Büyük Motorlar Küçük Motorları takmıyor
Reklamlar
-
EldekiDebryj adlı üyeden alıntı
Esim 600rr kullaniyor. 600 ile ciktigimizda millet soru sorarken abi filan diyor esime,selam verende oluyor.
Birgun benim cbr250 ile cikmistik disari, ben artciydim. 600cc bir motor isiklarda yanimizda durdu ve "naaabber genccler" dedi. :D abi diyende olmuyor kucuk motorla :D
Kucuk hacimliyi bi kucuk gorme durumlari oluyor ve pek selam da vermiyorlar.
Duke ile giderken duke kullananlardan selam aliyorum en cok :D
İçi boş insanlar genelde kendilerini sahip olduklarıyla tanımlayıp, o arabaya, o eve, o cep telefonuna, o motosiklete sahibim diye kendilerini bir halt sanmaya başlayabiliyorlar. Bunun sebebi temelde cehalet ve egodur. Büyük motora biniyor diye kimseye ne abi derim ne de usta ayağı çekerim, orta yaşa dayanmışken bu saatten sonra abi, baba moduna kendim gelmişken kimsenin artizliğini, nazını, havasını çekemem.
Zaten son 2 yıldır motosiklete neredeyse tamamen ulaşım amaçlı biniyorum, çok nadir tur için bindiğim, ha ama işe gidip gelirken de motosiklet sevgimi tatmin ediyorum filan. Bu esnada bu yaştan sonra kimseye ne selam verdi vermedi diye takılırım, ne de selam verecem diye debelenirim. Memleketimizde genel bir kültürsüzlük, cehalet ve kendini meta ile tanımlayıp bi halt sanma varken, BMW'ye bindi diye havalanan adamın durumu da normaldir, 600cc'ye bindim diye havalananınki de, hayatında kaç kitap okudun desem benim şu kadar kitabım var cahil seni desem bu durumda da ben aynı duruma düşerim mesela.
Bu yüzden bu tip konulara takılmamak lazım, motosiklete yeni başlarken bir hevesle motorcu kardeşliği ayağı oluyor insanda ama çok sık binmeye başlayıp bir de bu işlerin esasen çok saçma olduğunu anlamaya başlayınca bazı şeyler değişiyor. ben uzun zaman buralara da yazmamıştım, bazen diyorum, ne halt ediyorsun burada. Motoruna binip kimseye fazla takılmamak, böyle işlere fazla kafa yormamak en iyisi diyorum son zamanlarda.
Ki pek çok ciddi sürücünün internette bir üyeliği bile yok, onlar motosikletine binip yoluna gidiyor. Başı ağrımıyor, selam aldı almadı diye.
Reklamlar
-
Bu arada varsın selam vermesin bak selam vermeyen kişi şöyle bir adamsa varsın eksik kalsın valla
Not: Daha önce burada muhabbeti dönen 1200 GS Adventure sahibi eleman.
-
Şehir içi trafikte sürekli korna ile selamlaşmaya çalışmak maalesef amacına ulaşamıyor millet başka birşey oldu zannediyor. Şehir içi o karmaşada bence de gereksiz.
Bazı chopper veya cruiser grupları var onlara çok gülüyorum iki tane patch alıp üstlerine diktikleri için triplere giriyorlar salak saçma hareketler ego tavan yapmış ve bunların hepsi maalesef görmemişlikten ve cahillikten oluyor. Montuna Patch dikmekle 5-10 motor beraber gezmekle adam olunmuyor maalesef.
-
Valla büyük küçük hiç dikkat etmiyorum hatta gördüğümde her zaman ilk selam verenlerdenimdir.
Bazen geri cevap gelmiyor pişman ediyolar ama olsun alışcaklar yavaş yavaş.
İMAM SOLLARSA CEMAAT YANLAR
-
Antalya da kimse birbirine selam vermiyor burada iyice karışık sanırım En güzeli yola odaklanıp devam etmek ha birisi yolda kalmıştır ya da zor durumdadır hemen çeker sorarım ekipmanli yada ekipmansiz ayırt etmem etmekte saçma olur zaten. Onun dışında trafikte rahata takip yoluma bakıyorum
-
kardeş hayatta ki tek derdin umarım bu olur
-
Çok da takılmamak gerekir. Hafta sonu gezilere çıktığımda her motor gördüğümde bir selektör yaparım. Slm vermiş vermemiş çok da şeetmem. Kimin dua'sı ile doğdum da beddua'sı ile öleyim
-
... bi de o var.
"Selam verdim almadi" seklinde moral bozuklugu olacaksa hic vermeyin bence. Sonucta selam verme gibi bir zorunluluk yok. Verince almak gibi bi zorunlulukta yok. Maksat iyi niyet, ortama pozitiflik salmak, iyilik guzellik... Ama ise yaramayacaksa, hatta daha kotu olacaksa ne gerek var?
Karsidaki alsin almasin farketmez, fazladan verecek selaminiz varsa verin. Yoksa birakin kalsin. Moraliniz iyi olunca, "ben selamimi veririm, alirsa ne ala, almazsa da cani sagolsun" seklinde rahat hissettiginiz zaman verirsiniz.
