Birdaha shellden yakıt alan en adi...
Reklamlar
-
EUOGLU adlı üyeden alıntı
Opet veya bp den alırdım oncesınde fakat shellden alınca 2 km sonra hemen cekıs degıstı
yakıt aldıktan 2.km sonra çekiş değişmesinin aldığınız yakıt ile alakası nedir? Motosikletiniz 2km mesafede deponun dibinde minnacık bir miktar benzin yakar bu zaten benzin almadan önce sizin deponuzda olan benzindir. Aldığınız benzini 2km sonra performans değerlendirmesi yapmak için deponuzda bir damla benzin kalmaması gerek. Çekiş bukadar değiştiyse yakıttan değil başka birşeylerden şüphelenmek ve bir ustaya gitmek daha mantıklı ve doğru olur. Denk gelmiş başka birşey vardır.
Reklamlar
-
MahmutBiner adlı üyeden alıntı
yakıt aldıktan 2.km sonra çekiş değişmesinin aldığınız yakıt ile alakası nedir? Motosikletiniz 2km mesafede deponun dibinde minnacık bir miktar benzin yakar bu zaten benzin almadan önce sizin deponuzda olan benzindir. Aldığınız benzini 2km sonra performans değerlendirmesi yapmak için deponuzda bir damla benzin kalmaması gerek. Çekiş bukadar değiştiyse yakıttan değil başka birşeylerden şüphelenmek ve bir ustaya gitmek daha mantıklı ve doğru olur. Denk gelmiş başka birşey vardır.
Az yakıt kalmıstı aldıgımda bu seferde yine az yakıt kalınca opetten aldım ve 2 3 km ıcınde cıddıyım hıssettırdı değişikliği
-
Shel nitro kullaniyorum ve cok memnunum hem performans hemde +km sagliyor. Motor crf rally.
-
Az yakıt kalmıstı aldıgımda bu seferde yine az yakıt kalınca opetten aldım ve 2 3 km ıcınde cıddıyım hıssettırdı değişikliği
Söylediğim gibi motosikletiniz 2 km mesafede bir bardak yakıt yakar yakmaz. Böyle bir fark hissetmeniz imkansız. 20 30 Km gidersiniz belki anlaşılır fakat 2kmde fark imkansız. Belki o an yakıt deposundaki bir pislik motora indiği için yakmakta zorlanmış olabilir. Belkide piskolojik birşeydi hissettiğiniz.
-
kardes,ne oldu mesela motora?
0-60'i mi agirlasti ?
cekis mi dustu,dustuyse neye gore dustu ?
top speed 120 iken 70'i mi gecmiyor?
psikolojik olarak degil de somut veriler uzerinden anlatirsan daha iyi olur.
bak mesela bi kere ucuz diye degisik bir benzinciden yakit aldim,motor stop etti calismadi. devir 5,000'i gecmedi.
hemen bosaltip,baska yerden aldim toparladi.
-
Şel dediğiniz , dönyayı orta barnağında döndüren yedi gız gardeşten birisidir , yaşanılan sorun herne ise istasyon ile ilgili diye düşúnüyorum.
-
blacktulip adlı üyeden alıntı
kardes,ne oldu mesela motora?
0-60'i mi agirlasti ?
cekis mi dustu,dustuyse neye gore dustu ?
top speed 120 iken 70'i mi gecmiyor?
psikolojik olarak degil de somut veriler uzerinden anlatirsan daha iyi olur.
bak mesela bi kere ucuz diye degisik bir benzinciden yakit aldim,motor stop etti calismadi. devir 5,000'i gecmedi.
hemen bosaltip,baska yerden aldim toparladi.
Alr devırlerdekı cekıs düştü topspeed e cıkıs agırlastı ve normalden daha fazla yakmaya basladı çünki aynı tempoda gıtmek ıcın daha fazla devir cevırmesı gereklıydı.
Psikolojik mı bılmrm ama daha once motoruma bınmıs bırkac kısı knk farklı bısı var dedıler.
