fazla 180km/h yaptım ondada ulen ne oluyor dedim çektim sağa.fazlasına maçam yemedi..
4 tekerde 110-120'den sonra kontrol sende değil bu bir gerçek
2 tekerde ise 80-90'dan sonra aynı şekilde..
İnsanoğlu işte hep daha fazlasını istiyor, şahsen ben motoru ilk aldığımda B mod bile fazla güçlü gelmişti ilk 2 ay standart modda kullanamadım motoru, kaldırırken bile sapıtıyordu, korkutuyordu
Şimdi B moduna alınca motor gitmiyor gibi geliyor, yakında A moduna alıp birazda öyle gezerim sonrası turbolu motor
Hız konusunda bende de sıkıntı var biraz, hız arttıkça beynim yavaşlıyor göstergede gördüğüm son rakam 222 idi, bu noktada ne yapacağımı unutup gaz kesmiştim
İnsanlar sevilmek için yaratıldılar. Eşyalar kullanılmak için. Dünyadaki kaosun nedeni; eşyaların çok sevilip insanların ise kullanılmasıdır.
Adrenalin salgısı artıyor,refleksler ani bir tepkimeye karşı savunmada kalarak,Merkezi sinir sistemine,stabil kalman yönünde uyarı veriyor hee bu iki durum;yani hız ve kontrol birbiriyle zıt olduğu için yavaşlamayı tercih ediyorsun.(Bu durum alkol vb.maddeleri almamış biri için)
Demek 2 bira çaksak 300ü rahat sileriz Töbe töbe alkol bana ters, araç kullanırken insanlığa ters...
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:58 ----------
Almayı düşünüyorsan kırmızı banknotları hazırla, bu makina para yakıyor resmen akü 650, buji 280, zincir 500, hava filtresi 240 sıkıntı büyük
İnsanlar sevilmek için yaratıldılar. Eşyalar kullanılmak için. Dünyadaki kaosun nedeni; eşyaların çok sevilip insanların ise kullanılmasıdır.
motor r6 ise yüklü F30 nereye geliyo plakasını okuyamaz
Modlu motor alan hemen full moda çekiyor ya yavaş gelin dostlar 😂
Yanında kız arkadası olan kardeşlerime karısmıyorum hem kendilerini riske atmasınlar hem kız arkadaslarına rezil olmasınlar maksat
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)