110 TL için 1 yıl önce açtığım dava
Reklamlar
-
Reklamlar
-
KAMU KURUM VE KURULUŞLARINI KULLANMAK SURETİ İLE DOLANDIRICILIK suçundan yargılanacak
Kamu davasına döndü. İstenende şikayetini geri alamazsın. Alsan da mahkeme sürecek.
-
-
mustafa_325 adlı üyeden alıntı
Olay ne tam olarak?
Bi dönem clash of clans oynadım , bu oyunda sağlam bi köyüm vardı artık yapılacak bişey kalmamıştı, ona ek olarak 110tl ye düşük seviye bi köy alayım geliştireyim dedim ama adam parayı alıp engellemişti 😁
-
Hey maşallah adamı ağır ceza mahkemesine göndermiş. Üstüne hayatına edecen 2yada3 yıl tam hatırlamıyorum ama yerse direk infaz geri bırakılmaz ve doğru hapise. Tebligat varsa iddianamede vardır içinde. İstenilen ceza ne kadar?
-
Niye geri alasın ki? Boşver sürsün dava. Bugün 110 lira dolandıranın yarın 110 bin lira dolandırmayacağı ne malum
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
Hey maşallah adamı ağır ceza mahkemesine göndermiş. Üstüne hayatına edecen
2yada3 yıl tam hatırlamıyorum ama yerse direk infaz geri bırakılmaz ve doğru hapise. Tebligat varsa iddianamede vardır içinde. İstenilen ceza ne kadar?
Valla hocam iddaanameyi bilmiyorum bana sadece tebligat gelsi , kendim bi dosya hazırlayıp savcılığa götürmüştüm. Yazışmalar , dekontlar vs vardı dosyada. Yine cahilliğine verip dava açmazdım ama benden önce 2-3 kişiyi daha dolandırmış.Ağır ceza benim bildiğim 10 yıl üzeri olan davalara bakıyor , yanlışta biliyor olabilirim tabi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:50 ----------
Gerekirse arkasına bide maddi tazminat davası açarım , 110tl katlanır plakalık parası .
-
Dolandırıcılık suçu uzlaşma kapsamına girdi. Bu dosyada da uzlaşma yoluna gidilirse, eğer uzlaşmak isterseniz dosyanız kapatılır. Uzlaşma teklifi gelirse, kabul etmek için bir talepte de bulunabilirsiniz.
-
Boldpilot adlı üyeden alıntı
Gerekirse arkasına bide maddi tazminat davası açarım , 110tl katlanır plakalık parası .
Bu gidişle alacaksın R 1200 GS...ağlatacaksın asfaltı heee vay zalım vay...
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Bu gidişle alacaksın R 1200 GS...ağlatacaksın asfaltı heee vay zalım vay...
1200gs leri araştırdım , 2017 modelinde bile sıkıntı yaşayanlar olmuş hocam . Japondan şaşmayım tracer900 alıyım dedim anlaşamadık. En son bi fazer 8 abs'ye alıcı oldum düşünüyor arkadaş. Mt07 ile mutluyum ama boy uzun şöyle üstünde sırıtmayacağım bişey olsun istiyorum . Çok mu şey istiyorum anlamadım ki 😁
-
1200gs leri araştırdım , 2017 modelinde bile sıkıntı yaşayanlar olmuş hocam . Japondan şaşmayım tracer900 alıyım dedim anlaşamadık. En son bi fazer 8 abs'ye alıcı oldum düşünüyor arkadaş. Mt07 ile mutluyum ama boy uzun şöyle üstünde sırıtmayacağım bişey olsun istiyorum . Çok mu şey istiyorum anlamadım ki
V-STROM 650
14-15 Model
Daha güçlü olsun istersen
V-STROM DL1000
2010 Kasa.
Şahsi önerim 650 al bak keyfine..
-
levend84 adlı üyeden alıntı
V-STROM 650
14-15 Model
Daha güçlü olsun istersen
V-STROM DL1000
2010 Kasa.
Şahsi önerim 650 al bak keyfine..
Ben genelde çevremdeki motosikletlere alıcı oluyorum hocam. Kullananı nasıl kullandı , teker yaptı mı , bakımını aksattı mı bilmezsem alasım gelmiyor pek. Fazer 8 abs de 2014 model 10binde tertemiz kullanıldı , yabancıya gideceğine mt07+6500 teklif ettim bakalım olursa olur 😊
-
Uzlaşma işine girme yeni tosunlar türemesin piyasaya yatsın içeride çakal.
-
Bi dönem clash of clans oynadım , bu oyunda sağlam bi köyüm vardı artık yapılacak bişey kalmamıştı, ona ek olarak 110tl ye düşük seviye bi köy alayım geliştireyim dedim ama adam parayı alıp engellemişti
Clash of Clans deme bana. 142 ve 109 level 2 hesap var satamadık. Bunun da piyasası bitmiş. Boşuna zaman harcamışız. Hesaplar öyle duruyor
Sen arabaya gezmek için binersin, bizler ise motosiklete binmek için gezeriz
-
MSMorkan adlı üyeden alıntı
Niye geri alasın ki? Boşver sürsün dava. Bugün 110 lira dolandıranın yarın 110 bin lira dolandırmayacağı ne malum
Belki 1 kişiyide dolandırmadı senden benden ondan aldı böyle 110 tl paraları cukkaladı çekme şikayetini bence
-
seni 110 tl dolandırdığına göre kimbilir kaç kişiyide bu şekilde dolandırmıştır,böyle böyle belkide servet bile yapmış olabilir,meblağ küçük diye vazgeçme sürünsün it
-
karayel90 adlı üyeden alıntı
Belki 1 kişiyide dolandırmadı senden benden ondan aldı böyle 110 tl paraları cukkaladı çekme şikayetini bence
Çiftlik bank geldi nedense aklıma.
Çok var dolandırıcı.
Hayırlısı.
-
Mustafa abinin fazere talep oldun ellam bakımını yeni yaptim cillop gibi oldu bide yıkadık tam canavar oldu.
Yamaha YBR 125 150.000 km, Yarın olmayacak gibi kullanırsan yarın olmaz.
-
ramazan_06 adlı üyeden alıntı
Mustafa abinin fazere talep oldun ellam
bakımını yeni yaptim cillop gibi oldu bide yıkadık tam canavar oldu.
Aynen kardeşim ona alıcı oldum , nakit alacak biri varmış o olmazsa görüşücez bakalım . Nasip kısmet..
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:04 ----------
bursagsli adlı üyeden alıntı
Clash of Clans deme bana. 142 ve 109 level 2 hesap var satamadık. Bunun da piyasası bitmiş. Boşuna zaman harcamışız. Hesaplar öyle duruyor
Ben zamanında 40-40 heroyla 2200 liraya satmıştım abi. Sonra bi hesap aldım 500e onuda 40-40-20 yapıp 950 ye sattım , 1 yıldır oynamıyordum bu olaydan sonra. Davadanda umudum kalmamıştı aslında bi kaç ay baktım ama takip numarasından bişey çıkmıyordu 😊
-
prensip meselesi, miktarin önemi yoktur.. geri cekme deirm ben..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)