-
yakıtımı sürekli shellden alırım ama bir kere a istasyonundan aldım araba stop edecek şekilde çalışıyordu sorun yaşadım şuan b shell istasyonundan alırım benzinde lpgde sürekli oradan alırım herhangi bir sıkıntı olmadı
-
Alr devırlerdekı cekıs düştü topspeed e cıkıs agırlastı ve normalden daha fazla yakmaya basladı çünki aynı tempoda gıtmek ıcın daha fazla devir cevırmesı gereklıydı.
Psikolojik mı bılmrm ama daha once motoruma bınmıs bırkac kısı knk farklı bısı var dedıler.
Yanlış anlama shell vpower yakıt aldıysanız ilk 2 km de olması çok düşük ama diğer benzinliklerde aldığın yakıt içindeki yada depodaki ufakta olsa bulunan pas vs motora gitmiş olabilir. Dyneflex teknolojisi kullanılan yakıt aracın performansını artırmaya ve depoyu temizlemeye yöneliktir.Sürekli kullanımda farkı göreceksin.
Shellde çalıştığım için değil ama sorun olacağını düşünmüyorum. 4442020 4441504 noları arayıp şikayetçi olun. istasyondan ve sizin motorunuzdan numune alınacaktır. Numunede sıkıntı olursa (başka istasyondan alınan çok miktarda yakıt bulunursa) şikayetiniz hakkında işlem farklı olabilir. Ama aldığınız yakıt shell olarak çoksa depoda ve yakıtla ilgili bir sorun varsa gerekli işlemleri de yaparlar.
Seni mağdur etmeyeceklerine eminim. İstasyondan kaynaklı sorun olabilir. Onuda çözerler.
Yine söylüyorum yakıttan kaynaklı bi sorun yoktur. Sorunun çözümünün ne olduğunu merakla bekliyeceğim.
-
patpop adlı üyeden alıntı
Yanlış anlama shell vpower yakıt aldıysanız ilk 2 km de olması çok düşük ama diğer benzinliklerde aldığın yakıt içindeki yada depodaki ufakta olsa bulunan pas vs motora gitmiş olabilir. Dyneflex teknolojisi kullanılan yakıt aracın performansını artırmaya ve depoyu temizlemeye yöneliktir.Sürekli kullanımda farkı göreceksin.
Shellde çalıştığım için değil ama sorun olacağını düşünmüyorum. 4442020 4441504 noları arayıp şikayetçi olun. istasyondan ve sizin motorunuzdan numune alınacaktır. Numunede sıkıntı olursa (başka istasyondan alınan çok miktarda yakıt bulunursa) şikayetiniz hakkında işlem farklı olabilir. Ama aldığınız yakıt shell olarak çoksa depoda ve yakıtla ilgili bir sorun varsa gerekli işlemleri de yaparlar.
Seni mağdur etmeyeceklerine eminim. İstasyondan kaynaklı sorun olabilir. Onuda çözerler.
Yine söylüyorum yakıttan kaynaklı bi sorun yoktur. Sorunun çözümünün ne olduğunu merakla bekliyeceğim.
Çok geç. Bp den yakıt aldım ve eskı gidişine kavuştu motor ohh be dedırttı
-
burak burk adlı üyeden alıntı
ben asla shell den benzin almam.sebebide işte bu en çok şikayet duydugum benzin firmasıdır açık ara.yakın arkadaşlarımında başlarına bir çok iş geldi.tabi bunun ücretini ödediler sorun çıkartmadılar bunuda yaziyim.dizel araca benzin koymak gibi vs
O firmayla veya istasyonla alaklı bi durum değil. Pompacının dikkatsizliği.
-
Shell'den başkası yalan...
-
thedarkfire adlı üyeden alıntı
O firmayla veya istasyonla alaklı bi durum değil. Pompacının dikkatsizliği.
