Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

2018 -MT25 mi yoksa 2017- KTM RC390

REKLAM ALANI
    enderox - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Forza 250 Kırmızı :)
    Hayırlı akşamlar,
    Değerli abiler kardeşler sizden yardım istiyorum çok kararsız kaldım.
    Başlıkta görüldüğü gibi bu 2 motordan birini seçmem gerek.
    Elimdeki CBR250R'ı satıp üstüne koyup 2 sinden birini alabilirim fakat kafamdaki sorular beni yedi bitirdi
    Amacım hergün işe gidip gelmek,yaz kış motor kullanan biriyim, KTM 'deki teknoloji tasarım güzel ama 2'ci elde bizi üzer mi?
    Nispeten iyi bir marka sayılır ama parça kalıtesi ve yedek parça ne kadar sıkıntı olur.
    MT25'e gelince neden onu kıyasladım sebebi ise R25'teki grenej prolemi olmaması, bide tarz değişikliğide olabilir.
    Grenajlı motorlardan elimdeki CBR sebebi ile soğudum yolda giderken motordan şakır şukur seslerin gelmesi pek hoş bir durum değil(kronik problem),
    Bide MT25 Night Fluo modeli tasarımı beni benden aldı diyebilirim. sadece yakıt olarak kafamda soru işaretleri var.
    Yani kısacası 4 ay fazla borca girip RC390 alınır mı? Varsa 2 motoruda kullanmış kişilerden tecrübelerini alabilirsem süper olur.
    Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler Tekeriniz düz bassın...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    MT 125-MT25- MT07 - şuan MT09
    Mt 25i kullanmış bi arkadaşım gözün kapalı mt 25 almanı söylüyor şuan monster 821i var hala mt 25ini özlüyormuş o segmentte kesinlikle o diyor
    enderox bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    R25
    valla 2 silindir 14bin devir tadından yenmiyor yamahanın ama 250 cc satıp 250 cc almak ne kadar mantıklı bilemem orasını.ben olsam duke390 alırdım 28.500e veriyorlar şu an cidden iyi fiyat piyasaya göre.led farlar led ekran vs full makina.o paralara 250cc yazık günah.2. elde ktm bi yamaha değil ama rc serisi yerine duke serisi tercih edersen kolay çıkartırsın diyebilirim elinden.rc serisi piyasada tutunamadı desem yeridir.
    enderox bunu beğendi.

Cb500f der kaçarım
    OğuzÖztürk ve mavellen bunu beğendiler.

Motosikleti
    Alıntı serif abi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cb500f der kaçarım
    Dur abi nereye kaçıyon onuda baya düşündüm, tam ömürlük motor ama fiyat birazcık yuksek gibi ya şuan 33.300TL peşin fiyatta 2 lira daha düşşeler gene fazla aylık bin lira taksitle bu kadar oluyor ölene kadarda taksit ödünmuyor,sonra motor gelecek gezemeyeceğiz

YasinC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Performans farkı yaşamak istiyorsan 390

Motosikleti
    CRF 250
    Günlük işe gidip gelmek için kullanmak istiyorsun, en uygun motor zaten hali hazır kullandığın. Gel gelelim motoru değiştirmeyi kafaya koymuşsun...
    OğuzÖztürk bunu beğendi.

Motosikleti
    nc750x
    Cc yükseltmeyeceksen değiştirme.

astrofizik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio beverly 350
    Tekrar 250cc almanın hiçbir anlamı yok,
    Halihazırda CBR 250 güzel motor.
    Duke 390 almak çok daha anlamlı,
    Daha uygun fiyata cfmoto NK 400 var, çok güzel motor, hemde çift silindir,
    Daha da uygun fiyata dominar 400 var.
    Artık bu seviyede motorların çoğu kaliteli, düzgün kullanılır ve bakımları zamanında yapılırsa hiçbisey olmaz.

kalidor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben şu an İstanbul'dayım ama Japon motosikletler Abd'de çok ucuz. Abd temasınız varsa eğer;japon yedek parçalar ucuz. KTM yedek parça konusunda ABD ile yarışır. Ben Atlanta'da yaşıyorum ve bu şehir otomotiv şehri olmasına rağmen Avrupa motosikletlerin yedek parçası pahalı.Japon motosikletler tercih olabilir.

