supercorsa vs rosso3 km ömrü farkı ve tutuş farkı?
Reklamlar
-
En iyi lastik kullanım amacına göre muadilleri arasından seçilmiş lastiktir. Yalnızca “en iyi lastik” olmaz.
Virajdan viraja atlayıp gaz koluna hunharca asılırken tek beklentim lastiğin tutuş sağlaması olur. Belli bir modeli seçerim.
Hanımı alıp karadeniz turuna çıkacaksam başka bir lastiği
Reklamlar
-
BatuhanK adlı üyeden alıntı
En iyi lastik kullanım amacına göre muadilleri arasından seçilmiş lastiktir. Yalnızca “en iyi lastik” olmaz.
Virajdan viraja atlayıp gaz koluna hunharca asılırken tek beklentim lastiğin tutuş sağlaması olur. Belli bir modeli seçerim.
Hanımı alıp karadeniz turuna çıkacaksam başka bir lastiği
en iyi lastik derken en iyi tutan lastik demek istediğim belli zaten supercorsa diyorsam kamp atmaya gitmicem demektir
-
Şöyle söyleyim, pistte dahil her sürücü aradaki farkı anlayamaz, anlayamıyor. Nadiren piste giren sürücünün tur zamanı rosso 2'den supercorsaya geçince daha iyi olmuyor. Sürekli antrenman yapan birisi aradaki farkı anlayabiliyor. Yol için rosso 3 mükemmel bir lastiktir. Dayanıklılık ve kuru zeminde yol tutuşun en iyi bileşimini yapmışlar. Ben rosso 3 derim.
-
velizrsln adlı üyeden alıntı
en iyi lastik derken en iyi tutan lastik demek istediğim belli zaten supercorsa diyorsam kamp atmaya gitmicem demektir
Sakin ol şampiyon sana yazmadım
Az silindir, çok iş
-
CrazyBullet adlı üyeden alıntı
Şöyle söyleyim, pistte dahil her sürücü aradaki farkı anlayamaz, anlayamıyor. Nadiren piste giren sürücünün tur zamanı rosso 2'den supercorsaya geçince daha iyi olmuyor. Sürekli antrenman yapan birisi aradaki farkı anlayabiliyor. Yol için rosso 3 mükemmel bir lastiktir. Dayanıklılık ve kuru zeminde yol tutuşun en iyi bileşimini yapmışlar. Ben rosso 3 derim.
sen rahat ol bakalım gardeşim bu forumda motul 5100 ve 7100 arasındaki farkı bile anlayanlar hatta bir rivayete göre motorda ne tür yağ olduğunu sesinden anlayan evliyalar var olduğunu söyleniyor
ama pisti bilmemde rosso 2 ve süpercorsa farkı anlaşılmazmı ya
-
ayetlervaray adlı üyeden alıntı
rosso 3 ün ömrü supercorsanın nerdeyse iki katı. supercorsanın bi tık tutuşu daha iyi ama sokakta ikisinin farkını anlayamazsın. pistte belli ediyor kendini. rosso 3 alırdım ben olsam.
Supercorsa sc rosso3 den cok farkli cok daha iyi, ama supercorsa sp yi bilmiyorum
-
-
01 Haziran 2018, 22:54
zekeriyaimam adlı üyeden alıntı
tam anlayamadım bunu
-
01 Haziran 2018, 23:07
velizrsln adlı üyeden alıntı
tam anlayamadım bunu
yukarıya doğru çıktıkça pist özelliği kazanıyor lastik. Ben öyle anladım.
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
-
06 Haziran 2018, 23:27
jimi_hendrix adlı üyeden alıntı
yukarıya doğru çıktıkça pist özelliği kazanıyor lastik. Ben öyle anladım.
altta senelerle neyi anlatmak istiyor onu anlamadım, sanırım en f/p ürün rosso 3 demek istiyor, bir de aynı lastikten 2 tane falan var, pist demiyelimde en iyi tutan diyelim
-
06 Haziran 2018, 23:47
ikisinide deneyen birisi olarak cadde için rosso3 ama otoban için kullanılcaksa ve para derdi yoksa super corsa
-
14 Haziran 2018, 22:36
4KORSAN adlı üyeden alıntı
ikisinide deneyen birisi olarak cadde için rosso3 ama otoban için kullanılcaksa ve para derdi yoksa super corsa
para derdi yoksa cadde için de supercorsa daha iyi değil mi?
bir de rosso corsa yı denediniz mi?
-
15 Haziran 2018, 00:05
2 motorumda rosso3 birinde supercorsa kullandim rosso corsada olabilir tam hatirlamiyorum.
2 side virajda mukemmel ben aradaki farki anlayamadim diyebilirim ama elbetteki verilere göre corsa nin tutusu daha iyidir lakin lastik omru 10k da tukeniyor ve islak performansi corsada rosso3 kadar iyi degil diye biliyorum.
Sehir kullanimi icin rosso3 benim favorim 4 u cikana kadar 3 e devam.
Bu arada dunlop, rosso 2, rosso 3 ve corsadan ibaret tecrübem.
-
12 Temmuz 2018, 00:01
mchi adlı üyeden alıntı
2 motorumda rosso3 birinde supercorsa kullandim rosso corsada olabilir tam hatirlamiyorum.
2 side virajda mukemmel ben aradaki farki anlayamadim diyebilirim ama elbetteki verilere göre corsa nin tutusu daha iyidir lakin lastik omru 10k da tukeniyor ve islak performansi corsada rosso3 kadar iyi degil diye biliyorum.
Sehir kullanimi icin rosso3 benim favorim 4 u cikana kadar 3 e devam.
Bu arada dunlop, rosso 2, rosso 3 ve corsadan ibaret tecrübem.
dunlop hangi modelleri ama? genellikle gördüklerim kötü
şehiriçi fazla kullanmıyorum ama ömrünün farkı ne kadar? sanırım supercorsa kullanmışsınız siz onun ömrü çok kısa diyorlar, ne kadardı mesela 2 kat fark varmıdır
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)