Sezonu kapattim arkadaslar - Dubai
Reklamlar
-
Siz yagmurda karda ic cekerken burada biniyordum, simdi binme sirasi sizde arkadaslar
Sicaklar 40 dereceye yaklasti, eylul ekime kadar disari cikilmaz artik, buradaki paketci arkadaslar 50 dereceye ragmen biniyorlar Allah kolayliklar versin onlara.
Guvenli surusler.
Reklamlar
-
-
aynı şey değil ama 1990 yıllarda yazın kumburgaz civarında ışıklarda şekil olsun diye camları kapatıp otururduk. Az çok hayal edebiliyorum durumu
-
Gece serinliğinde sürebilirsiniz
-
geçen sene yada önceki sene olabilir tam hatırlamıyorum, bende sıcak hava yüzünden vizörümü kapatmıştım.
hava zaten sıcak ve serinlemek için açtığınız vizörden resmen kaleriferden gelir gibi sıcak hava gelince mecbur kapatıp rahatlıyorsunuz.
-
snappy x adlı üyeden alıntı
Gece serinliğinde sürebilirsiniz
Maalesef gece serinligi diye bir sey yok, gece gunduz ayni, sirekli yuzunuze sicak fon makinesi ile uflenme hissi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:22 ----------
trancexp adlı üyeden alıntı
aynı şey değil ama 1990 yıllarda yazın kumburgaz civarında ışıklarda şekil olsun diye camları kapatıp otururduk. Az çok hayal edebiliyorum durumu
Onu burda cam acik yapan arkadaslar var
-
Uğur Bilgili adlı üyeden alıntı
Maalesef gece serinligi diye bir sey yok, gece gunduz ayni, sirekli yuzunuze sicak fon makinesi ile uflenme hissi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:22 ----------
Onu burda cam acik yapan arkadaslar var
Sıcak fön olayını diyarbakırda yaşamıştım ama gündüz akşam olduğunu düşünemiyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)