bende tıs tıs tıs gidiyorum valla ..sabah sabah keyifli..akşam daha da keyifli ...
arabayla gidince cinnet geçiriyorum
bende tıs tıs tıs gidiyorum valla ..sabah sabah keyifli..akşam daha da keyifli ...
arabayla gidince cinnet geçiriyorum
Giden var gidemeyen var arkadaş açmayın böyle başlıklar.
Ama ne güzeldi ya bi zamanlar eşim çocuğa bakıyordu ücretsiz izindeydi
ben her sabah işe gitmek için motoruma atlıyordum arabaların arasından fıtı fıtı geçiyordum,
biraz gazlayıp kaskın içinde çığlık atıyordum.
Motoru park edince suratımdaki gülümseme, kollarımda ekipmanlarla asansör kuyruğunda beklerken
millet bana tip tip bakıyordu sabahın körü bu yaz sıcağında bu manyak niye deri montla geziyo diye. Güzel günlerdi be aaaah aaaah şimdi bi öğle aram var işte hafta içi o da 2-3 haftada bir :(
Bağımsızlık benim karakterimdir.
ATATÜRK
sürüşte bir problem yokta başkasının kafa göstermesi yüzünden düşme riski fazla o yüzden hesabımızı buna göre de yapmak lazım bence de bu kadar hız yapmayın, bu arada makinede kaydırmalı debriyaj mı var acaba bu hızlarda arkanın kayması gerekirdi, güle güle kullan müzik koymayıp sadece gazlayınca gelen o sesi dinlesem daha mutlu olurdum sesi çok güzel geldi.
Bu sürüş modu ve ruh haliyle motor kullanmak tabii ki keyifli ama... İşin büyük bir ama kısmı var. Gerçekten aldığımız haz kendi hayatımızdan daha değerli değil. Evet müthiş bir adrenalin müthiş bir keyif hatta yolun bitmesini istemiyorsunuz çoğu zaman vs. fakat çoook dikkatli kullanmanız lazım. Girdiğiniz o aralardan birinde sağdaki veya soldaki araçlardan birinin bir dönüşü kaçırıyor olduğunu ya da aniden şerit değiştirmeye karar verdiğini düşünün ve bunu sinyal vermeden anlık bir karar mekanizmasıyla yaparlar genelde. Düşünmek bile istemiyorum. Lütfen dikkatli sürün. Motorunuz tekrar hayırlı olsun gayet de güzel gidiyor.
hocam turşu başka birşey önünde güzel bir kız olabiliyor mis gibi parfüm kokusu gelebiliyor içinde bahar neşeşi gelebiliyor ......
Yada karşıdan koltuk altında 3 kişi öldürmüş kokan biri olabiliyor böyle kan basıncın düşmeye başlıyor ,başın dönüyor miğden bulanıyor ......
ben yıllarca kullandım hergün kartaldan beşiktaşa metro ile gittim ne zaman motoru aldım hayatım değişti, tehlikeli şüpe yok ama istanbulda adam teksas katliamı gibi metro hattına düştü...... final destinatin 7 de yok o sahne......
Bindirin bakalım beni o metro hattına inermiyim....
Ha bu arada sürüş bana gayet keyifli geldi, apaçilik içeren bir durum yok, performanslı bir kullanım ve 500 cc nin her biri iş görüyor (:
Böyle bir tansiyonda seyir halinde olmak için girilebilecek en makul şartları göz alıyor.
500 cc bir motosiklet işini bilen için çok yeterli hafta sonu arkadaşımla Sarıyer' den Fener' e doğru gittik. Ducati Monster 821' i var. 112 hp bir makine. Ve ikimizde yüksek tempoda sürdük. Ben keyif aldım korkmadan gaz açtım. O ise çok kontrollü sürdü. Çünkü büyük güç büyük sorumluluk getirir.
'' Uncle Ben ''
Kamyon şoförü olduğum için hiç tadamadığım zevk.
Şerit değiştirirken önünüzdeki arabanin sizin görmediğiniz gereksiz birseyden ani fren yapabileceğini düşünün ki ihtimali çok fazla.
Keyifiniz daim olsun. Ben de işe motorla gitmeyi cok seviyorum ama günlük uykumun yaklasik 5te 1 ini serviste alıyorum.
İzleyince çok dikkatsiz sürdüğünü görüyorum. İnan bana gazlaması tatlı gelir ama bir tanesi kasıtlı veya kasıtsız seni sıyırsa orada motora tövbe edersin. Benim gitmeyen Dominar'ımdan sonra senin motorun seside gidişi de çok hoşuma gitti ama sürüşün değil. Kazasız belasız sürmen dileğiyle...
Kazasız belasız inşallah. Bu motosikleti çok merak ediyordum görüntü muazzam videodan gördüğüm kadarıyla gidişide muazzam çok beğendim bende ama malesef fiyatı beni aşıyor.
kesinlikle motorun keyfi ile o hareketler müthiş zevk veriyor, ancak dikkatli ol derim, her şey böyle başlıyor ve hastanede bitebiliyor, mesela 0:57 deki bmw arkasından çıkmak gibi, bazen bu tip yakın çıkışlarda istersen süpermen ol araba sinyal vermeden bir sağ yapsın düşünmek istemiyorum sonucu, bunları dememdeki sebep, deneyim hem de baya bir deneyim, en basiti kendimden örnek; e5'de solun sol tarafından binlerce defa gittim ancak bundan 4 sene önce hızımı düşük tutmama rağmen o yıllarca aklımın bir köşesinde olur mu dediğim olay oldu ve bir arabanın yanından geçerken gerçekleşti, o minicik boşluğa burnunu aniden saçma bir şekilde sokası tuttu, şansa ki hem hızım düşük hem de çok şanslı bir şekilde amele sümüğü gibi yere yapışırken büyük bir kazayı ufak tefek sıyrık ve eziklerle atlattım, motorda ise işte 4 sene öncesi 4 bin küsür tl'lik hasar oldu( bu zamanda herhalde en az 8-9 bini bulur var sen hesapla kazayı) yani binlerce kez yaptığın, emin olduğun hiçbir şey seni korumuyor, bunu ben değil deneyimler söylüyor, dikkat et derim, ben senin motorundan daha güçlü ilk motorumla bu hızların daha da üstünde makaslar attım, şimdi düşünüyorum da çok büyük hataymış, olması gereken yerlerde yaptıklarım keyifliydi ama trafikte yaptıklarım(13 sene önceki trafik ile şimdiki trafik arasında büyük fark var) bence hiç olmaması gereken hareketlerdi, tabi ki bunca yıldan sonra bunu demek kolay, insanın kanı kaynarken bunu durdurmak cidden zor, umarım her şey yolunda gider ve durulursun, istanbul trafiği hata kabul etmiyor, her geçen gün eskisinden beter, tekerin düz keyfin daim olsun.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)