Edit: Fotoları sildim. Eleman düzeltmiş Konuyu.
Geçmiş olsun.
20
olay anında tutanak tutmayarak salaklık ettim polis belki alkollüydün niye tutmuyorsun tutanak dedi ikna oldular sonra yardımcı olucaz dedi biraz polisin akıl vermesiyle direk savcılığa gittim.Olay anında adamın ters yönden geldiğini bile farkedemedim üstüne düşmüycektim ama adam telde ben haklıyım sen trafik kurallarını bilmiyorsun diyince kafam attı kaza yerine gittim ve adam ters yönden girmiş o an neden bakıp polis çağırmadım bilmiyorum bana bir ders oldu adamda beni oyalıyor şikayetçi olma haksız duruma düşersin ben yaptırırım haftaya motoru dedi dinlemedim şikayetçi oldum çünkü üstünden zaman geçince kimse iplemiycekti
Tutanak tutmamakla hata etmişsin. Şikayetçi olman gerekiyor tabi. Çok uğraştırır bu mevzular. Geçmiş olsun.
instagram.com/gerivites
youtube.com/user/nimbus8222
o an şoka girdim hocam nasıl bu kadar ucuz atlattım bilmiyorum adam yola aniden çıkıp yolu kapattı servis yan dururken ben dümdüz şekilde girdim kafayı vurmamam mucize oldu sanırım 50-60km hızla vurdum motorun üstünden fırlayıp yana düştüm en ufak şeyde tutanak tutmak lazım bunu anladım sağolun umarım kameralardan kaza anını görebiliriz 3-5 metre geride mobese var tramvaya ait sanırım
Kardeşim çok geçmiş olsun..
Plakasini almadin mi?
Yolu çeken mobese vb.kamera var mi?
Geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın. Böyle yavuz hırsız misali üste çıkmaya çalışan tiplere dersini vermek lazım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:56 ----------
Savcının yazısından sonra polis adamla büyük ihtimal bağlantı kuracak, o zaman seni arayabilir, şikayetinden vazgeç yaptıracağım diyebilir. işte o zaman acıma, git yetkili serviste bütün parçaları orjinal taktır.
nereye dönersen dön popon arkanda kalir..
Süreç nasıl ilerler bilmiyorum ama düzgün polislere denk geldim karakolde beni onlar yönlendirdi yarın biz burdayken gel yardımcı olucaz buluruz adamı dediler
Çok geçmiş olsun. Kaza olduktan sonra hemen foto çekseydiniz keşke, yada video. Peşini bırakmayın ve sakın acımayın böyle adilere
Öyle yaptiririm diyeni çok gördüm,masrafi duyunca tatava yapanlar. vay babam vay..
Esnaf arkadaşin yaninda paketçi çalişan çocuga arkadan araba çarpti tabi karsi yoldan gordum hemen koştum motor spacy,kaldirdik motoru arka çamurluk kirilmiş,şofor,şimdi acil işim var ben yaptiririm dedi hop dedim hemşerim dur hele,tosla bakalim 150 tl sonra işin mi var gücünmu var halledersin.
Senin gosterge çerçevesi,siperlik,ön çamurluk,ön catalda yamukluk vs.varmi?.
asgari ücretli adamsın. neyine kredi çekip dominasr almak. apaçide takılacaktın. aaah aahhhh. ben manyağım dimi 2 bin tllik scooter kullanıyorum.
Hastane raporunu iliştirdin mi? Direk yaralamalı Kaza bu. Adamdan kan alırlar kan. Sana söylemiştim. Direk hastaneden rapor al die. İliştir içine dosyanın. Trafik kurallarınınkim bilmiyor kim biliyor ? Onu direk mahkemede hakim söyler. Tüm masraflarıda mahkeme dahil ona kitlerler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)