Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

2.000TL bütçe ekipman

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Kawasaki Z250SL
    Şuan 2bin tlm var Arai veya Shoei almak istiyorum,hem kaliteli bir serisi yada modeli hemde Pulsar Rs200 ustune guzel gorunen saglam bir kask onerebilir misinjz

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Lazasker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CRF 250 Rally
    ekipman anlayışınız sadece kasktan mı ibaret?

Motosikleti
    Kawasaki Z250SL
    Hayir abi , suan 2.000tlm var ve ekipmanlari teker teker ay ay tamamliyorum.Motoru almadan ekipmanlari tamamlayacagim konusunda kendime soz verdim.Suan icin kaskla basliycam ve her ay bir ekipmani olabildigince en saglamindan alicam.2bin tl ye 200liralik kask 200liralik ceket ve digerlerini almaktansa bunu yapmayi daha mantikli buldum

Motosikleti
    Yoqhtır...
    Bu kaçıncı ekipman başlığın? O paralara da tek başına arai veya shoei alamazsın. Elinin altında internet var. Dk başı konu açacağına azıcık araştır.
    levend84 bunu beğendi.

Motosikleti
    ......
    Alıntı Angrypower adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu kaçıncı ekipman başlığın? O paralara da tek başına arai veya shoei alamazsın. Elinin altında internet var. Dk başı konu açacağına azıcık araştır.
    Kanka liste şu:

Knt Kask spesyal seri:50 tl https://urun.n11.com/kask/motosiklet...E&gclsrc=aw.ds

Örme eldiven veya kaynak eldiveni:20 tl

Kalın rüzgar geçirmeyen mont:150tl

Toplam 220tl.

Kaldı cepte 1780tl bu bütçe ile 2.el Lifan cub alınır çılgın gibi gezilir...
    Angrypower bunu beğendi.

Motosikleti
    Kawasaki Z250SL
    Acaba ben arai shoei degilde baska bi kask mi bakiyorum 1.8 2.1 gibi fiyatlara,elimde internet var işte,gormus gecirmise sormaktan guzeli mi var?

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)