Arkadaşlar alarmli disk kilidi tavsiyesi
Reklamlar
-
iyi forumlar arkadaşlar
alarmlı disk kilidi almayı düşünüyorum marka model ne tavsiye edersiniz hassasiyeti iyi ve gerçekten kaliteli bir ürün almayı istiyorum fiyat aralığım 400 tl ye kadar kullandığınız ve memnun olduğunuz ürünlerden önerirseniz çok sevinirim
Reklamlar
-
Hepsiburada da auwray alarmli disk kilidi var, 10mmlik 215tl gibi bir fiyati var. Yalniz teslimat süresi biraz uzun. Diğer sitelerde ayni ürün daha pahali. F/p olarak mantikli bir ürün bence.
Bu arada geçen gün yanlış görmediysem bauhausda masterlock 10mm alarmli disk kilidi 150tl civarindaydi oraya da bir bakilabilir. Tabi bunlar f/p Ürünleri, tam koruma isteniyorsa abus. O da sanırım yabanci bir siteden daha ucuza geliyordu.
-
görüntü olsun sesi çıksında hırsız kaçsın cinsten bişey mi istiyorsun
yoksa hırsız alarma rağmen uğraşsada kilidi kıramasın mı istiyorsun.
-
300TL’ye kadar ;
Ses açma, kapatma ve 3D algılama özelliğine sahip olan disk kildi önerilerinizi bende bekliyorum.
NOT : Fiyatlar yakın ve istenilenler aynı olduğundan ekstradan konu açmak istemedim.
Önerilerinizi bekliyoruz.
-
DesAres adlı üyeden alıntı
300TL’ye kadar ;
Ses açma, kapatma ve 3D algılama özelliğine sahip olan disk kildi önerilerinizi bende bekliyorum.
NOT : Fiyatlar yakın ve istenilenler aynı olduğundan ekstradan konu açmak istemedim.
Önerilerinizi bekliyoruz.
Çalmak isteyen hırsızın ön tekeri söküp götürdüğünü gördükten sonra, bu tür ekipmanların caydırıcı niteliğin ötesine geçemediğini düşünmeye başladım.
https://tr.aliexpress.com/item/Motor...311.0.0.yAqSAl
Bundan aldım bir tane, gayet iş görmekte, sesi yeterince yüksek, su geçirmezliğini de test ettim, tavsiye ederim.
-
Fuardan 60tl'ye almıştım hem de gidona takılan hatırlatıcı lastik, alyan ve yedek pilleri ile birlikte. 110dB de ses çıkarıyor. n11 gibi sitelerde 80-100 lira bandında satılan muadilleri mevcut. Son derece etkili ve son derece de hassas. Eğer motora bir temasınız olursa iki kere ikaz ediyor sizi uzaklaşmazsanız üçüncüde yaygarayı koparıyor. Böyle bir kilide 400 lira vermek nasıl bir hareket olur bilemiyorum sonuçta alarm kulakları sağır edercesine çalarken hırsız oturup kilit mekanizmasını açmak için uğraşmayacak. Eğer uğraşıp başarabilirse de kendisini tebrik etmek gerekir.
-
Şunun yüksek elektrik veren yada zehirli gaz salan versiyonunu yapsalar ne güzel olurdu.
-
atalayalper adlı üyeden alıntı
Fuardan 60tl'ye almıştım hem de gidona takılan hatırlatıcı lastik, alyan ve yedek pilleri ile birlikte. 110dB de ses çıkarıyor. n11 gibi sitelerde 80-100 lira bandında satılan muadilleri mevcut. Son derece etkili ve son derece de hassas. Eğer motora bir temasınız olursa iki kere ikaz ediyor sizi uzaklaşmazsanız üçüncüde yaygarayı koparıyor. Böyle bir kilide 400 lira vermek nasıl bir hareket olur bilemiyorum sonuçta alarm kulakları sağır edercesine çalarken hırsız oturup kilit mekanizmasını açmak için uğraşmayacak. Eğer uğraşıp başarabilirse de kendisini tebrik etmek gerekir.
senin o aldığın disk kilidini3 saniyede açarım,bak 3 dakika değil 3 saniye
aynı disk kilidinden bende almıştım zamanında ama yotubede vidolarını gördükten sonra işin gerçek boyutunu anladım
disk kilidinin arasına levyeyi sokup kastırıp kırmak 1-2 saniye sürüyor,bizat kendim deneyerek öğrendim
hırsız kilidi saniyesinde kırıp hemen su dolu kutunun içine atarak veya ses çıkış deliğine sakız yapıştırarak sesini kesiyor,,tabi bunları ucuz disk kilitlerine yapıyorlar
ben paraya kıydım abus 8077 modelini aldım ama dünyada daha sağlamı yok şuan,alınacaksa gerçek koruma isteyenin bundan alması gerekir yoksa
boşuna o kilitlere para vermiş olursunuz
https://urun.n11.com/kilit-ve-alarm/...E&gclsrc=aw.ds
-
Hirsiz kacsin hocam ugrasirsa motora zarar verir lanet pislik herifler
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:36 ----------
Hocam bu 8077 pcx icin uyumlumu acaba ?
-
Aliexpress ten almıştım geçen yıl gayet memnunum çok para vermeye gerek yok.
-
artemis99 adlı üyeden alıntı
Aliexpress ten almıştım geçen yıl gayet memnunum çok para vermeye gerek yok.
