Şuan 2bin tlm var Arai veya Shoei almak istiyorum,hem kaliteli bir serisi yada modeli hemde Pulsar Rs200 ustune guzel gorunen saglam bir kask onerebilir misinjz
Şuan 2bin tlm var Arai veya Shoei almak istiyorum,hem kaliteli bir serisi yada modeli hemde Pulsar Rs200 ustune guzel gorunen saglam bir kask onerebilir misinjz
Hayir abi , suan 2.000tlm var ve ekipmanlari teker teker ay ay tamamliyorum.Motoru almadan ekipmanlari tamamlayacagim konusunda kendime soz verdim.Suan icin kaskla basliycam ve her ay bir ekipmani olabildigince en saglamindan alicam.2bin tl ye 200liralik kask 200liralik ceket ve digerlerini almaktansa bunu yapmayi daha mantikli buldum
Bu kaçıncı ekipman başlığın? O paralara da tek başına arai veya shoei alamazsın. Elinin altında internet var. Dk başı konu açacağına azıcık araştır.
Kanka liste şu:
Knt Kask spesyal seri:50 tl https://urun.n11.com/kask/motosiklet...E&gclsrc=aw.ds
Örme eldiven veya kaynak eldiveni:20 tl
Kalın rüzgar geçirmeyen mont:150tl
Toplam 220tl.
Kaldı cepte 1780tl bu bütçe ile 2.el Lifan cub alınır çılgın gibi gezilir...
Acaba ben arai shoei degilde baska bi kask mi bakiyorum 1.8 2.1 gibi fiyatlara,elimde internet var işte,gormus gecirmise sormaktan guzeli mi var?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)