Motosikleti
    Abiler iyi hoş cbr ile devam edelim ama ben takınlı adamım motorsikletin motorundan veya başka biryerinden ses gelince kıl oluyorum, yanlış anlamayın cbr da güzel motor ama kötünün iyisi diyelim, az zorlamaya gelmıyor hissettriyor güc kaybını veya abs yok bir kere, her ani fren yaptığımda arka taraf dans ediyor allaha emanet bir gün gireceğiz bir arabaya. Birde imkan varken eldeki motoru 1-2 senede bir değiştirmeye çalışıyorum yoksa para çarçur oluyor, motorda sevdiğimiz bir meşgale olunca onun sayensinde bir birikim oluyor işte.

astrofizik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio beverly 350
    Parayı en çok çarçur eden şey 1-2 senede motor değiştirmektir.
    Gerçekten sevdiğiniz bir motor alın ve onu yıllarca kullanın,
    Böylece onca sene al-sattan etmeyeceğiniz zarar cebinize kalır,
    Motor 100.000km ye geldiginde de zaten kendini amorti etmiş olur,
    Hatta sonrasında uygun bir fiyattan satıp kâra bile geçersiniz.
    Kural [ Z ] bunu beğendi.

RoofRoof - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DRZ400SM
    Alıntı enderox adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abiler iyi hoş cbr ile devam edelim ama ben takınlı adamım motorsikletin motorundan veya başka biryerinden ses gelince kıl oluyorum, yanlış anlamayın cbr da güzel motor ama kötünün iyisi diyelim, az zorlamaya gelmıyor hissettriyor güc kaybını veya abs yok bir kere, her ani fren yaptığımda arka taraf dans ediyor allaha emanet bir gün gireceğiz bir arabaya. Birde imkan varken eldeki motoru 1-2 senede bir değiştirmeye çalışıyorum yoksa para çarçur oluyor, motorda sevdiğimiz bir meşgale olunca onun sayensinde bir birikim oluyor işte.
    Arkası dans ediyorsa güzel bir çift lastik al. Bende 500R aldığım gibi lastik aldım aldığımdan beri ABS'yi devreye sokamadim.

Ayrıca karenajlardan ses geliyorsa bi vidalarına baktır gevşeyen var mı diye.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    xmax_250 ABS 2015 + Sepetli 52 litre
    Alıntı RoofRoof adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkası dans ediyorsa güzel bir çift lastik al. Bende 500R aldığım gibi lastik aldım aldığımdan beri ABS'yi devreye sokamadim.

Ayrıca karenajlardan ses geliyorsa bi vidalarına baktır gevşeyen var mı diye.
    benim motorda kaymaya başladı ne oldu önceden yavaş sürüyordum hızlı sürmeye başladıkça oldu galiba anlaş mı alsam

127 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yeni kasa CBR500R der kaçarım. Ama biraz daha koymayla MT 7, XJ 6 gibi motorlar alınabiliyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    xmax_250 ABS 2015 + Sepetli 52 litre
    Alıntı 127 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yeni kasa CBR500R der kaçarım. Ama biraz daha koymayla MT 7, XJ 6 gibi motorlar alınabiliyor.
    güzel bir alternatif geldi hem yakışıklı hem güçlü , hem az yakan

gokberk6426 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM DUKE 390 (2017)
    tabi ki de rc390.gidiş olarak ciddi fark var . spormotonun test sürüşüne gidin fikriniz değişeceğine eminim

Motosikleti
    BMW g310r
    bu iki motorun disinda kendi kullandigim bmw g310r i tavsiye ederim onada bir bakin
    artilari; az yakar, rahattir 34bg olmasina ragmen iyi gider parcasi kaliteli frenleri iyi lastikleri fena degil + etraf da ilgi ceken bir motor görenler aa bmw mi bu ucar söyle iyidir böyledir diye tepki veriyor.
    tek dez avantaji 168 i geciremedim topspeed biraz kötü ama bana yetiyor

Motosikleti
    Mondial Mc Roadracer 125 ve R6
    250 cc den açılmış 400 e çıkmış 600 lere değinilmiş adam 1000 lik alıp gidicek heralde.

jimi_hendrix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yohhh
    390, yalnız sele taş dikkat...
    "ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)