Suzuki Neden Türkiye'de Öldü ?
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Bırak kanallar açık kalsın
-
Uygun fiyatlarından dolayı olsa gerek.
-
Arabası daha da beter. Doğan grubu farkı olsa gerek.
Yakında bunu da satarlar.
-
gül gibi markayı şey ettiler
-
Distribütörlüğünü bilen birisi yapmıyor maalesef.
-
Ölürse ölsün ben k9 la mutluyum.
-
En büyük etken tabiki fiyatlardır. Ardından reklam olayı pek yok diye düşünüyorum. Arabalarda da öyle..
"Çok Bilen Çok Yanılır"
Yürüdüğü yolda iz bırakmayan o yoldan geçmiş sayılmaz ...
-
"Olmadı Diye Sızlandığın Duaya,Gün Gelir Olmadı Diye Şükredersin."Şems-i Tebrîzî
-
%6 %20 %37 %18
Adamlar kısaca "vergilerde durum bu biz n'apalım gardaş?" demişler.
-
tamamen F/P dan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.. Performans derken motosikletin performası değil tabiki..
-
そんな税金でしょうか?
あなたのオートバイは何ですか?
Türkçesi:
böyle vergi mi olur m.k. ?
motosiklet sizin neyinize ?
m.k. nın ne olduğunu çözemedim ?
sanırım japon atasözü.
-
Fiyat konusunda Kawasaki ile yarışması ve Honda-Yamaha fanboyları yüzünden tabii ki. Kalitesini, keyfini sahibi olanlar biliyor.
Haco Grup distribütör iken daha da berbattı durum. Model bile getirmiyorlardı. Doğan Holding sayesinde hem araba hem motosiklette ürün yelpazesini genişletti. Ama satışları beklenen oranda değil yine de.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
-
kawasaki için de z-moto bırakıcakmış diye duymuştum geçenlerde ama ne kadar bir doğruluk payı var bilmiyorum.
-
ahe adlı üyeden alıntı
kawasaki için de z-moto bırakıcakmış diye duymuştum geçenlerde ama ne kadar bir doğruluk payı var bilmiyorum.
Zaten markayı yerlerde süründürdüler, bıraksınlar bir zahmet. Z-Moto'dan memnunum diyen daha hiç kimseyi duymadım. Çok yazık.
Road never ends but life does. Ride to live, live to ride.
-
HAZZILHAR adlı üyeden alıntı
Zaten markayı yerlerde süründürdüler, bıraksınlar bir zahmet. Z-Moto'dan memnunum diyen daha hiç kimseyi duymadım. Çok yazık.
bir triplerde ilk başlarda KTM de öyleydi spormoto yavaş yavaş çözülüyo onlarda bakalım z motoda çözülür.KTM millete sevdiren rahmetli barkın abi ve orange day oldu. Kawasakiyi eminim z250sl ninja250sl z300 ninja300 versys650 vs tarzı motorları çok fazla merak eden insan var ama test sürüşleri yok bırakın onu motora dokandın mı o bile sorun oluyo
-
Sadece Türkiye olsa neyse de globalde de yokları oynuyor.Yeni model sıkıntısı var.SV650,hayabusa,vstrom yıllardır aynı tas aynı hamam
-
global konusunu bilmiyorum ama bir revizyon şart gibi 250 makina çıkarttılar pazara girebilmek için 160 top speed olan motor inazuma motoru var millet direk yan gözle bakıyo yani üşeniyolar bence bazı şeyleri yapmaya
-
Evet, bir atılım yapmaları lazım. Belki dört Japon fazla geliyor piyasaya... Rekabet kolay değil.
-
Carbondioxid adlı üyeden alıntı
Bırak kanallar açık kalsın
böyle delikanlıya pamuk mu tıkanır.
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)