İstasyon ile alakalı değil mi? Pompacının dikkatsizliği mi. Siz çok haklısınız!
Hocam motor eski randımına kavuştu ise o firmanın benzinine alıştığı için olabilir mi yada psikolojik olabilir mi?
Bide bu dynaflex teknolojisi ile alakalı olabilir mi? Bi araştırın derim. Argeye önem veren bir firma shell
-
Podan almam bende arkadaş niye anlamadım yarı yarıya az yol gidiyor..İki scooterımda da aynı sıkıntıyı yaşadım iki podada aynı sıkıntı..
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
-
patpop adlı üyeden alıntı
İstasyon ile alakalı değil mi? Pompacının dikkatsizliği mi. Siz çok haklısınız!
Hocam motor eski randımına kavuştu ise o firmanın benzinine alıştığı için olabilir mi yada psikolojik olabilir mi?
Bide bu dynaflex teknolojisi ile alakalı olabilir mi? Bi araştırın derim. Argeye önem veren bir firma shell
Pompacı dalgınlıkla gidip dizel araca benzin koyuyorsa istasyonun suçu ne?
Olan olmuş sonuçta zararı karşılaşmış mı ben ona bakarım.
-
Motorun çekişi yakısı gozlegorulur sevıyede değişti kötüleşti. Motor mt125 Kastamonu olukbasındakı shell
bi bakayım dedim aynı ilde çıktık ya
hastanenin yakınında vardı 1 2 tane onlardan birimi ?
-
sey_47 adlı üyeden alıntı
Güzel ve doğru tespitlerin olduğu dürüst bir yazı. Teşekkürler.
-
thedarkfire adlı üyeden alıntı
Pompacı dalgınlıkla gidip dizel araca benzin koyuyorsa istasyonun suçu ne?
Olan olmuş sonuçta zararı karşılaşmış mı ben ona bakarım.
Dalgın olmasında istasyonun suçu yokmu? Daha düne kadar bir çok istasyonda 24 tutuluyordu. Ne demek 24 tutmak biliyormusun?
24 saat o istasyonda çalışmak demek.
24 saatte öyle istasyonlar varki belki 500 araç bakar bir adam kolay işmi?
Haftalık izin vermeyip köle gibi çalıştıran istasyonun hiçmi suçu yok? Herkes pazar günü evinde yatarken sana 1 pazar olsun tatil vermeyen istasyonun hiç mi suçu yok?
Kimi istasyonda araç gelsin gelmesin ayakta beklemek ne demek biliyormusun? Bacaklarında varis oluşması yorgunluk tan davul gibi ayak şişmesi.
12 saat çalışıp asgari ücrete talim etmek, bin bir insana laf anlatmak, her an ölüm tehlikesi yaşayabileceğin bir iş yapmak bunların hiç birinde istasyonun suçu yok mu?Müşteri kaçmasın diye acele ettirip sonucunda yanlışlıkla mazot yerine benzin katılmasında istasyonun suçu yok mu?
Daha düne kadar tüm istasyona giren araçları takip edipte hangi araca hangi yakıtın girdiğini bilen sistemi kurmayan Firmanın da suçu yok değil mi?
Şimdi firmalar istasyonda ki aracın plakasından hangi yakıtı aldığını kaydediyor. Bunun sonucunda pompacı yanlış katmaya kalkarsa pompa uyarıyor müşteriye sor diye.
3 kez yanlış pompa açılırsa sistem 3.de o yakıt tipini hafızaya alıyor. Yani dizel bi plaka benzinli araca verildiğinde sisteme benzini kaydetmek için 3 kez benzin tabancası kaldırılıyor. Bu sistemi imkanı olmasına rağmen daha 4-5 ay önce kuran firmanın suçu yok mu?
Sonra pompacı yanlış kattı.
Neyse gece gece yine sinirlendim.
Yalnız sana değil sinirlenmem. Yaşadıklarıma ve hatırladıklarıma ve hayatımda yıllar önce karşıma çıkanlara......
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)