Bajajin genel sorunu aku ,les bir aku ,hemen kaliteli birseyle degistirilmeli.bol bol oksitlenme yapiyor o aku ,sonra mars basmiyor
Ekrem beye ilgilendiği için teşekkür ediyorum.
Vurdurmak için çok uğraştım elimi debriyajdan çeker çekmez arka tekeri kitliyor bunu bilmeyip bana vurdur demeside tuhaf
ben tek başıma voltranım bak bide happy hour öğrenmiş :D
Ekrem bey olmasa bajajın hali ne olacak. Resmen kuralkanın kurtarıcı meleği
Ekrem atanın forumda ilgisi olmasa bajaj vida bile satamaz
Ekrem ATA vaz here
Sanki bu salaklık bi tek kuralkanda oluyor. Ünlü bi japon bayinin yaptığı indirim kampanyasından kask aldım. Ne buradaki kampanya ilanlarında, ne mağazalarında ürünlerin eksiklikleri olduğu ve tarihlerinin eski olduğu belirtilmemiş. Mağazaya 9 yaşındaki oğlumla gittim, acaip hevesliydi kask için. Baktım kaska 2 sene önce üretilmiş, şimdi başladılar 10 sene raf ömrü falan filan. Neyse çocuk hevesli, kırmayalım hevesini ne de olsa 1 yada 2 sene giyebilecek sonra küçük gelecek diye kırmadım evladımı satın aldım. Lakin sonradan öğrendim ki bu kasklar pinlock ile birlikte satılıyormuş. İletişime geçtim, hani bunun pinlock'u diye sordum. Bana yok bunların pinloku kayıpmış, o nedenle indirimli satılmış falan filan... Bunu başta belirtmediniz ve hiçbir yerde de ilan etmediniz dediysem de başarılı olamadım. Demem o ki bunlar 3. dünya ülkesi olduğumuz için bizleri salak yerine koymakta sakınca görmüyorlar... Siz siz olun indirim kampanyalarına balıklama atlamayın, vardır bi hilesi ...
Dominar ı bende sıfır alıp kullandım. Scooter ihtiyacından sattım ama, kullandığım sürece hicbir sorun çekmedim. Tek marşla uzun uzun yollar aldım, Ne gitmem dedi ne durmam dedi. Fiyatına göre fazlasını veren bir model.
Bizim en büyük hatamız, markanın motoru ile , onun satış ve servisini yapanları bir tutmak. Burdaki konu tamamen satış sonrası ayıbıdır, muhtemel sorun basit bir sorundur ve hallolur, ama Türk usulu bunu yokuşa vurmak adettendir.
Rezalet başka birşey değil. Bajaj markasına uzak değilim ama bu iletiyi okuduktan sonra asla almam. Basit gibi gözükebilir ama 3 gün önce sattığı moturun aküsü bitik 100 tl servis ücreti istemek en ağır küfürden daha ağır bir hakrettir benim gözümde. 1 2 ay sonra olsa durum hadi anlarım ama bunun anlaşılacak bir yanı yok gerçeten.
Benelli MC Türkiye FACEBOOK GRUBU
Ekrem Ata olaya el koydu.Dağılabiliriz
Eğer ki enjeksiyonun benzini püskürtecek kadar elektriği yoksa sabaha kadar ittirsende çalışmaz motor. Bu iş her markada başınıza gelebilir şahsen gelmişti başıma. takviye ile çalıştırıp akünün bakımlarını yaptın mı sorunsuz kullanmaya devam edebilirsin. servisin eline düşmemeye çalışın.
Sürekli motosikleti kullandığım ve evdekilerin ihtiyacı olmadan arabanın yanına yaklaşmadığım için 3 sefer ölümüne bitirdim arabanın aküsünü. İlk ikisinde yokuş aşağı saldım ama benzin pompası için bile elektrik olmadığından çalıştıramayıp ilkinde takviye akü, ikincisinde takviye başka bir arabayı ve aküsünü kullandım. 3.de motosikletten takviye yapıp çalıştırdım ki artık 10 günde bir çalıştırıyorum arabayı.
ne boş yorumlar var hey Allah ım
TVS 200'den vazgeçtim,Ns200 almaya karar verdim...
Az yakıyor
Şehir içi kıvrak
Gazladınmı gitmem demiyor
Piyasası yaygın
Daha ne olsun..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)