100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Yahu o nasıl bir boş kalabalıktır öyle, adamı izliyorlar bir yumruk vursalar, yarısı boşa gider saldıran adama kızıyorum ama şu boş kalabalığa daha çok kızıyorum.Allaha şükür Asker kardeşimiz olaya çok güzel müdehale ediyor.İşin ilginç tarafı Asker, saldırgana müdehale edince boş kalabalık askeri tutmaya başlıyor.İnsanlarda bir acayipleşti.Bazı durumlardada elini korkak alıştırmayacaksın, madem 30 dakikada serbest kalıyor bunlar aradan 2,3 gömçüreceksin sufatına en azından milletin vicdanı biraz rahata ererdi. Biri ordan merdaneyle vursaydı ense köküne, inanın kendim vurmuş gibi sevinirdim ama nerde öyle yiğit
Hamileliğinin farkında ise sebebi nolursa olsun büyük bir ceza alması gerekiyor. bu tartışmaya bile açık değil.
Eğer hamileliğin farkında değil ise "NEDEN dövdü " merak ediyorum. Şiddetin doğruluğunu savunmuyorum ama artık bazı kesim o kadar çok artistlendi ki herkese hakaret edip çileden çıkarıp aşağılayıp arkasını dönüp gidebileceğini sanıyor.
Benim hamile eşime biri böyle bir şey yapsa, anasından çıktığı yere geri sokar sabaha kadar tekmelerim. Şerefsiz herif, cahil psikopat.
Neden dövdüğünü söyleyim, çünkü oradaki kalabalık izlediği için dövebildi. Kaldırımdan trafiğe kapalı alandan gidiyorsanız,milletin dibinden daaat diye korna çalarsanız veyahut egzozu delip milletin kulağını sinir uçlarını gererseniz (mademki milleti kesim kesim ayırmışsınız)hangi kesim olursa olsun sert veya aşırı tepki verebilir.
Onun anasını avradını yedi sülalesini gelmişini geçmişinin.................
Askeri keşke ellemeselermiş.Gebertseymiş şeref yoksunu haysiyetsiz iti.
En son "kamuflajin hakkinı veren* bir abimiz kardeşimiz almış eline, dingilin biride onu tutuyor...
Yok böyle bişey arkadaş ya...
söyleyecek çok şey varda işte, ah terbiye ahhh
Böyle on kişi girince bu işin zevki çıkmıyor. Bir kişi olacak bu itin ağzını burnunu kırıp bırakacak. Hırsla şuursuzca salladığı kolları iki yanında yerde yatacak.
https://eksisozluk.com/hatayda-hamil...9608?a=popular
aha elemanların diline düştük..
https://www.youtube.com/watch?v=8PgnT5HOxlo
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:42 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:44 ----------
100 tlye 1300 km yol giden Volta vs5im
Zaten en ufak olayda motorcular şöyle motorcular böyle. Adam suçlu eyvallah da bizim suçumuz ne?
HONDA
#BZ3082
bizim millet neden bu kadar korkak oldu o kadar adam tukurugunuzle boğarsınız o şerefsizi. ben oturdugum yerde videoyu izlerken hırsımdan kendimi yedim nasil boyle bir olaya kayitsiz kaliyorlar?
Ülkedeki adalet sistemi yüzünden insanlar hiçbir şeye karışmak istemiyorlar. Şahitlik bile yapacak adam zor bulursunuz. Bu yüzden bu tür itlere kimse
bulaşmak istemiyor. Bu şerefsizi tutuklamazlar ama kendini savunmaya çalışan vatandaşı kodese yollarlar; ülkedeki adaletin özeti maalesef bu... Asker
arkadaşa tebrikler.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)