-
Kaskı olana cc gözetmeksizin selam veririm , hatta bu gün aşti nin önünde bi arabacı yol verdiği için teşekkür baabında korna çaldım karşılığında öpücük attı ablamız güzel şeyler bunlar 😁
-
bende buyuk motor kullanıcısıyım özellikle gözlerini içine bakarım selamlaşmak için benim motor sevdam diyer motorcularla selamlaşmaktır
bazı ınsanlar ego sayibi olabılır boşver onu
-
Mexico adlı üyeden alıntı
Dostum hata sende. Öncelikle tişörtle motora binen veya ekipmanı tam olmayan biri benim nazarimda motorcu değildir.
Bazen denk geliyorum, adam çin malı motora biniyor, üzerindeki ekipmanlar motordan pahalı. Veya 1000'lik racing sürüyor full ekipman. Benim nazarımda bu adamlar motorcudur. Bunlara hep selam veririm. Bana geri dönmeyende olmadı.
Ama nerede sırf şekil için motora binen, züppece hareketler yapan, ekipman falan nedir bilmeyen insanlar var, onlara ne selam veriyorum, nede sağa çektiklerinde bir sorun mu var diye duruyorum. Aynısını sana da tavsiye ederim.
Selamlar.
Altına imzamı atarım.. Aynen katılıyorum dediklerine.. İyi sürüşler...
-
Boldpilot adlı üyeden alıntı
Kaskı olana cc gözetmeksizin selam veririm , hatta bu gün aşti nin önünde bi arabacı yol verdiği için teşekkür baabında korna çaldım karşılığında öpücük attı ablamız güzel şeyler bunlar
öpücük mu? Niye kimse bana öpücük atmiyo ulen? Dunyaya kusup kabuguma mi cekilsem ki?
-
Kaskı olana cc gözetmeksizin selam veririm , hatta bu gün aşti nin önünde bi arabacı yol verdiği için teşekkür baabında korna çaldım karşılığında öpücük attı ablamız güzel şeyler bunlar
Ne güzel biz ablalardan yol istercesine baktığımızda telefonla konuşurken yada makyaj yaparken şöyle bir hıh bakışı atıp yolu kaptmaya devam ediyorlar. Şans olacak abi adamda Şans
-
Pahalı motora binip kendisini ayrıcalıklı görenler var. Hatta biri daha geçen gün bana "ben motor ve benzin fiyatları artsın herkes motora binmesin. Ben pizzacıyla aynı görülmek istemiyorum" dedi. Her ne kadar haklılık payı olsada kendisini ayrıcalıklı olarak görenlerde mutlaka olabileceği gibi kimseye,trafiğe saygı göstermeyen motorcu adını karalayan motosiklet sürücüleride yok değil.
Bemde çok sık selam veririm ama bazen korna duyunca selam mı veriyor yolmu istiyor yoksa başka birine mi çaldı anlmayabiliyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:23 ----------
Ben şahsen bmw gibi pahalı büyük motora biniyor diyerek kimseyi ayrıcalıklı da görmüyorum.
-
hasmet adlı üyeden alıntı
öpücük mu? Niye kimse bana öpücük atmiyo ulen? Dunyaya kusup kabuguma mi cekilsem ki?
Hjc varken öpücük atan yoktu hiç , agv şekilli şükullu . Benim kaskın vizöre bakıp makyaj yapan bile oldu bu gün 😁
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:28 ----------
Angrypower adlı üyeden alıntı
Ne güzel biz ablalardan yol istercesine baktığımızda telefonla konuşurken yada makyaj yaparken şöyle bir hıh bakışı atıp yolu kaptmaya devam ediyorlar. Şans olacak abi adamda Şans
Tuğralı doblocu yolu kapatmak için sağa sağa sürdü ama 1 şerit sağa atladım gazladım ,onada dert olmuştur o trafik oh olsun ☺
-
Hjc varken öpücük atan yoktu hiç , agv şekilli şükullu . Benim kaskın vizöre bakıp makyaj yapan bile oldu bu gün
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:28 ----------
Tuğralı doblocu yolu kapatmak için sağa sağa sürdü ama 1 şerit sağa atladım gazladım ,onada dert olmuştur o trafik oh olsun ☺
Bende bi tane Rossi kaskı mı alsam nspsam? Erzurum'da öpücük atarlar mı acaba
-
RoofRoof adlı üyeden alıntı
Aman kanka,öpücük yerine zopa atabilirler...
-
RoofRoof adlı üyeden alıntı
Öpücüğü bilmemde 2 kez gittim , Erzurum'un insanını çok sevdim şahsen . Belkide askerdim ondandır , Erzurum batı kışla jandarma komutanlığı Ve 9. Kolordu komutanlığına gitmiştim.
-
Öpücüğü bilmemde 2 kez gittim , Erzurum'un insanını çok sevdim şahsen . Belkide askerdim ondandır , Erzurum batı kışla jandarma komutanlığı Ve 9. Kolordu komutanlığına gitmiştim.
Erzurum'un insanı iyidir ama arkadaşlığa gelince iş biraz boka sarıyor. Yabancıya çok yardımseverlerdir, ilgililerdir o ayrı.
-
Hjc varken öpücük atan yoktu hiç , agv şekilli şükullu . Benim kaskın vizöre bakıp makyaj yapan bile oldu bu gün
Aga bende iş yerinde Kangoo Extrem kullanıyorum. Görevli yazısını çıkarıyorum tek olduğumda. O tuğralı dobloculara hafif ticari araç nasıl kullanılır die pratik trafik dersleri aktarıyorum Tuğra yok belki arkada ama jilet gibi giren bir Kangoo gördüklerinde hemen kendilerine geliyorlar. Tecrübe ile sabit
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)