Yo işe alınma görüşmesi değil, iş yaptığımız yerlerle buluşma adına bi görüşmeydi.
Babamın gitmesi gerekiyordu ama ben gittim yerine.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:55 ----------
Yok hocam alacak olsamda daha çok zamanı var onun :D
İşlerin bi başına geçeyim anca öyle alırım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:57 ----------
Yetişemez mi diyosun :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:58 ----------
Zaten bende kendisini riske atmaması için yaptım o gücü görünce gaza basıp rezil olmaya çekinir :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:59 ----------
Bende öyleyim bakma yani tabelada ne yazıyorsa o hızda giderim. 100 dediğin hızda az bi hız değil hocam :D Motora göre azdır ama o hızın bile doğru yerde kullanılmadığında bedeli ağır olur.
Motorda 100 hiç görmedim desem yeridir. Çünkü büyük cc kullanmadığım için ve kilolu olduğum için 100 göremedim. Motosiklette de dediğim gibi büyük cc olsa bile 120 üstüne çıkmam oda otobanda yada sollama vs durumunda
Araba ile 150 gördüm oda otobanda sollama yaparken onun dışında 110 bandını aşmam. Gereksiz risk almayı ve heyecan yapmayı sevmiyorum.
Gaza getiririm bazen insanları sonrada bırakırım. O anki mutluluğumu görmeniz lazım.
Bazense babamı konuşturmak için arabayla biraz basarım oda yol boş ve otobanda isem. Ona kalsa otobanda bile 70 80 km ile gidecez.
Yanlış anlama kimse gaza gelmesin. Ben zorlamıyorum kimseyi. Bazı tipler vardır uyuz uyuz gider onları sollayım diyorum adam o an bakıyorum aslan kesiliyor. Yapıştırıyor gaza ayağını. Madem basacan niye uyuz uyuz gidersinki. Mesela karayolunda hız sınırı 110 adam 50 ile gidiyor sollayım diyorum bu sefer oda gazlıyor. O zaman bırakıyorum gitsin.
sorma sorma ne porscheler ne audiler ne bmwler ...bi ümitleniyolar ki sorma gitsin..sonra ilk kırmızı ışıkta paket 30 la geçiyorum yanlarından kuduruyolar..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)