Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

İstanbul'da öğrenciye uygun motor tavsiyesi ?

REKLAM ALANI
    Yan Yan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-25
    Burada şimdi birisi a motoru öneriyor birisi b motorunu.
    Benim sana tavsiyem aklındaki motorlara binerek test etmen.Buradaki birisi racing severken senin tarzın naked olabilir.
    O yüzden fazla da kafanı karıştırma.Sana önerim japon motorları olacaktır.Cbf gayet rahat fakat biraz hantal trafikte.Kıvrak olsun istiyorsan naked derim.
    abseto bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı Yan Yan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Burada şimdi birisi a motoru öneriyor birisi b motorunu.
    Benim sana tavsiyem aklındaki motorlara binerek test etmen.Buradaki birisi racing severken senin tarzın naked olabilir.
    O yüzden fazla da kafanı karıştırma.Sana önerim japon motorları olacaktır.Cbf gayet rahat fakat biraz hantal trafikte.Kıvrak olsun istiyorsan naked derim.
    Öyle tabikide genel olarak cup dışında diğerlerini seviyorum racing görünümü tabi ayrı hoş ama şuan onu düşünecek imkanım yok Bide dediğiniz japon motorlarına örnek verebilir misiniz ? ve bunların cbf ye göre kalitesi, yakıt ve parça fiyatları nasıldır ? Görüntü ve performansı mecburen ikinci sıraya alıyorum :(

Motosikleti
    Yoqhtır...
    Demişimdir büyük ihtimal gene diyorum. İstanbul’un ilacı Pulsar 200 NS.

ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    Alıntı abseto adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yorumlar için teşekkürler. Tanıdık bir kaç kişiyle konuşunca cbf e merak saldım. Dedikleriniz çok hoş ancak kalitesini bilemiyorum yani hondanın yanında hem parça fiyatı hemde kalite olarak nasıldır bilemedim. Yinede anladığım kadarıyla @Selected hocam cbf i pek sevmiyorsunuz anlaşılan neden cbf değilde dediğinizi almalıyım ? hangisi hangi açıdan daha önde ?
    Şimdi öncelikle bütçe önemli ve ihtiyacını ne kadar karşılayacak kullanacağın yolda cbf in pek işini göreceğini sanmıyorum tekrar ediyorum bağlantı yolları dolu olan bir şehirde olası durumlarda gaza yüklendiğinde ters durumu berteraf etmen açısından 80-90 km hızda bile gaza yüklendiğinde uzayacak bir motor senin ilacın.Cbf için konfor vs tamam lafım yok fakat yıllardır kendini yenileyemen bir model ve artık nihayetinde üretimide durdu ve kronik yağ yakıyor motor sürekli yağ eklemen gerekicek ihmel edersen büyük sıkıntı hatta kullanan arkadaşlardan bazıları ben artık yağ değiştirmiyorum sürekli eklediğimden yağ kendini yeniliyor diye goy goy yapıyordu motor için bütçe ne kadar ona göre yorum yapmak daha mantıklı misal 3.500 - 4000 bütçen varsa o fiyata alacağın cbf in durumu çok iyi olmaz adam etmek için bi sürü masrafa girersin onun yerine çinli sıfır alınabilir daha sıkıntısız
    abseto bunu beğendi.
    Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..

Motosikleti
    Şimdilik bir kundial
    B varsa eğer 50cc bişey al bak yoluna az yakar vergi vs yok dert olmaz pek diğer türlü ehliyet vs çok para gerekli sana
    abseto bunu beğendi.

Yan Yan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-25
    Alıntı abseto adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öyle tabikide genel olarak cup dışında diğerlerini seviyorum racing görünümü tabi ayrı hoş ama şuan onu düşünecek imkanım yok Bide dediğiniz japon motorlarına örnek verebilir misiniz ? ve bunların cbf ye göre kalitesi, yakıt ve parça fiyatları nasıldır ? Görüntü ve performansı mecburen ikinci sıraya alıyorum :(
    bütçe nedir ?

Hocam yazın 1-2 ay çalışacağım toplamda 4-5 elime geçecekti ancak şuan baya kararsızım. Ailem desteklemiyor kendi başımada motor alsam 1 kuruş artmaz öyle olunca çalışmadığımdan önümdeki yıllarda başına küçük birşey bile gelse veya bir bakımı için bile para sıkıntısı yaşayacağım. Bilemiyorum cidden öğrenciyken almak çok zor :( Bakayım yakınlarımda güzel bir iş bulabilirsem okurkende çalışır ancak o durumda alabilirim. Herkese yorumları için teşekkürler. Yazın sonuna doğru veya seneye tekrar güncellerim konuyu

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)