Bizim burda da mt 09 veya 07 ler var adam sürekli aynı yerde baston gibi oturmuş motor dönüp duruyor 2 ye atamıyor korkudan :D deri ceket+gözlük geziyor ortalıkta
Bizim burda da mt 09 veya 07 ler var adam sürekli aynı yerde baston gibi oturmuş motor dönüp duruyor 2 ye atamıyor korkudan :D deri ceket+gözlük geziyor ortalıkta
Selam veren herkese selam veriyorum ama ben ilk selam vermiyorum kolay kolay istanbul içi zaten kornalar susmuyor kim kime çalıyo belli değil
Harley e binen insanlar genelde harleye binenlere selam verip birbirlerine tapiyorlar. Onlar ve dierleri diye ayirabilirsiniz. Trafikte en guzel selam şekli selektördür anladiginizda goruceksinizki herkes selam verip aliyor.
Heyecanla başlar insanlar motora binmeye. Bir süre sonra bunun bir araç olduğunu anladığında gerçek motorcu olacaksın. Evet belki biraz fazla mutluluk veren bir araç ama o kadar. Neden ona daha fazla manalar değerle yüklemeye çalışıyorsunuz? Bu boşuna bir çaba. çok da şaapmayın arkadaşlar.
Motoru ve motora binmeyi çok seviyorum ama neden binen insanlara durup dururken dıt dut selam vereyim alayım. Hele şehirde karmaşa içinde. Işıklarda dururken göz göze gelirsek başınla selam verirsin , kaza yapan , benzini biten , arızalı motor görürsen yardım edersin.... budur. gerisi dıt dut göstermelik saçma manasız bir harekettir.
Kendime post it:
1 - "Selam verdim, rüşvet değildir deyu almadılar" denilecek.
2 - Selam vermeyenler hain ilan edilecek.
3 - Acilen şeküllü şüküllü bir kask edinilecek, ablalardan yol istenecek, öpücük atılması beklenecek.
4 - Öpücüğü kıllı bir abi atarsa, hemen gaz açılıp oradan topuklanacak.
valla nc kullanıyorum ama herkese selam verıyorum alıyorum gs kullananlardan şıkayetçıyım selam felen vermıyorlar
Kimseden abi desin beklentimiz yok. Ayni kişi olup 2 farkli motorda insanlarin tepkisinin farkliligindan bahsettim sadece. Hatta "abi motoru" diye espri konusu olmuştur bu aramizda.
Eşim sık sık selam verir karsilik alsa da almasa da. Selam vermediler diye krize girmiyoruz bizde. Herkes nasil istiyorsa oyle surebilir..
Insanlar sahip olduklariyla tanimlanmayi ve ona göre davranilmayi seviyor ama malesef.
Yok ben o abi meselesini size ithafen yazmadım, abi çeken, yalakalık yapanlar için yazdım esasen, yanlış anlaşılmasın. Benim de var tanıdıklarım, işyerinden mesela. En iyi araba, en çok para en fiyakalı kıyafetler kimde ise ona yalakalık eden filan(hatta bu kadınlarda da çok var maalesef).
Yoksa siz 600'e biniyorsunuz diye size abi diyene siz bana abi deme diyecek değilsiniz ya.
Kastım doğru anlaşılmıştır diye umuyorum yukarıda detaylıca yazmıştım zaten.
Selamlar.
NOT: Kısaca fazla takılmamak, sürmeye devam etmek lazım, bana göre bunlar bu işin en havadan sudan kısmı çünkü.
NOT2: Ve evet insanların kayda değer bir kısmı maalesef başka bir özellikleri olmadığı için kendilerini sahip oldukları metalarla tanımlıyor ve bir şey oldum sanıyorlar. Gecenin bir yarısı müziği bangır bangır açarak mahalleden geçen koskoca adamlar biliyorum çoluk çocuk sahibi. Bunlar hep bir olamamışlık, bir boşluğu doldurma, kendini etrafa mühim biri gibi gösterme dahası bakın ben bu arabaya biniyorum, bu müziği dinliyorum diye düşünüp dikkat çekme çabası. Yoksa cahil 19 yaşında müziği açıp mahalledeki kızı balkona çıkaracağını sanan ya da o sokakta sevdiği kız olan çocuğa lafım yok, onun daha alacağı çook yol var.(Ya da asla alamayacağı)
en iyisi el sallamak. Babamla artçılı sürüş yapmıştık her gördüğüm motorcu kankilerime ve abilerime selam verdim (virajın ortasında el sallamadım tabii ki de) , el salladım takan taktı takmayan takmadı. motosiklet Honda CBF250
Ya bu başlık halen mi sürüyor? Arkadaşım bende trafikte büyük motorları takmıyorum. Onlar araba gibi beklerken aralardan cart cart geçiyorum. Uzun yolda da gördüğüm süre en fazla 1-2sn. Ne uzattınız şu konuyu yahu Abs'niz olayım kaydırmayın şu konuyu daha fazla
ne takacam elin fakir 150 cc lik comuntercisi gelmiş düt düt korna çalıyor
kimseye selam vermiyorum kimsede bane selam vermedi şimdiye kadar yani muhtemelen farketmemiştir bile. istanbulda trafikte o kadar çok motosiklet var ki hangi birine selam vereceksin.
cruiser kullanıcılarına gelecek olursak cruiser/chopper kullanıcılarının çoğu arada sırada hava güzel olunca keyfine motosiklete binen insanlar yani günlük vasıta olarak kullananı binde birdir. o harleylerin falan çoğu ayda 100 200km ya yapıyor ya yapmıyor o da sezonda. Hal böyle oluncada bu kişilerden motorcu davranışı refleksi beklemek doğru değil.
Ben selam verdiğini anlayana kadar genelde geçip gidiyoz
genel olarak yazmasaydın be kardeşim bende 1100 dragstar var bugün bitane 50 cc bitane 100 ve 125 motorlar korna bastılar selamlaştık bu işin büyük küçük cc yok motor ruhu olan adam selamlasır zaten bende başladığımda 1100 le başlamadım
Ankarada zaten hatırı satılır motosiklet kültürü yok. Genelde kuryeler görüyorum yollarda. Onlarda ekmeğinin derdinde. Bir iki normal motorcuya selam verdim geri dönüş alamadım. Selam verme işini bıraktım. Karşı taraf selam verirse kasksızlar hariç almamazlık etmem.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)