Ben bi gün fena kavga edicem
Reklamlar
-
Abi bu gün gidiyorum dümdüz yolumda, önümde kamyonet arkası tuğla yüklü. Ama tuğlalar açıkta kasa desen yarım gibi duruyor üstüme başıma fırlar diye sollamaya çıkacaktım, yolu kontrol ettim müsait olunca sinyalimi verdim, verdiğim sinyali de görsün diye 30-40 metre kadar kamyonetin sol tekerinin hizzasında gittim aynadan görsün diye. Daha sonra sola kaydım gazı açmaya başladım oda oraya kırdı az daha giriyodum arkadan. Geri geçtim ortaya oraya kırdı. Gidip durdurmak geçti aklımdan ama sinirle yanlış yapmaktan çekindim sağa çektim bi sigara yaktım.
Böyleleri bitmez mi ya?
Reklamlar
-
Bitmez kardeşim bitmez...soyu kurusa bile,kavak ağacında yetişir.genede bitmez...
-
Önce sakin ol. Ardında R6 ile gidiyorduysan muhtemelen o seni görmeyip sesine tepki vermiştir. Maalesef seninki gibi çuvçuv sesi çıkaran uzay mekiklerine bizim Türk insanı alışık değil. Öyle bir durumda arandaki mesafeyi arttırmak için frenle. Diğer şeride geç. Sonra 1vites düşür yanından geç aklını al
En temizi senin uzay mekiği için bu yol.
-
levend84 adlı üyeden alıntı
Bitmez kardeşim bitmez...soyu kurusa bile,kavak ağacında yetişir.genede bitmez...
Ya amacım hız değildi yani tuğlalar güvensiz geldi kasayı çok doldurmuşlar üstünü de örtüp bağlamamışlar. Üzerime fırlamasın diye sollamak istedim. Ya arabada olsam tamam sıkıntı yok. Kafama bi gelse, tamam kask var ama kesin düşerdim yani.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:04 ----------
Angrypower adlı üyeden alıntı
Önce sakin ol. Ardında R6 ile gidiyorduysan muhtemelen o seni görmeyip sesine tepki vermiştir. Maalesef seninki gibi çuvçuv sesi çıkaran uzay mekiklerine bizim Türk insanı alışık değil. Öyle bir durumda arandaki mesafeyi arttırmak için frenle. Diğer şeride geç. Sonra 1vites düşür yanından geç aklını al
En temizi senin uzay mekiği için bu yol.
Basıp geçicektimde ne yapacağı belli olmaz diye yapmadım.
-
thedarkfire adlı üyeden alıntı
Ya amacım hız değildi yani tuğlalar güvensiz geldi kasayı çok doldurmuşlar üstünü de örtüp bağlamamışlar. Üzerime fırlamasın diye sollamak istedim. Ya arabada olsam tamam sıkıntı yok. Kafama bi gelse, tamam kask var ama kesin düşerdim yani.
Suphanallah çok ince.
-
Carbondioxid adlı üyeden alıntı
Suphanallah çok ince.
:D ne alaka ya
-
Önünü kesip kavga etmektense kenara çekip bir sigara yakarak "belanın uzaklaşıp gitmesini" izlemek! Takdir edilecek ve örnek alınacak bir davranış.
-
thedarkfire adlı üyeden alıntı
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:04 ----------
Basıp geçicektimde ne yapacağı belli olmaz diye yapmadım.
Kamera varsa "Trafiği tehlikeye atacak şekilde ve uygunsuz araç yüklemek" gibi bir şikayetle görüntüyü gönderin gitsin. Bari oradan bir ceza yesin.
-
GezeGeze adlı üyeden alıntı
Önünü kesip kavga etmektense kenara çekip bir sigara yakarak "belanın uzaklaşıp gitmesini" izlemek! Takdir edilecek ve örnek alınacak bir davranış.
Teşekkür ederim :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:43 ----------
Kural [ Z ] adlı üyeden alıntı
Kamera varsa "Trafiği tehlikeye atacak şekilde ve uygunsuz araç yüklemek" gibi bir şikayetle görüntüyü
gönderin gitsin. Bari oradan bir ceza yesin.
Hocam kamera alıcam alıcam diyorum bi türlü alamıyorum hep unutuyorum. En kısa zamanda bakıcam kameralara.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)