Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Anket: Racingler Orijinal Eksozu Değiştirmeli mi?

Katılımcı sayısı
44. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet, eksoz dediğin daha güzel ses&performans vermeli

37 84.09%
  • Hayır, gerek yok ki fabrika çıkışı üzerinde yok

7 15.91%
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

RACING Eksoz Sesi... Hastasıyım...

REKLAM ALANI
    Taylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR
    Merhaba,
    Daha önce racing kullanan bir motorcuyum. Ancak ufak bir kaza sonrası satmak zorunda kaldım. Sonrasında da evlilik... Şimdi ise 2004 eylül'de içimde dindiremediğim motor aşkını birazcık olsun dindirmek amacıyla bir scooter'ım var. Eşimle birlikte hafta sonları biniyoruz.
    Ancak ne zaman bir racing görsem, özellikle de hızla yanımdan geçse, ruhum o sese takılıp uçmak istiyor ama bakıyorum ki hala olduğum yerdeyim.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Misafir
    Egsoz sesi trafikte fark edilebilme açısından önemli, tabi kibar ve kaliteli bir ses olması şartı ile....

Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    Etrafta yaşlı, hasta vs. olanları da düşünmek gerek. Belki de tam o sırada sınavı olan birisi olabilir..
    Onur Yollarda
    Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ

Misafir
    Yerleşim merkezi içinde yüklenilinmezse, kibar bir egzos fazla rahatsız edici olmaz sanırım. Öbür taraftan sürüş emniyeti açısından büyük avantajı var.

Prometheus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '14 BMW R1200GS
    Zaten tamamen karşı değilim, benim hoşuma gidiyor
    Onur Yollarda
    Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
    YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ

Motosikleti
    Honda CBR600RR
    Arkadaşlar sürüş emniyeti ayrı ama bence o ses insanın, özellikle motor sürücüsünün ruhunu okşaması açısından son derece önemli... Bir daha racing alırsam ilk işim eksozu kaliteli ses veren bir eksoz ile değiştirmek olacak.

Suzuki GSXR 600 aldıgımda üzerinde bursa yapımı tabir-i caiz ise '' Bir Performans Egzost'' u vardı.Akıllara zarar. İşe gelirken veya iş çıkışların mahalleden motoru cıkarırken 2-3 viteslerde 30-50 arası motoru hareket ettirir bir gözüm hararet göstergesinde diğer gözüm etrafta olurdu.ilk 5 dk içerisinde hararet göstergesi 96 dereceye firlardı.. Yanlarından geçtiğim araçların alarmları zırır zırır ötmesin diye kimseyi rahatsız etmeyeyim diye motorumu mahalleden çıkana dek büyük risk altında kullanırdım..

Hatta bir keresinde motosikleti büronun önüne park ettim karşı komşumuzda aşşağıdaydı yanıma geldi ''Ateşciğim sabrını ve duyarlılıgını takdir ediyorum ama sen otoyola cıktığında bu motosikletin sesi buralara hiç gelmiyormu sanıyorsun? sen işe gelmeden 10 dk önce senin geleceğini biliyoruz biz çocuğum'' demişti orada gülmekten yıkılmıştım.. E tabi o sabırla mahalleden 110 beygirlik makineyi 40 km ile tın tın çıkar otoban girişinde asıl gaza.Hakkım dimi be?

vedat_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr125
    ya ben o sesi duydugum zaman içimden uçmak geliyor hastasıyım o sesin.Bide ateş senin gsxr 600 modelini fiyatını filan ögrenebilirmiyim
    doğan güneş batmaya
    açan gül solmaya
    okul bitmeye MAHKUMDUR

98 Modeldi.7 Milyara almıştım.Sattım.

SRADkoprusu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    fitness,bilgisayar,elektronik
    en iyi ses bence Yoshimura RD karbon serisinde var.
    Gsx-R 98

Motosikleti
    Honda CBR600RR
    Tabii bu ses olayını abartan eksozlar var. Onlar kullanana da rahatsızlık veriyor; ancak güzel, tok bir ses, çevreyi de aşırı rahatsız etmeyecek özelliklere sahipse bence 10 numara...

MoToR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ DR 800 BİG-JİNLUN 250
    Bende chopperci olarak YAMAHA 1100 CLASİC onun sesine hastayım,eski cep tlf.numda vardı tlf çaldığı zaman gürül gürül bir ses ama sattım,şimdiki ses kaydetmiyor o sesten mahrum kaldım.
    SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.

Motosikleti
    Honda CBR600RR
    Chopper sesleri bana aslında hiç estetik gelmiyor. Çünkü resmen eksoz yokmuş gibi direkt motorun sesi dışarı veriliyor. Bazen de çok gürültülü oluyorlar...
    Ama tabii ki size de saygım var...
    Beğeniler farklılık gösterebilir...

Pİs Bİ Hastalik Nerde O Sesİ Duysam Cbr 600 Rr İn Hemen Oraya Zipliyorum

SAKAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Keeway Matrix 150
    Ben mobiletleri bağırttıranlara gıcık oluyorum. Bizim burada mobiletlere adana egzos takanların genelde serseri...
    büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

mhrrmkpnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yamaha dragstar 1100 yada suzuki intrudier m800 den cok hos sesler cıkıyo bayılıyorum onlara racinglerde normalde cidden insanı kendine cekio ama trafikte brden yanınıza o sesle gelip aynı gurultuylede gecince cok kızıyorum..
    true love..

Drift Religion

Motosikleti
    gilera runner vxr 200
    chooperlerın cok guzel seslerı var benım chooper sesı cok hosuma gıdıo racelerde ayrı bı ses var her tarzın kendıne has sesi var ama hepsıde cok güzel kendıne özgu.

CERRAHI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ah o ses yokmu....
    ahh ulan ahh. duyar duymaz alman kurtları gibi kulakları dikiyorum hemen. zaten race motora binenlerinde %90 ı bunun icin binmezmi
    Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?

Motosikleti
    inş yakında
    ölüyom o sese ölüyoom

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler