Saat 5 de yola a çıkıyorum 800km
Reklamlar
-
Arkadaşlar saat 5 de yola çıkıyorum, 800 km gidş 800 dönüş pazar günü dönüşü yapacağım.
Tavsiyeler öneriler var mı?
Lastiği yeni değiştirdim rodaj mevzusu nedir lastikte?
Reklamlar
-
Lastiği kalıptan çıkarmak için yağlayıcı bir ürün kullanılır.
Genelde silikondur.
Bu yağlayıcının lastikten uzaklaşması tamamlanana kadar bir miktar dikkatli kullanmak gerekir.
Başka bir konu daha varsa da bilmiyorum.
-
figoksel adlı üyeden alıntı
Lastiği kalıptan çıkarmak için yağlayıcı bir ürün kullanılır.
Genelde silikondur.
Bu yağlayıcının lastikten uzaklaşması tamamlanana kadar bir miktar dikkatli kullanmak gerekir.
Başka bir konu daha varsa da bilmiyorum.
O zaman arka lastiği ucundan biraz yakıyım :D
-
Kazasız belasız sürüşler.
İlk bir 100 - 150 km dikkatli kullan.
Bizleri de habersiz bırakma
-
KYorulmaz adlı üyeden alıntı
Kazasız belasız sürüşler.
İlk bir 100 - 150 km dikkatli kullan.
Bizleri de habersiz bırakma
Teşekkür ederim foruma girerim yine
Aksiyon kamerası alamadım lastiğe verdim parayı :D Yaza bi aksilik çıkmazsa yurtdışı gezisi yapıcaz arkadaşlarla o zaman bol videolu bi gezi yapıcam :D
-
Bunu daha önce de demiştim aslında; lastiğin üstünde sadece yağlayıcı değil, raf ömrü açısından koruyucu ince bir tabaka bulunur diye. Genelde forumlarda 70 mil civarı dikkatli kullanın derler, bu malzeme aslında inceciktir ve hareket esnasında birkaç sağ sol yatış ile sıyrılıp atılabilir. Ortalama sürücünün 70 milin sonunda lastiğin tüm açılarını en az bir kez kullanacağı düşünülerek böyle denmiştir. Durum bundan ibaret; birkaç yatışla lastiğinizi kullanıma hazır hale getirebilirsiniz. Dikkatli olun ama :D İyi yolculuklar, tekeriniz düz bassın
-
freelancer adlı üyeden alıntı
Bunu daha önce de demiştim aslında; lastiğin üstünde sadece yağlayıcı değil, raf ömrü açısından koruyucu ince bir tabaka bulunur diye. Genelde forumlarda 70 mil civarı dikkatli kullanın derler, bu malzeme aslında inceciktir ve hareket esnasında birkaç sağ sol yatış ile sıyrılıp atılabilir. Ortalama sürücünün 70 milin sonunda lastiğin tüm açılarını en az bir kez kullanacağı düşünülerek böyle denmiştir. Durum bundan ibaret; birkaç yatışla lastiğinizi kullanıma hazır hale getirebilirsiniz. Dikkatli olun ama :D İyi yolculuklar, tekeriniz düz bassın
Çok teşekkür ederim Akşamı uyuyarak geçirdim umarım uykum gelmez gidene kadar :D
-
R6'yla gitmeye karar verdiniz sanırım :D Uykunuz gelirse vizörü açın biraz, rüzgar sizi ayık tutar :D Çok yorulduğunuzu hissederseniz de mola verip uyuklayın bir yerlerde; zaman canınızdan daha değerli değil.
-
R6'yla gitmeye karar verdiniz sanırım :D Uykunuz gelirse vizörü açın biraz, rüzgar sizi ayık tutar :D Çok yorulduğunuzu hissederseniz de mola verip uyuklayın bir yerlerde; zaman canınızdan daha değerli değil.
Evet r6 ile gidiyorum. Uykumu aldım aslında, ara ara durup bi kahve molası veririm :D
-
Haydi bakalım, o zaman tekrardan iyi yolculuklar, kazasız belasız
-
Haydi bakalım, o zaman tekrardan iyi yolculuklar, kazasız belasız
Teşekkür ederim
-
Hayirlı yolvuluklar cc biraz yorcak ama tercih sixin tabiki.
Çok asılmazsanız yakıtta makul olur.
-
ucanteneke5 adlı üyeden alıntı
Hayirlı yolvuluklar cc biraz yorcak ama tercih sixin tabiki.
Çok asılmazsanız yakıtta makul olur.
Teşekkür ederim
Yapacak bir şey yok hocam :D
Yok sakin kullanıcam sabit devir.
-
Sabah güneşiyle gelen ağırlık olursa(08-10 Arası)Çek bir benzinliğe elini yüzünü yıka.
Daha sonra yağla geç..
Rast gelsin...
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Sabah güneşiyle gelen ağırlık olursa(08-10 Arası)Çek bir benzinliğe elini yüzünü yıka.
Daha sonra yağla geç..
Rast gelsin...
Teşekkür ederim
-
thedarkfire adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim
Rica ederim..
Sürekli sabit hızlarda seyretmek dikkat kaybı yaşatır,arada yolun durumuna göre değişken hızlarda kullan.
Örnek:Kısa süreli 130-140-150km/h.gibi,refleks'lerin tazelenir.
-
hayırlı yolculuklar, dikkat et kendine nolur nolmaz 800 km az değil
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Örnek:Kısa süreli 130-140-150km/h.gibi,refleks'lerin tazelenir.
Hemde günlük dozunu alırsın..
-
-
Teşekkürler arkadaşlar, ben çıkıyorum ara ara foruma girerim yine
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)