supercorsa vs rosso3 km ömrü farkı ve tutuş farkı?
Reklamlar
-
ikisinide kullanan olmuştur illaki ama buralarda varmıdır?
birde şehiriçinde bu buz pisti gibi olan en kötü yerlerde nasıl?
Reklamlar
-
rosso 3 ün ömrü supercorsanın nerdeyse iki katı. supercorsanın bi tık tutuşu daha iyi ama sokakta ikisinin farkını anlayamazsın. pistte belli ediyor kendini. rosso 3 alırdım ben olsam.
-
tutuşu iyi olan yanlamada en uzun ömrü veren lastik ne var peki.
-
-
supercorsa lastikleri hangi motora takıcaksın ? 2. olarak bu nasıl bir zenginliktir pist lastikleriyle yolda gezmek.10 bin olmadan biter zaten
-
burak burk adlı üyeden alıntı
supercorsa lastikleri hangi motora takıcaksın ? 2. olarak bu nasıl bir zenginliktir pist lastikleriyle yolda gezmek.10 bin olmadan biter zaten
Kaç bin kullanılması gerekiyor
-
mavzer-i adlı üyeden alıntı
Henüz icat edilmedi, ikisi birbirinin zıttı
Az silindir, çok iş
-
BatuhanK adlı üyeden alıntı
Henüz icat edilmedi, ikisi birbirinin zıttı
Bırakınız batuhan Bey sizleri de biliyoruz.
-
ahe adlı üyeden alıntı
Kaç bin kullanılması gerekiyor
3000km de bir set değişmesi idealdir
-
-
ahe adlı üyeden alıntı
Bırakınız batuhan Bey sizleri de biliyoruz.
Sen de iyi olta atıyorsun ama hakkını vermek lazım
Az silindir, çok iş
-
BatuhanK adlı üyeden alıntı
Sen de iyi olta atıyorsun ama hakkını vermek lazım
senin kadar tutamıyoruz ama olsun yapıyoruz birşeyler
-
mavzer-i adlı üyeden alıntı
orta seviye bir lastik olabilir, yada en iyisi çıkma almak olabilir 500-600tl ye
Levent adlı üyeden alıntı
Bence Angel GT olabilir, Orta sert, yanak yumuşak hamur.
evet bu bir çözüm
-
Supercorsa'yı anlamak için supercorsa kullanmak gerekir Yolda Arka SC0, ön SC1 kullanıyorum. Aslında pist kullanımı için üretilmiş bu modeller ama yolsa SP de kullandım. SP den daha iyi. Yalnız yüksek sürat gidiyorsanız SC serisi alın. İdeal çalışma sıcaklığı üst taraflarda. Daha sakin kullanacaksanız SP olur. Ama yolda 3000km maksimum gider, sonra sertleşiyor hamuru. Dişleri kalsa da hikaye. Tabi ölü supercorsa diri pilotları falan döver, denedim onaylıyorum
-
Reşit adlı üyeden alıntı
Supercorsa'yı anlamak için supercorsa kullanmak gerekir
Yolda Arka SC0, ön SC1 kullanıyorum. Aslında pist kullanımı için üretilmiş bu modeller ama yolsa SP de kullandım. SP den daha iyi. Yalnız yüksek sürat gidiyorsanız SC serisi alın. İdeal çalışma sıcaklığı üst taraflarda. Daha sakin kullanacaksanız SP olur. Ama yolda 3000km maksimum gider, sonra sertleşiyor hamuru. Dişleri kalsa da hikaye. Tabi ölü supercorsa diri pilotları falan döver, denedim onaylıyorum
3k nedir ya :/ bu lastikle istesende lastik yakamazsın sanırım =) peki sp km ömrü ne kadardır?
tutuş olarak şöyle sıralama yapsak olur mu?;
supercorsa sc
supercorsa sp
rosso corsa
rosso3
-
ahe adlı üyeden alıntı
Battlax bt023 verdiğin örneğe uyuyor 😁
Geç ısınıyor , ısınınca iyi tutuyor , uzun ömürlü (32bin km de değiştirdim)
-
michelen pilot power al boşuna o kadar para verme sokak için en iyi tercih.. pist dersen ayrı tabi..
-
-
ahe adlı üyeden alıntı
uzun zamandır kullanıyorum rosso 2 de kullandım. pistte kullanmayacaksınız pillot işinizi fazlasıyla görür. ayrıca uzun vadede kullanırsınız.. eğer en iyi lastik hangisi diye soruyorsanuz metzeler m7 rr bu iki lastiğide gömer üzerine diriltir tekrar geri gömer.. ama bu cc de motosikletlerde pistte kullanılmayacaksa yada akrobasi yapılmayacaksa gerek yok o fiyatları vermeye..
Benelli MC Türkiye FACEBOOK GRUBU
-
Capitao_3 adlı üyeden alıntı
uzun zamandır kullanıyorum rosso 2 de kullandım. pistte kullanmayacaksınız pillot işinizi fazlasıyla görür. ayrıca uzun vadede kullanırsınız.. eğer en iyi lastik hangisi diye soruyorsanuz metzeler m7 rr bu iki lastiğide gömer üzerine diriltir tekrar geri gömer.. ama bu cc de motosikletlerde pistte kullanılmayacaksa yada akrobasi yapılmayacaksa gerek yok o fiyatları vermeye..
Hocam M7 RR'ın eşdeğeri Diablo Superbike değil mi zaten, neden Supercorsa'larla kıyaslıyoruz? Bu lastiklerin pist kullanımı olduğu konusunda ben de hemfikirim. Rosso II-III cadde kullanımı için yeterli bana sorarsanız. Motor CBR diyor, 250 mi, 600 mü, 1000 mi?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)