Ne aldiniz hocam marka nedir
-
ismeyu adlı üyeden alıntı
Hirsiz kacsin hocam ugrasirsa motora zarar verir lanet pislik herifler
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:36 ----------
Hocam bu 8077 pcx icin uyumlumu acaba ?
müsaitsen gel bana deneyelim ama büyük ihtimal olur çünkü disk teki deliklere giren tip değil 8077
ayrıca 400 tl para ayırmışsınız dediğinize göre,,sahibindende 550 ye var 500 e bırakır ,100 daha koyup 1 numaralı disk kilidini alın derim
https://www.sahibinden.com/ilan/yede...61100590/detay
https://www.sahibinden.com/ilan/yede...59210710/detay
-
Se-ZeR adlı üyeden alıntı
Çalmak isteyen hırsızın ön tekeri söküp götürdüğünü gördükten sonra, bu tür ekipmanların caydırıcı niteliğin ötesine geçemediğini düşünmeye başladım.
https://tr.aliexpress.com/item/Motor...311.0.0.yAqSAl
Bundan aldım bir tane, gayet iş görmekte, sesi yeterince yüksek, su geçirmezliğini de test ettim, tavsiye ederim.
Hocam, bana fonksiyonlu lazım 3D algılaması olan yani tek sağa, sola değil aşağı, yukarı algılaması olması da lazım. Onları ben de gördüm çoğu diyor ki ya çok hassas oluyor (yağmur yağınca öttüğünü yazan gördüm) yada üstüne biniyorsun ötmüyor direksiyonu kıpırdatınca ötüyor diyorlar.
Bir de alarmı istediğimizde açık, istemediğimizde kapalı olmasını sağlayacak fonksiyonlu disk kilidi önerisi lazım
(Sitede çocuklar dokundum mu öterse baş şişirir. Bazı ürünlerde ilk başta 5 saniye çalıyormuş sonra durmadan çalıyormuş. Bu çok kötü hep çaldığında kapatacakmıyız yani acaba bu fiyatlardaki ürünlerde otomatik kapanıyor mudur ? Birde bu özelliklere sahip bildiğiniz, gördüğünüz ürün tavsiyelerinizi bekliyorum herkesin.)
Birde aliexpresste 60 TL burada aynısı 80-100 TL ama malzeme kalitelerinin vasat olduğu söylenmekte çok kolay kırılıyormuş levyeyle felan.
Buna 200 - 250 TL versek, bir de 100 - 150 TL kilit alsak tamamdır kilide dokundum mu öter (Bu fiyatlardaki ürünlerde hoparlör içte bulunuyormuş susturamazlarda).
-
YERUÇAĞI adlı üyeden alıntı
Hocam deneme sansimiz insallah olur ole ise alirim ben bole birsey suan icin arastirmaya devam tabi
-
Abus'tan şaşmam. 7000 RS1 modelini kullanıyorum. Çok hassas ve sağlam bir alet. 2 yıldır kullanıyorum. Keşke granit modelini alsaydım zamanında...
-
ismeyu adlı üyeden alıntı
iyi forumlar arkadaşlar
alarmlı disk kilidi almayı düşünüyorum marka model ne tavsiye edersiniz hassasiyeti iyi ve gerçekten kaliteli bir ürün almayı istiyorum fiyat aralığım 400 tl ye kadar kullandığınız ve memnun olduğunuz ürünlerden önerirseniz çok sevinirim
fuarda kovix markasının türkiyeye uygun fiyata geleceği konuşuluyordu. Gelecek tüm kilitleri halat zincir disk alarmli olacakmış. Böyle olursa doğrudan abusa rakip olacağı düşüncesindeyim. Kilit hakkında youtube üzerinde fazlaca test videosu mevcut http://www.kovix-security.com/
-
Kullanıcısı olarak normalde Abus 8077 öneririm ama 400 lirayı geçmeyecekse tek seçenek olarak Onguard 8251 alırdım. Pim kalınlığı Abus 8077'den yarım mm daha fazla ve ses seviyesi 20 db daha yüksek. Hatta ikinci disk kilidi olarak almayı da düşünüyorum.
https://urun.n11.com/kilit-ve-alarm/...0db-P200199343
-
limiti biraz daha zorlama sansın varsa ABUS marka alarmlı disk kilidi almanı tavsiye ederim. çok ucuzuna kaçma hiçbir faydası yok...
-
YERUÇAĞI adlı üyeden alıntı
zam gelmiş ben 600 e almıştım geçen sene. yanlış hatırlamıyosam 20 yıldız üzerinden 19 yıldızı vardı. bende bunu kullanıyorum ayriyetten gps takip sistemi var. ön teker sökme muhabbeti benim motor için biraz sıkıntı. anahtarı aç tekeri sök değil :D
motorumu çalmaları için kamyona yükleyip götürmeleri lazım yoksa benim motoru çalamazlar. kamyonla götürselerde telefon alarm çalıyor polisle beraber hırsızdan 10 dakka sonra kapısında olurum :D
-
mavzer-i adlı üyeden alıntı
zam gelmiş ben 600 e almıştım geçen sene. yanlış hatırlamıyosam 20 yıldız üzerinden 19 yıldızı vardı. bende bunu kullanıyorum ayriyetten gps takip sistemi var. ön teker sökme muhabbeti benim motor için biraz sıkıntı. anahtarı aç tekeri sök değil :D
motorumu çalmaları için kamyona yükleyip götürmeleri lazım yoksa benim motoru çalamazlar. kamyonla götürselerde telefon alarm çalıyor polisle beraber hırsızdan 10 dakka sonra kapısında olurum :D
Gps sistemini ne kadara aldınız?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)