Başka Şehirden 0 Motorsiklet Nasıl Alınır ?
Reklamlar
-
Merhabalar,Bursa'dayım İstanbul'dan bayiiden nasıl motor alabilirim? Kargoyla mı gönderiyorlar :D Ücret ne kadar oluyor ?
Reklamlar
-
meraklı genç arayıp bayiyi sorsana
parayı havale yap bayiye, karsa bile yollarlar motorunu merak etme...
-
:D Ya tahmini ücreti merak ettim motoru almaya daha 2 ay var
-
bazı bayiler nakliye yapıyor. ara konuş. yalniz tokatlanma bak, parayı verirsin sonra dimdizlak ortada kalirsin aman ha.
-
Git al , rodajını yapa yapa gelirsin . Şehir içinde rodaj eziyet olur sonra ☺
-
motoru üstüne almadan para verme.
-
Abi daha ilk deneyimim olucak sakata gelmiyim sonra :D
-
süreceksen plaka çıkartman lazım yolda çevirirlerse bağlarlar.ya kargoya otobüse vericeksin bagaja atıcaklar yada çoğu satıcının servis aracı var onla anlaşıcan onlar getiricekler.
-
Bence en güzeli gidip alıp binip gelmek.
Ben zamanında cbr 500r ı istanbuldan aldım geldim.
-
uzun yolda rodaj çok sağlıklı olmaz :D
-
Huseyin9595 adlı üyeden alıntı
uzun yolda rodaj çok sağlıklı olmaz :D
Aksine uzun yolda daha güzel olur.
sabit devir kullanma yeter.
125 lik bi motor için olmayabilir belki bilmiyorum ama 250 cc ve üzeri bi motorla rahat yapılır, ha 125 liklede yapılır ama çok devir düşürünce zaman alır.
-
burak burk adlı üyeden alıntı
süreceksen plaka çıkartman lazım yolda çevirirlerse bağlarlar.ya kargoya otobüse vericeksin bagaja atıcaklar yada çoğu satıcının servis aracı var onla anlaşıcan onlar getiricekler.
Geçici belge veriyorlar plaka çıkartana kadar diye duymuştum, yanlış bilgi miymiş ?
-
thedarkfire adlı üyeden alıntı
Aksine uzun yolda daha güzel olur.
sabit devir kullanma yeter.
125 lik bi motor için olmayabilir belki bilmiyorum ama 250 cc ve üzeri bi motorla rahat yapılır, ha 125 liklede yapılır ama çok devir düşürünce zaman alır.
Rodaj için durmadan her devirde vites değiştire değiştire gitmek gerekmiyor mu?Bunun için en iyi yer şehirçi değil midir?Ben çevreyoluna çıktığım gibi sabit 6. viteste 100'le gidiyorum.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)