Kendisini Sıkıştıran Araca Tekme Atan Motosikletli Kaza Yaptı..
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Kaza olmamış, sen motosiklettesin ne diye sinir yapıp bu duruma düşersin. Herkese güzel örnek aslında bu. Motosiklette otomobildeki gibi davranmayın, davranmaya kalkarsanız sonuç bu olabilir. Bir anlık sinir olmamış kazayı kendi kendinize yapmanıza neden olur. netice, bir sürü kırık, uğraş dur. Ölebilirdi de. Sebep, kendi siniri. her araç sıkıştırmasına sinir yaparsak zaten motosiklete hiç binmememiz lazım.
Sinirine hakim olamayan motosiklete binmesin, çünkü motosiklette sinirin başkasına değil sürenedir zararı, en somut örneği yaşanmış bu olayda.
-
Siz daha özenin o ayna kıran eşikiya gibi davranan sürücülere aferin.Hiçte üzülmedim.Biraz aklını kullansaydı tekme aysada bi işe yaramayacağını bildiği için yapmazdı bunu.Ayrıca böyle bir riskin de farkında olduğuna eminim ve o bunu göze alarak yapmış bunu.
-
Eee diyelim ki tekme esnasında dengen bozulmadı ve hatta adamın kabuta iyi bir tekme attın . Eline ne geçecek ? Ulan onu da geçtim adamı saga cektin suratına 2 tane sağlam vurdun ? O zaman bile eline ne geçecek ?
Bir de nasıl bı kafadir bu , tekmeyi sallayinca dengenin bozulacağını bilmiyor musun ? Dusunmek yerine guduleri ile hareket eden canlı kafası .
Geçmiş olsun ama , en ufak bir üzüntü yaşamadım .
-
aptallık etmiş,seyir halinde tekme atmak nedir ya,olacağı budur
halbuki aynasına bir yumruk koyup gazlayıp gidecekti,,yada benim favori yöntemim olan,az ilerde arcın sahibine sakin ve yumuşak bir şekilde camı açmasını işaret edecekti,adam ne söyleyeceğini merak edip camı araladığında elinde sakladığı biber gazını aniden suratına boca edip oradan uzaklaşacaktı
-
YERUÇAĞI adlı üyeden alıntı
halbuki aynasına bir yumruk koyup gazlayıp gidecekti,,yada benim favori yöntemim olan,az ilerde arcın sahibine sakin ve yumuşak bir şekilde camı açmasını işaret edecekti,adam ne söyleyeceğini merak edip camı araladığında elinde sakladığı biber gazını aniden suratına boca edip oradan uzaklaşacaktı
Biber gazı fantezisi iyiymiş
-
Biber gazı güzel bir yöntem. Bazen çileden çıkartıyorlar insanı. suratına yada arabanın camına kaskı çıkarıp vurası geliyor insanın.Geçen mahalle arasında ışıkta bekliyorum en sağ şerit te gözüm lambada turuncu yandı yeşil derken hoop karşıdan sola kırmışı ışıkta dönen bir muhterem önümde az hızlı kalksam alacak altına birde avel avel suratıma bakarak döndü insan özür diler. Bu tiplere aşırı zarar veresim geliyor gazı tekmeyi bırak kolunu bacağını kıracaksın. Yada eski bir jeep e hacı murata domuz demirini şase den bağlayacaksın aracın içine bir de kamera vurup vurup bayıltacaksın bu şerefsizleri yeşilde geçtim kardeşim deyip çıkacaksın işin içinden...
-
Tekme atarsan attığın güçte kendini diğer tarafa itersin.
Geçmiş olsun.
-
Boş adamların yapacağı boş işler bunlar.
Iyi bir ders olmuştur belki.
-
whitedeamon adlı üyeden alıntı
Biraz aklını kullansaydı tekme aysada bi işe yaramayacağını bildiği için yapmazdı bunu.
thedarkfire adlı üyeden alıntı
Tekme atarsan attığın güçte kendini diğer tarafa itersin.
Siz cok biliyonuz. Yapan yapiyo ama:
Zorunlu aciklama: Agresif cevap sarkastiktir, tamamen saka amaclidir...
-
Motosiklet almak isteyen bir arkadaşım, motosiklette yapmak istediğim çok şey var dedi , heycanla sordum Ne ?
Ayna kırmak
:( millet ayna kırmayı bir şey sanıyor.bence böyleleri motora başlamamalı, yada bizi karalamalarına izin verememeliyiz
-
hasmet adlı üyeden alıntı
Bu elemanın akibeti ne oldu..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
Oda aynı şekilde kendini itmiş ama hakimiyeti iyiymiş ki tutmuş motoru veya şanslıydı.
-
hachiko adlı üyeden alıntı
Bu elemanın akibeti ne oldu..
Yakalayip ceza vermislerdir. Hapse bile atilmis olabilir. Bilgim yok. Cok ilginc ama. Takla atan gariban beyaz kamyonete oldu olan. Hersey bir tekme ile basladi. Kelebek etkisi. Kaos. Gizem. ve okuzun teki.
-
Yakalayip ceza vermislerdir. Hapse bile atilmis olabilir. Bilgim yok. Cok ilginc ama. Takla atan gariban beyaz kamyonete oldu olan. Hersey bir tekme ile basladi. Kelebek etkisi. Kaos. Gizem. ve okuzun teki.
O kamyonet de kesin bir şey yapmıştır.
youtube.com/user/nimbus8222
-
Angrypower adlı üyeden alıntı
Biber gazı fantezisi iyiymiş
fantezi değil,şahsım tarafından,haliç köprüsü çıkışı topkapı cevizlibağ yolunda bizzat test edilip onaylanmıştır
-
fantezi değil,şahsım tarafından,haliç köprüsü çıkışı topkapı cevizlibağ yolunda bizzat test edilip onaylanmıştır
Biri bana bunu yapsa, ve o an silahım yanımda olsa (ki burada şahsi araba, silah taşıma ve kullanma noktasında ev hükmünde), muhtemelen çeker vururdum, ve nefsi müdafaa olarak ta savunabilirdim mahkemede. Sonuçta trafik içinde kanunu eline alıp arabamın içinde beni etkisiz hale getirmeye çalışan biri var. Bir sonraki adımda n'apacağı da belli değil.
Ve burası Amerika. Türkiye'de daha dikkatli olun bence. Onun bunun bi tanıdığı olsa yeter mahkemenin ön kapısından girip arka kapısından çıkması için.
-
Plakasız motor görünce çıldırıyorum. Bu arkadaşa gram üzülmem.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)