Honda Cub modelleri. ( 2018 )
Reklamlar
-
11 Ağustos 2018, 01:50
srknsnyz adlı üyeden alıntı
Dediginiz Model gelse keske @levend84
Olurda es kaza gelirse ilk alanlardan biri ben olurum..
175cc
4supap
18 hp
Enjeksiyon
Sivi sogutma
Manuel 6vites
130*80*17 Arka lastik
100*80*17 ön laatik
Yakit deposu buyumus 8litre(normalde cublarin en babasi 5litredir)
Daha ne olsun..
Reklamlar
-
11 Ağustos 2018, 01:53
ben çok uzak kaldım cup pazarından şu an piyasadaki en iyi cuplar hangisi .. benim hep çocukluğumun hayali garajımda üç motor olsun derdim biri cup biri mobylette özellikle bionik serisinin hastasıydım biride pek kimse bilmez ama minsk ..
-
11 Ağustos 2018, 01:59
logaritma adlı üyeden alıntı
ben çok uzak kaldım cup pazarından şu an piyasadaki en iyi cuplar hangisi .. benim hep çocukluğumun hayali garajımda üç motor olsun derdim biri cup biri mobylette özellikle bionik serisinin hastasıydım biride pek kimse bilmez ama minsk ..
Uzakdogu´da en çok satan cub motorlar sirayla;
1-Yamaha
2-Suzuki
3-Honda
4-Modenas
5-Sym
Aha burada suzuki cub motorlari,yorumlara bakilirsa en kaliteli cub suzuki..diger markalari donunda sallar..
http://www.suzuki.com.ph/motors/models/underbone/
Simson motorlarda guzeldi 90li yillarda meşhurdu..
-
11 Ağustos 2018, 02:01
logaritma adlı üyeden alıntı
Ben Minsk bilmem mi rus motosikletidir.
Cup olarak crypton ve wing go derim japon. Başkada 0 yok zaten.
Modenas gelmiyor bildiğim kadarıyla. Onlarda süperdi de.
-
11 Ağustos 2018, 02:03
simson efsanedir almandır hakiki şimdi kalmadı orjinali olsa almanyada uçuk kaçık fiyatlara hastası var .. ama op orjinal revizeli olucak.. minsk fenadır bende 90 lılarda vardı fazla süremedim 5 ay falan kalmışdı elimde .. ama ne motordur dağ ise cross un kralı olur arazi ise enduronun kralı olur .. kışın ne naz yapar ne kasar tıkır tıkır çalışır soğuğu sever..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)