Motorun çekişi yakısı gozlegorulur sevıyede değişti kötüleşti. Motor mt125 Kastamonu olukbasındakı shell
Motorun çekişi yakısı gozlegorulur sevıyede değişti kötüleşti. Motor mt125 Kastamonu olukbasındakı shell
Gerekli Kuvvet Damarlarındaki ASİL KANDA MEVCUTTUR!
M.Kemal ATATÜRK
başka birşey sebep olamazmı hocam shell i herkes sever nedense
yakıtın kötü olması marka ile alakalı değil,istasyon sahibinin emdiği süt ile alakalıdır
shell ile alakası yok kardeşim istasyondan istasyona çok farkediyor
shell kaliteli yakıt versede belki depo pis veya başka katkılar katıyorlar
ama doğru istasyondan istayona yakıt değğşiyor
Bizim burda bi shell var evime yakın. Hep ordan alıyorum hiç bi sıkıntı çekmedim.
O istasyonu hemen şikayet edin bence shell e. Özellikle çekiş-performans konusunda çok iyidir normalde shell yakıtları.
shell de sıkıntı yok. hatta en iyi randumanı shell verir. belki aldığın yerde sıkıntı vardır
tüm benzinler aliağadan çıkıyor. Shell ve ya energy yada po hiçbir farkı yok sadece her marka kendi katkısını katıyor benzine. o yüzden fazla takılmayın bu marka olayına...
ben asla shell den benzin almam.sebebide işte bu en çok şikayet duydugum benzin firmasıdır açık ara.yakın arkadaşlarımında başlarına bir çok iş geldi.tabi bunun ücretini ödediler sorun çıkartmadılar bunuda yaziyim.dizel araca benzin koymak gibi vs
Benzini Shell’den taktiği kelden diyorlar.
Alayına mermi!! Haftada 1 sürüyorum artık.
Bende hep shellden alırım başka yerden almıyorum artık. En iyi benzin shellde bence.
Tvs varken opetten alıyodum. Sıkışık trafikte yolda kaldım. Sorun benzindeki pisliktenmiş. 2 senedir shellden alıyorum herhangi bir yamuğunu görmedim.
OKuyun beyler bu konuyu. Baya bilgi var konuda.
https://mobile.donanimhaber.com/ista...sey--124867179
Markadan dolayı değildir istasyonda sorun vardır bende pek shellden almam bp total tercihim
Teker çabalarınında etkisi olabilir mi acaba ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)